Guest Anonymous Odesláno Říjen 16, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2005 Mas pravdu ale RPG hrace musi na psp utisit aspon tohle.Je tam plno chyb,vadi mi treba desnej hudebni doprovod,malej vyhled a blbej pohled kamery(jak si se jiz zminil) a treba napriklad to jak je udelanej batoh.Stve me ze veci co mas na sobe mas i v batohu je v tom bordel.ASi nejlip je to ted udelany v Dungeon Siege 2 libi se mi ze kdyz kliknes na nejakou vec zobrazi se ti ve statech co ti prida a ubere krasne prehledne....Ale myslim ze na PSP snad jeste neco vyjde a bude to uz lepsi. JJ, naprostej souhlas. Zatim to prostě beru podle hesla "mezi slepými jednooký králem" :) A moc moc doufám, že brzy přijde nějaký to "dvouoký" RPGčko. Bylo by to bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 Já sice PSP jseště zatím nemám ale do 20dnů bude na světě a nejvíce mě zaujal THU2 Remix potom Pursuit Force a na konec GTA:LS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2005 U me je to Ridge Racer, ale jestly ti muzu poradit, tak si pokej na GTA:LCS..... paac to bude narez.... :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2005 U me je to Ridge Racer, ale jestly ti muzu poradit, tak si pokej na GTA:LCS..... paac to bude narez.... :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2005 U mě vede Metal Gear Acid, pokud cestuju a chci ukrátit chvíli, tak World Tour Soccer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2005 Mě dost vzalo Ridge Racer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2005 me nejvic bavi Fired Up Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2005 NFS:Rivals Nebo až vijde GTA!!!!!!!!!!!! Tak to jsou nejlepší hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2005 Rozhodne BURNOUT LEGENDS . Mam je a jsou naprosto best . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2005 pro me rozhodne wipeout a snadd i burnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 mno ted mohu rict ze wipeout a metal gear ac!d jsou u me nej :) (este se chystam na SSX a GTA) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 ja bych rad vyzkousel MGS acid sem totiz velkej fanda serie (nevim mozna ste si vsimli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2005 ja bych rad vyzkousel MGS acid sem totiz velkej fanda serie (nevim mozna ste si vsimli) jop, nejde prehlidnout :P ja k mgs mam este zoe a ssx ;) a trosku gran turismo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 U mě to bude GTA, Pursuit force, Metal, Pro Evolution, a také bych chtěl zkusit multiplayer Twisted Metal: Head On Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 GTA JE PROStě NEJLEPší :!: :!: :!: 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 GTA JE PROStě NEJLEPší :!: :!: :!: 8)s tim bych nesouhlasil :), nej je rr spolu s wipeoutem a mga a burnout, zatim :D (a jak pro koho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Já se docela aji těším na toho novýho Prince of Persia já dohrál na PS2 Sands of Time a fakt hustá řežba!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Já se docela aji těším na toho novýho Prince of Persia já dohrál na PS2 Sands of Time a fakt hustá řežba!!!!!!!!!!mno jo, ale dohral sem to jen jednou a pak konec...a druhej dil byl trochu divnej, moc tezky na ovladani pri souboji s bossy (ale byl taky good :) )...ale taky se tesim a pokud bude mit v prumeru vic jak 9.0 hodnoceni tak do nej jdu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 battlefront 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Podle mě hodně zapomínáte na Twisted Metal.Měl sem to dříve na PC a fakt nářez.CO sem viděl obrázky,mělo by to bejt podobný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 mno ja mel twisted na ps2 a moc dlouho me to nebavilo (a to jen multiplayer stal za to, singl byl nuda :) ), takze se mi do toho nechce...a battlefront to same :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 twisted metal mam dokonce original jak se mi to libi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 fifa 06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 já si myslim, že twisted metal je pecka, a chtěl bych ho taky ozkoušet.... :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 jabych chtel hlavne hru ktreou muzu herat po internetu to by bylo super prost ebych lezel v posteli a drtil nejakyho japonce v nejaky hre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts