qOOp Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Zdravím, kupuji si Xbox 360 v bíle barvě, z toho vyplývá, že dostanu jeden bíli ovladač. Tato otázka je taková malichená, a určitě hodně lidem bude připadat zbytečná, ale přemýšlím, jestli si mám druhý gamepad koupit také v bílé nebo naopak v černé barvě... Jedná se mi o to abych hned poznal, jestli je to ovladač č.1 nebo č.2. A tak bych se rád zeptal, jestli je i u dvou stejně barevných ovladaču hned zřejmé jetli se jedná o 1 nebo 2. (V tutoriálu pro začátečníky jsem si našel že kolem toho X-ka se rozsvítí číslo 1-4 podle toho kde je ovladač zapojený, ale nevím jestli to svítí pořád atd... ) A dále bych se rád zeptal, když jsem si obědnal Xbox 360 Quick Charge Kit (zde) a originální ovladač, tak jestli budu mít tedy 3 dobíjecí baterky (jedna u xboxu, druhá u ovladače a třetí u této nabíječky???) Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Uprostřed ovladače máš tlačítko (se znakem xboxu) a kolem něho malý prostor.Když zapneš ovladač,taxe ti rozsvítí dioda vlevo nahoře.Když zapneš 2.ovladač,rozsvítí se ti dioda vpravo nahoře...Vždycky se rozsvítí jedna čtvrtina kolečka ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Neboj to poznáš po připojení dalšího ovladače u něj bude svítit 2 :) Takže je na tobě jakou barvu zvolíš. Edit: x-tray* rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Jinak u toho chargeru to mas tak, do ovladace se tedy davaji 2baterky do takoviho jakoby modulu a ten stricis do ovladace... Kdyz ho budes chtit nabit tak ten modl vyjmes a strcis do toho chargeru.. Jestli si to teda myslel takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qOOp Odesláno Prosinec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Jo aha já jsem myslel, že ten ,,modul" je jako baterka v mobilu nebo tak... Dávat do toho tožkový baterky mi příjde blbý, protože po nějaký době se ,,vyblejou" a mají mylou výdrž :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bamma_boy Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Pokud nemáš Quick & Charge kit tak musíš do toho ovládače cpát buď 2 tužkový baterky nebo 2 akumulátory ale pokud si ho koupíš tak máš jeden akumulátor (jako baterka do mobilu), který když se ti vybije tak buď do ovládače připojíš kabel a necháš ho nabíjet nebo jsi zakoupíš ješte nabíjecí stanici kde pak ty baterie budeš nabíjet, co se mi zdá u dvou a více ovládačú rozumnejší. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Jo aha já jsem myslel, že ten ,,modul" je jako baterka v mobilu nebo tak... Dávat do toho tožkový baterky mi příjde blbý, protože po nějaký době se ,,vyblejou" a mají mylou výdrž :-( malou výdrž? myslíš? pokud tam nedáš nějaký šumty tak vydrzží dlouho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bamma_boy Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 záleží od toho jakou mají kapacitu. Já mám 2500mAh a vydrží podle mě hodně dlouho. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Jo aha já jsem myslel, že ten ,,modul" je jako baterka v mobilu nebo tak... Dávat do toho tožkový baterky mi příjde blbý, protože po nějaký době se ,,vyblejou" a mají mylou výdrž :-( http://www.aaron.cz/produkty/gp-aa-ni-mh-baterie-2100-mah-2-ks hmm? :D kup si dvě sady a pokud máš nabijecku tak si happy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 já používám play and charge kit http://www.alza.cz/nabijecka-a-nahradni-baterie-pro-bezdratovy-ovladac-xbox-360-d69379.htm a to je baterka jako např v mobilu a ktomu kabel, se kterým tu baterku nabiješ jeden konec strčíš do gamepadu a druhej do xka do usb a gamepad se ti začne nabíjet a nemusíš vyndávat baterky a dávat je nabíjet a můžeš hrát i když se to nabíjí což bych řekl že je výhoda, u jiných nabíječek jako je například toto http://www.alza.cz/rychlonabijecka-a-nahradni-baterie-pro-bezdratovy-ovladac-xbox-360-quick-charge-kit-d70458.htm je lepší mít 2 baterky a z toho jednu pořád nabitou abys jednu nabíjel a druhou mohl použít což je nevýhodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 ja mam 2300 mAh energizer a bez vybraci to vydrzi snad mesic ... nabijeci samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Jak se daj vypnout vibrace na ovladaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Jak se daj vypnout vibrace na ovladaci? To se vypíná ve hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.