SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Chtěl sem zkusit vypálit hru podle Zavorky ,ale seknuzl sem se při tomto : -pak byste měli s každou hrou udělat tohle -> http://img441.imageshack.us/img441/4...terbetarv4.gif autofix -když to zkusím tak se seknu při tomhle - link níže -.iso soubor mi ukazuje přes 7GB ,a na disku to zabírá tky tolik ,doufám ,že to není souborem ,jelikož linky z rapidu sem už smázl :( Pls ,jak na to ? Už sem z toho vystresovanej ,dam nejaky cre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Ten krok s AutoFixem muzes klidne preskocit, ja to s zadnou hrou nedelal. Neni to povinne. Hlavne si ohlidej, aby si v pravem sloupci iXtreme compatibility mel zaskrtnute vse a pak v regionech - region free a nebo europe. Pak to s klidem muzes smahnout. Nejjednodussi zpusob pres ImgBurn (ten je navic free). Das Write Image file to disk. Vyberes DVD soubor (ne ISO!!!) a smahnes (nejlepe 2,4x rychlosti). Musis mit DVD+R dvouvrstve DVD. Velikost tveho souboru cca 7GB je naprosto v poradku. Enjoy. Mimochodem ten odkaz s tvoji chybou na uloz.to nejak nepremava. Alespon teda mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Ten krok s AutoFixem muzes klidne preskocit, ja to s zadnou hrou nedelal. Neni to povinne. Hlavne si ohlidej, aby si v pravem sloupci iXtreme compatibility mel zaskrtnute vse a pak v regionech - region free a nebo europe. Pak to s klidem muzes smahnout. Nejjednodussi zpusob pres ImgBurn (ten je navic free). Das Write Image file to disk. Vyberes DVD soubor (ne ISO!!!) a smahnes (nejlepe 2,4x rychlosti). Musis mit DVD+R dvouvrstve DVD. Velikost tveho souboru cca 7GB je naprosto v poradku. Enjoy.Mimochodem ten odkaz s tvoji chybou na uloz.to nejak nepremava. Alespon teda mne. Takže myslíš ,že to nic není ? Já jen ,jestli jsem to špatně nestáhl ,počkej chvíli reupnu to ..taky se mi nechce znicit DVD ,přece jen stojí dost Tady to je - http://img88.imageshack.us/img88/9421/beznzvu02ud5.jpg Můžu poprosit o pomoc ? seeker je off a ja nwm co dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 JJ, je to v poho. Jestli image pri kontrole xDVDmulleru splnuje uz vse mnou vyse popsane (coz podle obrazku co si uploadnul splnuje), tak to bude v pohode. Jinak ze to tu hru nenaslo v databazi je vcelku normal, jestli to je nejaka herni novinka. Nejakou dobu to trva, nez se to v DB objevi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.