FrAySr Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Cawes all chtel jsem se zeptat jestli tim ze ho vymenim ztratim automaticky zaruku ? Popripade jak se to dela a jestli je to slozity ? Diky moc poslu THX :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Cawes all chtel jsem se zeptat jestli tim ze ho vymenim ztratim automaticky zaruku ? Popripade jak se to dela a jestli je to slozity ? Diky moc poslu THX :cry::cry: Záruku neztratíš a jak to sundat se podívej tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Ahoj záruku určo nestratíš a ted si nejsem jistej ale sundava se ze jak mas ve predu ty kritky usb tak nak za to zatahnes ale nejsem si jistej tak abys sis kuli me neznicil faceplate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bamma_boy Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 není to žádná věda jen je k tomu potřeba kapka tvrdý síly a ono se to vytáhne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrAySr
Cawes all chtel jsem se zeptat jestli tim ze ho vymenim ztratim automaticky zaruku ? Popripade jak se to dela a jestli je to slozity ? Diky moc poslu THX :cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.