dEJF^ Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 hoj vsici potrebuju pomoc... Chtěl jsem si zformatovat kartu abych si tam mohl dát nový DCV8 a tak sem to dal v psp format mms no pak jsem psp vypnul a a znova zapl a mms proste vubec ani neblikne jenom zelena ledka sviti nevi nekdo co s tim je?? diky moc vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 a ty už máš vytvořenou pandoru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dEJF^ Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 ne ale jeste pred tim nez jsem zformatoval kartu tak jsem ji mel na to jak zmacknu L a na bootuje mi to menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 a proč si jí formátoval ? stačilo na kartu zkopírovat nové DCv8 a spustit ... no jinak si smazal úplně všechno co bylo na kartě..takže i multiboot...vytáhni baterku z PSP a zapni ho pouze na nabíječce...pak do něj dej kartu a udělej si novou MMS s multibootem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dEJF^ Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 aha no...moje blbost ale uz jdu na to diky moc EDIT:tak uz mi to zase funguje diky tekkene :) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dEJF^
hoj vsici potrebuju pomoc...
Chtěl jsem si zformatovat kartu abych si tam mohl dát nový DCV8 a tak sem to dal v psp format mms no pak jsem psp vypnul a a znova zapl a mms proste vubec ani neblikne jenom zelena ledka sviti nevi nekdo co s tim je?? diky moc vsem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts