Zajcev Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 Ahoj,mam kus klaciku v umd :( nevim jak se mi tam dostal da se neak to umd rozebrat a dat zpatky aby jelo?
0 Kubo Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 sony to lisuje asi sa to rozobrat da ale iba sekerou :P
0 WItekS Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 Kus klaciku???? No hochu... ty ses dobrej..... rek bych ale, že UMD nejde rozebrat tak, aby to slo zase smontovat
0 Zajcev Odesláno Leden 31, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 :cry: to se mi zrovna stalo u burnoutu :cry:
0 atry Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 ..nekdo tady psal, ze se mu to "samo rozlouplo"...takze holt zaber a doufej :) ..pak to do sebe asi zpet "nacvaknes" a mozna kapnout trosku vterinovyho lepidla... ..ikdyz raci si udelej par dni volno a zkus ten klacik z toho "vyklepat" :wink:
0 Zajcev Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 Tak jsem to otevrel a zas slepil a nejde :cry: cim si ho nejlip vylestim? :oops:
0 Gladiator Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 Tak jsem to otevrel a zas slepil a nejde :cry:cim si ho nejlip vylestim? :oops: vylestim:D zkus to nakym mekym kusem hadru.
0 Dutch Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 tim to neni, to horni sklicko tam byt nemusi, jsi to ani nemusel rozebirat, stacilo vylomit to horni sklo s napisem UMD a vyndat tu trisku No a pokud ti to ted nejede tak ti asi UMD dre a neotaci se...pripadne zkus nejaky jiny UMD jestli nemas nejakou divnou mechaniku
0 Zajcev Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 nn mechanikou to neni ostatni umdecka normalne funguji.(to sklicko tam nemusi byt?na umd)
0 Dutch Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2007 no ono jestli ti to nejede ( a to sklicko je tam normalne zataveny) tak to tim nebude..Spis jsi to blbe slepil a to UMD o neco dře
0 nandu Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2007 Já myslim, že se to slepovat nemusí. Rozebral jsem takhle demodisk a stačí ty části přiložit k sobě a vložit do mechaniky a UMD funguje v pohodě.
Otázka
Zajcev
Ahoj,mam kus klaciku v umd :( nevim jak se mi tam dostal da se neak to umd rozebrat a dat zpatky aby jelo?
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts