Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tekken-Story mode

FULUN

Recommended Posts

Já zase sem poprve vzivote měl v PSP UMD tekkena a zapl sem PSP anormálně sem měl uz vsechny postavy nahrane. Nikdy sem to na mém PSP nehral ale bylo to tam. Tesil sem se jak to budu vyhrávat ty postavy postupně a ono mám vsechny. Skoda ach jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já zase sem poprve vzivote měl v PSP UMD tekkena a zapl sem PSP anormálně sem měl uz vsechny postavy nahrane. Nikdy sem to na mém PSP nehral ale bylo to tam. Tesil sem se jak to budu vyhrávat ty postavy postupně a ono mám vsechny. Skoda ach jo.

to je normalni. v dark resurrection jsou vsechny postavy odemcene uz od zacatku.

(jsi si mel vylosovat pulku postav za ktere budes hrat az po splneni urcitejch pravidel co si zadas pro jako-odemykani :lol:)

Odkaz ke komentáři

Cau mohl by mi nekdo poradit s jakou postavou je dobry pro zacatek hrat ja jsem si docela oblibil devil jina ale docela dostavam na pr*el. A jeste nejaky lepsi udery ty co zatim umim davaj strasne malo a trva mi to nez nekoho dam.

zahraj si parkrat practice mod, freestyle, kdyz v nem zmacnes start a otevres si command list, muzes trenovat slozitejsi udery. Mozna neni na skoduprojit si v practice i tutorial.

Nezapomen si v options nastavit na L a R RP+RK a LP+LK,celkem to pomaha :)

Co se postavy tyce, budes si muset vybrat sam kazda je uplne jina.

Odkaz ke komentáři

Cau mohl by mi nekdo poradit s jakou postavou je dobry pro zacatek hrat ja jsem si docela oblibil devil jina ale docela dostavam na pr*el. A jeste nejaky lepsi udery ty co zatim umim davaj strasne malo a trva mi to nez nekoho dam.

hraj za to co se ti libi a trenuj trenuj trenuj. na zacatku budes dostavat sodu za kazdeho... za nekoho je to pravda snazsi za nekoho trochu tezssi ale hlavni je odhodlani :D podle me se ti bude dalek lip hrat s postavou co se ti libi a teprv pak az doladis vsechny utoky a komba.

Odkaz ke komentáři

Jo to vim ale kdyz v arcade hraju proti treba jinovi 7dan tak ma uplne jine hadry nez si muzu poridit ja...

viz tenhle thread od Dark Ressurection

http://console-forum.net/showthread.php?p=490336#post490336

postavy maj ruzne zakladni obleky 2-5 (pri vyberu postavy do souboje nebo v customize vyber postavu zmacknutim jineho tlacitka nex X.

X, O, /\, [ ], L

(ne vsechny obleky jdou editovat takze ti nepujdou otevrit v customize, ale pri souboji ano)

Odkaz ke komentáři

Já mám pocit že když si koupíš normální router jako na síť že ti to nepude. Mám router a nejede to. Musel by si mít takovou tu malou Wifi "klíčenku"

co sem se zatim docet tady na foru, melo by stacit aby router xlink "podporoval", a podle tohohle http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/WL-500GP/Xlink_Kai.htm by to nejspis jit melo.

imho prinejhorsim jeste koupim klicenku, to uz me nezabije :))

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

No já těch obleku na customize moc nemám ale když hraju déle na tekken doju a pak se vrátim do menu tak mi to napíše že sem si odemkl novou auru ale zatim žádnej oblek

viz tenhle thread od Dark Ressurection

http://console-forum.net/showthread.php?p=490336#post490336

postavy maj ruzne zakladni obleky 2-5 (pri vyberu postavy do souboje nebo v customize vyber postavu zmacknutim jineho tlacitka nex X.

X, O, /\, [ ], L

(ne vsechny obleky jdou editovat takze ti nepujdou otevrit v customize, ale pri souboji ano)

díky za radu opravdu to funguje jen sem na rychlo zkusil Lili spusti s /\ a má takovej ten šedivej obleček:bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu