Zajcev Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Ahoj,mam kus klaciku v umd :( nevim jak se mi tam dostal da se neak to umd rozebrat a dat zpatky aby jelo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubo Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 sony to lisuje asi sa to rozobrat da ale iba sekerou :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Kus klaciku???? No hochu... ty ses dobrej..... rek bych ale, že UMD nejde rozebrat tak, aby to slo zase smontovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Leden 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 :cry: to se mi zrovna stalo u burnoutu :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 ..nekdo tady psal, ze se mu to "samo rozlouplo"...takze holt zaber a doufej :) ..pak to do sebe asi zpet "nacvaknes" a mozna kapnout trosku vterinovyho lepidla... ..ikdyz raci si udelej par dni volno a zkus ten klacik z toho "vyklepat" :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Tak jsem to otevrel a zas slepil a nejde :cry: cim si ho nejlip vylestim? :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gladiator Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Tak jsem to otevrel a zas slepil a nejde :cry:cim si ho nejlip vylestim? :oops: vylestim:D zkus to nakym mekym kusem hadru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 tim to neni, to horni sklicko tam byt nemusi, jsi to ani nemusel rozebirat, stacilo vylomit to horni sklo s napisem UMD a vyndat tu trisku No a pokud ti to ted nejede tak ti asi UMD dre a neotaci se...pripadne zkus nejaky jiny UMD jestli nemas nejakou divnou mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zajcev Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 nn mechanikou to neni ostatni umdecka normalne funguji.(to sklicko tam nemusi byt?na umd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 no ono jestli ti to nejede ( a to sklicko je tam normalne zataveny) tak to tim nebude..Spis jsi to blbe slepil a to UMD o neco dře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Já myslim, že se to slepovat nemusí. Rozebral jsem takhle demodisk a stačí ty části přiložit k sobě a vložit do mechaniky a UMD funguje v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zajcev
Ahoj,mam kus klaciku v umd :( nevim jak se mi tam dostal da se neak to umd rozebrat a dat zpatky aby jelo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts