rada Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 chtěl jsem se tam regnout ale když jsem vybíral model psp (číslo modelu tak za baterkou mám PSP-1000 a tam je až od čísla 1002.dá se stím něco dělat???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 chtěl jsem se tam regnout ale když jsem vybíral model psp (číslo modelu tak za baterkou mám PSP-1000 a tam je až od čísla 1002.dá se stím něco dělat???? Bouzel neda dys to tam neni tak se tam nijak nezaregistrujes,leda bys musel skouset ruzny jiny cisla nez ti to vyjde...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 west-- Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 :| ...ja myslel, ze se na nase forum nesmeji davat jenom linky z jinych for, ne linky webovych stranek.. sry za offtopic, i kdyz vlastne je to v nazvu topicu :) ...ale jak to s temi previdly vlastne je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Borisek Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 A je ta registrace k necemu? Slibuji tam darek a nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 jj poslou ti umd holder Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 to můžu dosvědčit přišel ani né do 10 dnů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freecoolin Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 mam problém... nemůže se regnout... nejde to přes mozillu ani přes ie... poraďte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 me uz ten holder prisel, a rad ti ho prodam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freecoolin Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 me uz ten holder prisel, a rad ti ho prodam... to ne... tak moc ho zase nechci... potřebuju jenom poradit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 normal kdyz se regnu , tak me prijde ten umd holder ? nebo si onej musim nejak zazadat ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 normal kdyz se regnu , tak me prijde ten umd holder ? nebo si onej musim nejak zazadat ? :) jj staci regnout a poslat na mou adresu, kterou ti reknu na icq Xbox 360 premium pack... ne kecam staci regnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 klido .. xboxu mam plnou skrin .. estli chces 2 - 3 poslat staci hodit adresu .. a kdyz si je vezmes ( uz je nemam kam davat :D ) tak ti dam jako darek PS3 .. :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 klido .. xboxu mam plnou skrin .. estli chces 2 - 3 poslat staci hodit adresu .. a kdyz si je vezmes ( uz je nemam kam davat :D ) tak ti dam jako darek PS3 .. :D:D:D dobre, ozvi se na moje icq diky moc... ti za to mozna poslu ten UMD HOLDER :D a sry ze tady provozuju OT... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Březen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2007 Me nic neposlali a je to uz mesic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 mam problém... nemůže se regnout... nejde to přes mozillu ani přes ie... poraďte... Mě to přes Mozillu taky nefachá, ale ie 6 je v pohodě. Třeba může být problém v ie7 jestli náhodou nemáš ten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 mi to došlo do 14dní - přes modzilu mi to taky nešlo.......exploder!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freecoolin Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 v ie 6 se mi ani nenačte ta stránka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 v ie 6 se mi ani nenačte ta stránka... Ja mam IE6 a vpoho :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freecoolin Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 v ie 6 se mi ani nenačte ta stránka... Ja mam IE6 a vpoho :roll: nevim... mě naběhne ten foťák, nota atd. a pod tim ta čára... víc nic... jinak ps2 i ps3 fachčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freecoolin Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 JE TO TAM!!! ono se to načítá asi 5 minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 Jo načítá se to strašně dlouho, zkus to chvíli nechat načítat, klidně několik minut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 to můžu dosvědčit přišel ani né do 10 dnů...No já mužu zase dosvědčit že je to půl roku a pořád nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 no,mne prisel asi po 10 dnech umd holder,ktery uz davno mam :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 me to prislo tak po mesici ale prislo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prochy Odesláno Březen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 me to taky prislo tak za mesic ( Spiderman ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
chtěl jsem se tam regnout ale když jsem vybíral model psp (číslo modelu tak za baterkou mám PSP-1000 a tam je až od čísla 1002.dá se stím něco dělat????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts