Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
a podle ceho tak soudite ??? jestli soudite jen podle toho cislicka co tam vidite (ano myslim odezvu) tak ste celkem lamy protoze je dost znama vec ze i 5 ms lcd maj lepsi zobrazeni a rychlost nez nektery 2ms , a ja bych rozhodne ASUSu neveril co se tyce lcd rozhodne ne,volil bych spis LG,BenQ a rozhodne Samsungy

Ty seš číslíčko. O LG a Samsung tu není vůbec řeč, vybírá mezi Asusem, BenQ a Siemensem. A slovem lama bych se tu neoháněl.

Odesláno

No tak ja nevim no,je jasny ze vybira mezi temahle ale proc nekoupit i jinej nez z jeho vyberu,ja mu to nenutim chci mu jen pomoct,a jako s tim ze ASUS je best bych se tady zase ja neohanel,jako kamosi ze tridy (asi 3 ) jsou uplne udelany do ASUSU jak je to bestova znacka a nejlepsi produkty,kazdej z nich musel minimalne jednu vec reklamovat a to se jednalo o pc komponenty kde teoreticky nejsou tak spatny,ale jako kdyz se se*ou do LCD TV tak do toho bych nesel za nic,jen kdyby mi ji nekdo dal zadarmo a i tak bych se bal aby mi neshorela zabehu

Odesláno

Mám Samsung T 240 full HD a ps3 je na něm perfektní jen lepší pozorovací úhel by neškodil,ale to je jen kapka v moři takže tento monitor bych ti určitě doporučil a s ostatníma monitorama na ps3 nebo xbox zkušenosti nemam ale nenech se zmást cenou a pochybnýma informacema,které se píšou někde na netu a o monitor se vždy zajímej na oficiálních stránkách výrobce:D

Odesláno

ASUS bych nebral... Vzal bych ten Samsung má kvalitní displeje s dobrými pozorovacími úhly a dobrým a kvalitním rozložením podsvícení. Určitě nehodnoť podle odezvy pro amaterského hráče nebo pokročilého to nebude tak znát... Pro hráče v progamingu tam jde celkem o hodně... A take je rozdíl odezvy přechod z černé na bílou a zpět a klasika z RGB. Na tom marketing

vydělává. Každý si řiká čím menší odezva tim lepší panel. Jinak ten BenQ nemá moc dobrou pověst. viz. z testu

BenQ

repro: ne

+jednoduché ovládání

+intenzita podsvícení

+nizká spotřeba

-velma špatná intenzita jasu

-špatné rovnoměrné podsvícení

-polohovatelnost

-velice špatné pozorovací úhly-již při mírnem vychílení dochází ke změně barev

Odesláno
Zdravim,chtěl bych poradit jaký si mám vybrat LCD monitor,mám tři favority,měl by mít full HD,HDMI,a velikost asi 24¨

http://www.okcomputers.cz/benq-e2400hd/d-75447/

http://www.okcomputers.cz/fsc-amilo-sl-3230t-s26361-k1303-v181/d-75795/

http://www.okcomputers.cz/asus-vw246h/d-75437/

nejvíce se mi zamlouvá ten Asus

Asus dělá jedny z nej monitorů,stejně dobře je na tom i samsung,ale ty jsou dražší.Taky bych volil ten asus

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu