Nemesis789 Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Já zase sem poprve vzivote měl v PSP UMD tekkena a zapl sem PSP anormálně sem měl uz vsechny postavy nahrane. Nikdy sem to na mém PSP nehral ale bylo to tam. Tesil sem se jak to budu vyhrávat ty postavy postupně a ono mám vsechny. Skoda ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Já zase sem poprve vzivote měl v PSP UMD tekkena a zapl sem PSP anormálně sem měl uz vsechny postavy nahrane. Nikdy sem to na mém PSP nehral ale bylo to tam. Tesil sem se jak to budu vyhrávat ty postavy postupně a ono mám vsechny. Skoda ach jo. to je normalni. v dark resurrection jsou vsechny postavy odemcene uz od zacatku. (jsi si mel vylosovat pulku postav za ktere budes hrat az po splneni urcitejch pravidel co si zadas pro jako-odemykani :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Cau mohl by mi nekdo poradit s jakou postavou je dobry pro zacatek hrat ja jsem si docela oblibil devil jina ale docela dostavam na pr*el. A jeste nejaky lepsi udery ty co zatim umim davaj strasne malo a trva mi to nez nekoho dam. zahraj si parkrat practice mod, freestyle, kdyz v nem zmacnes start a otevres si command list, muzes trenovat slozitejsi udery. Mozna neni na skoduprojit si v practice i tutorial. Nezapomen si v options nastavit na L a R RP+RK a LP+LK,celkem to pomaha :) Co se postavy tyce, budes si muset vybrat sam kazda je uplne jina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Supr hra hrajem s kamosem po sharingu...ALe nemuzu prijit na to jak odemknout nove veci treba na Jina ... Kdyz hrajes, ziskavas penize a za ne si v profile > Customize muzes upravovat vzhled postavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mtfucker Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Kdyz hrajes, ziskavas penize a za ne si v profile > Customize muzes upravovat vzhled postavy Jo to vim ale kdyz v arcade hraju proti treba jinovi 7dan tak ma uplne jine hadry nez si muzu poridit ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Cau mohl by mi nekdo poradit s jakou postavou je dobry pro zacatek hrat ja jsem si docela oblibil devil jina ale docela dostavam na pr*el. A jeste nejaky lepsi udery ty co zatim umim davaj strasne malo a trva mi to nez nekoho dam. hraj za to co se ti libi a trenuj trenuj trenuj. na zacatku budes dostavat sodu za kazdeho... za nekoho je to pravda snazsi za nekoho trochu tezssi ale hlavni je odhodlani :D podle me se ti bude dalek lip hrat s postavou co se ti libi a teprv pak az doladis vsechny utoky a komba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Jo to vim ale kdyz v arcade hraju proti treba jinovi 7dan tak ma uplne jine hadry nez si muzu poridit ja... viz tenhle thread od Dark Ressurection http://console-forum.net/showthread.php?p=490336#post490336 postavy maj ruzne zakladni obleky 2-5 (pri vyberu postavy do souboje nebo v customize vyber postavu zmacknutim jineho tlacitka nex X. X, O, /\, [ ], L (ne vsechny obleky jdou editovat takze ti nepujdou otevrit v customize, ale pri souboji ano) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Neuvažuje někdo že by tekkena skusil hrat po xlinku ??? Zrovna řeším router, tak se předběžně ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Já mám pocit že když si koupíš normální router jako na síť že ti to nepude. Mám router a nejede to. Musel by si mít takovou tu malou Wifi "klíčenku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkuchio Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Já mám pocit že když si koupíš normální router jako na síť že ti to nepude. Mám router a nejede to. Musel by si mít takovou tu malou Wifi "klíčenku" co sem se zatim docet tady na foru, melo by stacit aby router xlink "podporoval", a podle tohohle http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/WL-500GP/Xlink_Kai.htm by to nejspis jit melo. imho prinejhorsim jeste koupim klicenku, to uz me nezabije :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 ja sem hral hlavne na body abych si mohl koupit nejake hračske doplnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Leden 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 No já těch obleku na customize moc nemám ale když hraju déle na tekken doju a pak se vrátim do menu tak mi to napíše že sem si odemkl novou auru ale zatim žádnej oblek viz tenhle thread od Dark Ressurectionhttp://console-forum.net/showthread.php?p=490336#post490336 postavy maj ruzne zakladni obleky 2-5 (pri vyberu postavy do souboje nebo v customize vyber postavu zmacknutim jineho tlacitka nex X. X, O, /\, [ ], L (ne vsechny obleky jdou editovat takze ti nepujdou otevrit v customize, ale pri souboji ano) díky za radu opravdu to funguje jen sem na rychlo zkusil Lili spusti s /\ a má takovej ten šedivej obleček:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinclik Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 nevíte ňákou stranku kde se da tekken stahnout pls... kinclik@email.cz nebo icq 353 402 362 uz fakt nwm kde hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 hej nevíte jak odemknout toho jinpachiho?..někde sem viděl video že to šlo..ale ted nvm jak...xD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.