molex Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Ahoj, mám problém.Mám origoš hru Harry Potter a Ohnivý pohár, spustím ji, píše to něco o načítání, ale neděje se nic, prostě to stojí....nevíte kde může být problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 stlac v xmb select a prestav si umd mode.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 molex Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 stlac v xmb select a prestav si umd mode.... Můžeš mi říct jak přesně? Jsem začátečník.Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 v menu dej select a na umd iso mode :Normal A nebo jestli je umd poskraban mas smulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 molex Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 v menu dej select a na umd iso mode :NormalA nebo jestli je umd poskraban mas smulu V menu hry nebo PSP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Nic, zadnej UMD MODE neres.. proste, jako kdyby to nepsal, je to hovadina, co ti radi. :-) A ted k veci, neni poskrabane, ci zanesene UMD, ci laser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 molex Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Nic, zadnej UMD MODE neres.. proste, jako kdyby to nepsal, je to hovadina, co ti radi. :-)A ted k veci, neni poskrabane, ci zanesene UMD, ci laser? Ne, je to uplně nová hra i PSP... Uvítací obrazovka funguje, ale hra se mi nechce spustit. Píše to"Memory stick is currently begin accesed.Removal may cause loss or comuption of data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Zformatuj memory stick :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 molex Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 No tak problém jsem vyřešil tím, že jsem vytáhl kartu a jede to, za běhu hry ji můžu dat spátky, ale přece nebudu furt vytahovat kartu? Zformatuj memory stick :) Už jsem ho zformátoval, ale nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Zkus jiny memry stick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 molex Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Zkus jiny memry stick Ne kartou to není, vše ostatní jako hudba, fotky atd...jde, spíš to je tou hrou, jinak si to nedokážu vysvětlit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Zkus jiny memory stick ... za zkosuku nic nedas a kdyz si rikal ze bez memory sticku to jede tak je mozny ze je nejakej vadnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 a jiný hry dou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 molex Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 a jiný hry dou? Jiné hry ještě nemám, ale jak říkám, hudba atd jede jen ta hra nenaběhne s kartou...nevim no Zkus jiny memory stick ... za zkosuku nic nedas a kdyz si rikal ze bez memory sticku to jede tak je mozny ze je nejakej vadnej No já mám jen jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemesis789 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Ja taky zadne hry nemam mel sem 6 her ale vsechny sem mel pujcene od kamosu. Vsechny mi jeli. Nevim co s tim muzes mit treba je to nejaka blbost. to se vyresi uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 molex Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Ja taky zadne hry nemam mel sem 6 her ale vsechny sem mel pujcene od kamosu. Vsechny mi jeli. Nevim co s tim muzes mit treba je to nejaka blbost. to se vyresi uvidis A nemůže to být tím, že mám PSP 3000 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 nemuze... to je blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 je možný že maš vadnou kartu,kamoš to ma taky...filmy hudba atd mu jde,ale při hře když se něco načítá tak musí zatlačit na kryt karty...ne bo to zkus profouknout:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
molex
Ahoj, mám problém.Mám origoš hru Harry Potter a Ohnivý pohár, spustím ji, píše to něco o načítání, ale neděje se nic, prostě to stojí....nevíte kde může být problém?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts