Dolik Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 GTA no co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 twisted metal mam dokonce original jak se mi to libi ! JJ ja si taky myslim,že to musi bejt narez,rek bych,ze to je takova krizenina RR ,Wipeoutu a Burnoutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 chtělo by to nějakou goood gamesku která by šla pařit přes net... doufam že něco brzy vyjde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 14, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2005 zkoušel jste někdo Gripshift? Je to docela dobrý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 14, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2005 U mě už dlouhý čas vede Wipeout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 14, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2005 kámoš si objednal z Asie winning eleven....a dávám jí 95%....a až tady PES5 vyjde jdu dotoho...prostě bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 14, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2005 Na tu se tesim taky....Pro Evolution Soccer 5!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 16, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2005 mě se nejvíc líbí WRC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 16, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2005 Jo PROEVO!Na kompu je to fakt good,akorat mam docela problem s promenovanim sanci.Score za 10 zapasu mam 3:0 .Nemyslete si,ze to nejak betonuju, hraju 3-4-3 ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 16, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2005 JOOOO.Pravě tim poslednim odkazem sem postoupil na post Středně pokročilý.a mimochodem BARCELONA FOREVER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2005 Jo PROEVO!Na kompu je to fakt good,akorat mam docela problem s promenovanim sanci.Score za 10 zapasu mam 3:0 .Nemyslete si,ze to nejak betonuju, hraju 3-4-3 .......taky mi nejdou dávat góly....jeden ze sedmi zápasů...a to ještě z pentle voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2005 njn my cesi zvykly na uplaceni rozhodcich nikdy nebudem tak dobri jako japoncicci ;) ale je pravda ze posledni dobou to docela valime :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2005 njn my cesi zvykly na uplaceni rozhodcich nikdy nebudem tak dobri jako japoncicci ale je pravda ze posledni dobou to docela valime _________________ to mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 nejzápavnější je Gripshift........nejlepší Toca a ze sportu Everybody golf :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 ja si myslim že ta virtua tennis je nej aji s SSX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 nejzápavnější je Gripshift........nejlepší Toca a ze sportu Everybody golf :wink: me naopak gripshift neba sem to nak moc nepochopil a hl vec proc me to nebere ze to ma 800mb coz je dost :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2005 Já hrál zatim jenom Wipeout a jsem docela nadšenej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2005 Tak po měsíci: ...jsem si úplně jistej, že Virtua Tennis je lepší než Burnout. Má pouze jedinou chybku na kráse. Virtuální spoluhráč při čtyřhře na nejvyšší obtížnost dělá neuvěřitelný kraviny. Což by mi za normálních okolností netrhalo žíly, jenže díky tomuto faktu je takřka nemožné porazit závěrečnou dvojici ve Wourld Tour ergo krále a královnu. Moje nejlepší skóre 6:4 ale nic víc. I kdybych si vykloubil prsty. To mrzí. I tak je tahla hra absolutní nutnost pro kohokoli. Jedna z nejlepších her nejen na PSP ale možná i vůbec. A to pánové pařim už od dob belgame, Didaktiku a C64. Nevim jestli by stejně dobře fungovala i na jiný platformě. Pro vašeho příručního miláčka je ovšem snad přímo stvořená. V některých euferických chvílích jsem si říkal jestli PSP nakonec nestvořili pouze aby dali vyniknout týhle pecce. Od včerejšku jsem čerstvím majitelem PROEVO5. A jo. Je mnohem snažší bránu minout než ji trefit. Hardcore záležitost pro skutečné muže. Zatim líbí. 8) PS: PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 Naprostej souhlas....virtua tennis je fakt good.....jen mam problem pri teninku s tankem a tema otacicima se plackama....to fakt netusim jak dat.. :oops: .Ale jinak fakt good game pro sportovni fajnsmekry. Neda se nez doporucit. A PRO EVO?? No comment, dnes bude mou dalsi originalkou a vim ze zklamany rozhodne nebudu!! :D Ale treba i Ridge Racer je good. A TOCA zatim nevim, chce to asi vic treninku pac jsem vice po okoli trate naz na trati :P .Ale na PC to bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 ano ano to je vsechno pekne ale nevi nekdo jak kurna udelat v burnoutovi v CRASH mapu paradise peril na zlatou to je opravdu nocni mura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 ano ano to je vsechno pekne ale nevi nekdo jak kurna udelat v burnoutovi v CRASH mapu paradise peril na zlatou to je opravdu nocni mura Moje nocni mura je ten tank a ty otacive placky v tennise.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 ano ano to je vsechno pekne ale nevi nekdo jak kurna udelat v burnoutovi v CRASH mapu paradise peril na zlatou to je opravdu nocni mura Moje nocni mura je ten tank a ty otacive placky v tennise.. :D nocni mura je wipeout na 4 rychlostni tridu :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 ssx je nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 ssx je nejlepšídoufam, akorat porad ne a ne dorazit...kde se da vyhodne objednat? (tak 1200kc) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Prosinec 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2005 burnout mě bavil tak 2 hodiny a potom sem zjistil že to je dost stereotipní :roll: ale furt se držim needů,nevim proč ale furt mě to bavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts