SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Mám zas "hloupý" problém :) Kamarád mě strašil ,ať si nekupuji Arcade verzi X-ka ,že nepodporuje HD ,a tak ať si koupím verzi Premium (Pro). Je to pravda ? X-ko sice mam ,ale jen na hraní her ,takže toho moc nevim ,proto chci jedno koupit bratrovi ,aby až se začne orientovat ,mě mohl něco přiučit. Odměna - 150 cred. + THX -> x)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 no na jakoukoli verzi xka můžeš dát HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 no na jakoukoli verzi xka můžeš dát HD Takže každá verze podporuje HD ? Jen z venčí zasunu a je to ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 jj pls taky by me to zajmalo protoze v nekterych obchodech pisou ze ma dhmi vystup a tak se prave chci zeptat jestli ho maj vsechny xboxi vcetne arcade verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 všechny nové verze xbox mají HDMI .. a starší verze bez HDMi dokážou zobrazit HD obraz přes HD AV kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 VŠECHNY VERZE XBOXU (ARCADE,PREMIUM,ELITE) SOU UPLNE STEJNY AZ NA PRISLUSENSTVI !!!!!!!!!!!! ( Pametova karta ,Hard disk atd ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Všechny xka sou uplne stejný, nezávisí na tom jakou vezri kupujete, jestli je to premium, arcade, nebo elite. Verze se liší jenom tim jaký je k nim přibalený příslušenství, takže HD de připojit na všech xboxech! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SliW3.G0ng3rs
Mám zas "hloupý" problém :)
Kamarád mě strašil ,ať si nekupuji Arcade verzi X-ka ,že nepodporuje HD ,a tak ať si koupím verzi Premium (Pro). Je to pravda ?
X-ko sice mam ,ale jen na hraní her ,takže toho moc nevim ,proto chci jedno koupit bratrovi ,aby až se začne orientovat ,mě mohl něco přiučit.
Odměna - 150 cred. + THX -> x))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts