Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Takže. Dnes jsem dostala svůj první iPod Touch 16GB z bazaru. Všechno šlo po zapojení do počítače v pořádku, natáhla jsem tam hudbu, fotky, obrázky i videa. Problém nastal s aplikacemi. Stáhnout jdou normálně do iTunes, ale z iTunes je nemohu dostat do iPodu. Zjistila jsem, že v iTunes v části Devices, když kliknu na iPod, měly by se o něm ukázat informace v Summary. Vedle summary jsou nahoře vyrovnány jakoby v záložkách i jiné věci jako Music, Movies atd., ale prý tam mají být i Applications. A ty u mě z nějakého záhadného důvodu nejsou! Vůbec nevím, co mám dělat. Bez této záložky nejdou aplikace přetáhnout do iPodu. Mohl by mi někdo z vás, prosím, poradit, jak nahoru přidat záložku Applications nebo co s tím jiného udělat? Jinak, nevím jestli je to důležité, mám FW 1.1.5 a ano, restore už jsem dávat zkoušela a nic se nestalo. Prosím, pomozte mi někdo, jsem v koncích. Už jsem se ptala na jiném fóru, přímo zaměřeném na iPhone a iPod, ale nikdo mi nedokázal poradit. Jste má poslední naděje, poraďte, prosím. Předem děkuji.

Odesláno

No právě, že to placené je :cry: .

Chtěj za to nějakejch 9 euro nebo kolik.

Nešlo by to sehnat nějak zadarmo? Bez věcí, jako je jailbreak abych se jako naprostá počítačová lama nemusela třást strachy, jestli se mi s tím něco stane. Hodlám totiž stahovat jen Free app, takže by to ylo zbytečný. Jen potřebuju do iPodu dostat tu blbou záložku Aplications a nevím jak. Jestli to potřebuju jen dát na novější FW, pak mi prosím jen poraď jak to sehnat zadarmo :cheesygrin:

Odesláno

iPod to neohrozi a zaruku tiez nie lebo tymto tam nahravas originalny fw nie jailbreakovany.

Firmware si stiahni odtialto : http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ stiahni si rovno 2.2 . Ked ho budes mat stiahnuty tak pripoj ipod, pusti iTunes, V zalozke tvojho ipodu stlac Shift + restore, vyber ten fw co si stiahla a uz len cakaj :)

EDIT: a ked ti na tom inom fore nedokazali poradit tak uz tam ani nechod lebo vedet , ze aplikacie su az od 2.0 je zakladna vec :D

Odesláno

Strašně moc děkuju...jen ještě jeden, asi dost hloupý, dotaz...stáhla jsem to a šoupla do dokumentů, jenže když v iTunes stisknu Shift a restore, v dokumentech to není...nikde to není...jako bych to vůbec nestáhla...asi to bude nějaká blbost, ale vůbec netuším, jak to mám "najít" aby to šlo s tím iPodem...jinak normálně mimo iTunes to jde vidět v těch dokumentech. Prosím, co s tím? Buďte hodní na nebohé nováčky :cheesygrin:

EDIT: Takže už to mám, aplikace jsou tam, kde mají být a vše již funguje bez problému. Opravdu MOC vám všem děkuju, že jste pro mě obětovali čas. Ještě jednou díky.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu