Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

KONEC sVĚTA

sasán

Recommended Posts

AHoj nechci tu šířit paniku nebo tak ale hodně z vás už určitě spekulovalo o konci světa už bylo hodně těchto témat cšude ve světě zatim se naštěstí žádná spekulace nevyplnilo ale opak je pravdou.

\Mayové byly neinteligentnejsi civilizace a měli velmi přesný kalendář který mohl např zatmění měsíce předpovědět na tisíce let dopředu ale mayský kalendář končí 21.12.2012 je to prý předzvěst ke konci světa tady se podívejze na vsechna videa : http://www.horror.cz/clanky/clanek_2012--konec-sveta_2628/ každý z vás řekne že je to kravina ale zamyslete se nad timto odkazem je to vcelku dost podlozeny nejen jak mayským kalendářem,věštbami ale i vědecky jeden z možných konců je prý rovnocenost středu naší galaxie ( před pěti lety bylo zjištěno že je to ohromná černá díra) země a slunce tato galaktická rovnocenocenost má zapříčinit změnu vodních toků a v několika hodinách posun litosferichkých desek což je prý jistá zkáza a opravdu se to prý už jednou stalo.... tak až se podíváte na videa zdělte do tohoto topicu i komentář :-)

ps: opravdu nechci nahánět hrůzu jen jsem reagoval na ten článek cojsem našel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Jo je to možný ale náhoda je blbec třeba zrovna aš vyjde novwej xbox a ps3 nastane konec světa mno ale docela se tomu dá věřiit vem já se teda z mayema neznam osobně :D ale jestli ten kalendář byl tak přesnej že to předpověděl tak nevim mno

Odkaz ke komentáři

Já na to nevěřím... Mayové byli asi inteligentní (nikdo to nemůže říct přesně), ale konec světa? To si nemyslím... A příčin, že ten kalendář končí zrovna ten datum může být hned několik...

Plácnu:

- nemohli to už dál vypočítat

- začátek kalendáře a konec na sebe navazují

- ten, kdo se u máyů o to staral třeba zemřel...

A všeobecně o konci světa... V Bibly se o konci světa píše, ale je to údajně špatně přeložené, mělo se to přeložit jako konec věku, který trvá nějak 2150 let (podle souhvězdí) - koukněte na dokument Zeitgeist, jestli by byl zájem, tak upnu :D

// upnutím jsem myslel up s konverzí přímo do PSP, jestli je zájem, tak pošlete soukromou zprávu :)

Odkaz ke komentáři

jejich kalendář byl prej sestaven tak ze vsechno predpovidal na nekolik tisic let dopredu takze tim ze nekdo umrel kdo se o to staral nebo tak tak tim to nebude

jinak GameES : psal sem že nechci šířit paniku a je pravda že tomu nerozumim jen se mreagoval na ten članek co sem anšel tak laskavěnestíej :D

Odkaz ke komentáři

Ono to záleží na podání. Mayský kalendář je prostě jen kalendář, kde máš zaznamenané slunovraty a podobné věci. >Rozhodně< tam nejsou žádná konkrétní data katastrof.

1) Že si takhle někdo vyloží ilustraci v podobě hada, který se plazí zhruba kolem data druhé světové války, je jen o lidské představivosti.

2) Kalendář co končí 12.12.2012 je jen JEDEN a každý z těch ostatních končí prostě někdy jindy. To že tenhle má největší časové rozpětí nic neznamená.

3) Proč to končí zrovna tenhle den? Buď v tom můžeme hledat nějaké tajemné nadpřirozeno (jak je u lidstva zvykem), nebo si přiznáme, že měli prostě malý šutr.

A konečně můj názor...I kdyby to měl být konec světa, tak je to věc, kterou stejně neovlivním, takže nemá smysl nad tím dumat. Prostě žiju v klidu dál normální život....a uvidím....

Odkaz ke komentáři

kdyz uz se to stane tak nam to bude fuk ,no ne? :D

hlavne at to mam rychly at nemusim trpet myslenim na svy blizky..

ale radsi bych se bal http://www.novinky.cz/clanek/155890-video-osn-bere-vazne-hrozbu-srazky-s-asteroidem-chce-pripravit-strategii.html sice je tam sance 1:40 000 ..ale k nasi smule... :D :D

Odkaz ke komentáři

Respecto : odkaz na ten clanek od Gamese vypovidal ze v tomto datu nastane nova kultura... Jinak nevim jestli by naky d*bilci co lezej v knizkach by tohle vsechno zjistili např ta rovnost středu galaxie-země a slunce to by jen tak nekdo nezjistil ale jo tvoje vypoved je vcelku logicka

Odkaz ke komentáři

Cyklus je souhrn stále se opakujících dějů. Ne kultura. Tohle jen pro ujasnění. Další věc. Nikdy bych neřekl:,,>>>d*bilci<<< co lezej v knizkach.'' Řekl jsem jen, že moc dlouho leželi v knížkách. Měl jsem tím na mysli, že pokud nad něčím příliš přemýšlíš, tak začínáš hledat spojitosti tam, kde nejsou. Vidím, že trošku zaměňuješ informace a jejich znění. Proto se omlouvám, že jsem vstoupil do diskuse a už ji budu pouze sledovat, i když si nejsem jistý, jestli se v tomhle případě dá dojít k nějakému závěru. Možná bych navrhoval lock, ale to myslím radši nechám na moderátorech :-).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu