Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hdd

qOOp

Otázka

Zdravim,

chtěl bych se zeptat na něco ohledně HDD. Kupuji si XboX 360 Arcade. Z toho vyplívá že bez HDD. A HDD si chci přikoupit, ale nevím jestli 20 GB nebo 120 GB. Někde jsem na fóru četl, že pokud nebudu mít alespon těch 20 GB tak se mi nové hry (např. GTA4) můžou sekat (prý když přejíždíte rychle z lokace do lokace). A z toho my vyplívá, že ten harddisk je něco jako ,,vyrovnávací paměť"??!. A teď na co se chci zeptat, bude hra plynulejší, když budu mít 120 GB HDD než 20 GB? A nebo v tom už není žádný rozdíl a ten 120 GB už je jen na to, abych si tam nahrál muziku a filmy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim,

chtěl bych se zeptat na něco ohledně HDD. Kupuji si XboX 360 Arcade. Z toho vyplívá že bez HDD. A HDD si chci přikoupit, ale nevím jestli 20 GB nebo 120 GB. Někde jsem na fóru četl, že pokud nebudu mít alespon těch 20 GB tak se mi nové hry (např. GTA4) můžou sekat (prý když přejíždíte rychle z lokace do lokace). A z toho my vyplívá, že ten harddisk je něco jako ,,vyrovnávací paměť"??!. A teď na co se chci zeptat, bude hra plynulejší, když budu mít 120 GB HDD než 20 GB? A nebo v tom už není žádný rozdíl a ten 120 GB už je jen na to, abych si tam nahrál muziku a filmy...

GTA 4 se seká a nenabíhají textury když to hraješ z DVD ale když to budeš mít na HDD tak to poběží OK a nezaleží na tom jestli máš 20GB nebo 120GB

Odkaz ke komentáři

• 0

Po novem updatu jdou nahrat hry, filmy, muzika (nechraněné soubory) na hdd pokud budeš mit 20Gb nebo 120Gb u GTA 4 by neměl byt rozdil v načítání textur pokud hru nahraješ přímo na disk. Potom šetříš tím mechaniku která muže rychle odejit tudiž pokud budeš mít víc jak 2 hry je lepší 120Gb ale jestli jenom na GTA IV tak bude stačit 20Gb:thumbup:

Odkaz ke komentáři

• 0
Po novem updatu jdou nahrat hry, filmy, muzika (nechraněné soubory) na hdd pokud budeš mit 20Gb nebo 120Gb u GTA 4 by neměl byt rozdil v načítání textur pokud hru nahraješ přímo na disk. Potom šetříš tím mechaniku která muže rychle odejit tudiž pokud budeš mít víc jak 2 hry je lepší 120Gb ale jestli jenom na GTA IV tak bude stačit 20Gb:thumbup:

Mám naistalovaný GTA IV na disku a dočítají se mi pomalu textury, ale líp než u normal hraní z DVD...

Oni jdou nahrávat filmy na HDD ?? Tak o tom nevím (sry za OT)

Odkaz ke komentáři

• 0

taky se pridavam od kdy jdou nechranene soubory nahrat na hdd.... ?? (filmy,mp3) zatim mi sel na hdd nahrat jen origo (nebo wma ) pisnicky :)

jestli to jde tak jak ? :?

sorry za ot

Odkaz ke komentáři

• 0

Počkej, ale tím pádem teď říkáš uplně opačnou věc než ostatní. Takže abych si mohl hru nainstalovat na HDD, tak musí být original? Tím pádem , když mám flashlou mechaniku, a nebudu mít ani jednu origo hru, tak je mi ten HDD teoreticky na nic, protože když to nebude originál, tak to DVD budu setejné muset mít v mechanice a nepujde to naistalovat na HDD?!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu