Guest Anonymous Odesláno Leden 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2006 ted hraju delsi dobu Prince of Persia a je to asi nej hra zatim na PSP...na druhym miste SW battelfront 2 a na tretim Burnout a ridge racer.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2006 je v pes5 multiplayer? ...je tam moznost propojeni wireless. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2006 tak já mám battlefront 2 a jsem s ním celkem spokojený jo a na poště mám GTA LCS (ach jo :-() Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2006 To doufám a ještě musím sehnat gigovou MS a chtěl bych zkusit nějaké isa, i když asi spíš zůstanu u originálek, MS spíš na MP3 a tak Sem na tom stejne. Cekam na 1GB kartu. Taky chci zkusit ISA :wink: 2V O J T A (CZ): Nemas prachy...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2006 Já jsem rozjel Kingdom of Paradise a zatím můžu říci , že je to chytlavé... zkoušel jsem i Untold Legends ,ale z těch málo rpg co je se mi zamlouvá ten Kingdom of Paradise, ikdyž mám ještě PopoloCrois,ale ten jsem ještě pořádně neprokoumal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Leden 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2006 Ridge racer je super a urcite aj GTA LCS aj ked to este nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 Já bych asi dal WWE Smackdown vs. Raw. Podle mě je to jedna z něj her na PSP. Má to výbornou hratelnost, dobrou grafiku a kdo se aspoň trochu zajímá o Wrestling dobře se u toho vyblbne a hlavně jsi může zahrát za své oblíbence a nebo jsi vytvořit vlastního wrestlera a pustit se s ním do nejslavnějších wrestlerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskymak Odesláno Leden 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2006 ma se to taky libi prdel jak pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2006 FIFA 2006 super zábava doporučuji :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 U me je to podle toho co momentalne hraju...samozrejme ze PES5 je pro me absolutni KING, ale ted jsme totalne ujel na NBA Live 06....proste parada!!!!! Jinak plati to co uz jsem rikal, kazdemu sedi neco jineho..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Leden 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2006 Přesně, já si teď uletěl na japonském RPG Tales of Eternia, což je pro mě momentální favorit z nej her pro PSP, ale bude to asi i tím, že jsem fanda Final Fantasy a tahle hra se VIIčce docela podobá , tak mi nezbívá nic přiznat , že taková hra na psp hodně chyběla a bůbec RPG jsou na PSP nadostatkové zboží, doufám , že se to brzy změní.... jinak jakožto hráč RPG mě tahle hra velice potěšila. the End. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 Socom US Navy SEALs Fire Team Bravo! Dneska sem si to koupil a fakt to nema chybu, vazne doporucuji :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 me se ted hodne libi Fifa street2 a Me and my Katamari :D to Katamari je super hra az na ty animace :cry: skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 jak vypada graficky ten socom da se srovnat s ps2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2006 jak vypada graficky ten socom da se srovnat s ps2 TO envim PS2 je rpo me tabu, jinak ta grafika ve hre neni sice nejlepsi ale je slusna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Mx vs atv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 a jeste ssx on tour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 Přidám osobní názor:Nejlepčí hra co zatim na PSP byla je a asi i bude je TEKKEN:Dark ressurection(Njn. sem prostě bojovkář:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 No samozřejmě Metal Gear Solid: Portable ops. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 hmmm ja bych rek ze nhl 07 hlavne multiplayer...o prestavkach s kamosem naprosto super..a pak lego sw a F1 2006 a....a....a...colin a pursuit force...a....a.....a....jezis je toho strasne moc :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 ssx tour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jezyn Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 gta vcs, Silent Hill PSX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Jednu? Rozhodoval bych se mezi SSX a CoD. Ale asi SSX. Pak další super hry byli Tony Hawk Underground 2 Remix, Luxor, NFS Most Wanted, NHL 07 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARIBO Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 GTA VCS nejlepší hra na odreagování se od běžnýho pouličního života!!!! Nej hra století!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 tak me celkem chytlo gta vcs a pak tekken DR nekdo te nastve dam si poradnej boj a vybiju si to proste na tom tekkenu nebo hodne good je GOW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts