Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší hra na PSP

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Mas pravdu ale RPG hrace musi na psp utisit aspon tohle.Je tam plno chyb,vadi mi treba desnej hudebni doprovod,malej vyhled a blbej pohled kamery(jak si se jiz zminil) a treba napriklad to jak je udelanej batoh.Stve me ze veci co mas na sobe mas i v batohu je v tom bordel.ASi nejlip je to ted udelany v Dungeon Siege 2 libi se mi ze kdyz kliknes na nejakou vec zobrazi se ti ve statech co ti prida a ubere krasne prehledne....Ale myslim ze na PSP snad jeste neco vyjde a bude to uz lepsi.

JJ, naprostej souhlas. Zatim to prostě beru podle hesla "mezi slepými jednooký králem" :) A moc moc doufám, že brzy přijde nějaký to "dvouoký" RPGčko. Bylo by to bezva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 149
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Já se docela aji těším na toho novýho Prince of Persia já dohrál na PS2 Sands of Time a fakt hustá řežba!!!!!!!!!!
mno jo, ale dohral sem to jen jednou a pak konec...a druhej dil byl trochu divnej, moc tezky na ovladani pri souboji s bossy (ale byl taky good :) )...ale taky se tesim a pokud bude mit v prumeru vic jak 9.0 hodnoceni tak do nej jdu :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu