Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Aplikace jsou fuč!


Lithia

Recommended Posts

Takže. Dnes jsem dostala svůj první iPod Touch 16GB z bazaru. Všechno šlo po zapojení do počítače v pořádku, natáhla jsem tam hudbu, fotky, obrázky i videa. Problém nastal s aplikacemi. Stáhnout jdou normálně do iTunes, ale z iTunes je nemohu dostat do iPodu. Zjistila jsem, že v iTunes v části Devices, když kliknu na iPod, měly by se o něm ukázat informace v Summary. Vedle summary jsou nahoře vyrovnány jakoby v záložkách i jiné věci jako Music, Movies atd., ale prý tam mají být i Applications. A ty u mě z nějakého záhadného důvodu nejsou! Vůbec nevím, co mám dělat. Bez této záložky nejdou aplikace přetáhnout do iPodu. Mohl by mi někdo z vás, prosím, poradit, jak nahoru přidat záložku Applications nebo co s tím jiného udělat? Jinak, nevím jestli je to důležité, mám FW 1.1.5 a ano, restore už jsem dávat zkoušela a nic se nestalo. Prosím, pomozte mi někdo, jsem v koncích. Už jsem se ptala na jiném fóru, přímo zaměřeném na iPhone a iPod, ale nikdo mi nedokázal poradit. Jste má poslední naděje, poraďte, prosím. Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě, že to placené je :cry: .

Chtěj za to nějakejch 9 euro nebo kolik.

Nešlo by to sehnat nějak zadarmo? Bez věcí, jako je jailbreak abych se jako naprostá počítačová lama nemusela třást strachy, jestli se mi s tím něco stane. Hodlám totiž stahovat jen Free app, takže by to ylo zbytečný. Jen potřebuju do iPodu dostat tu blbou záložku Aplications a nevím jak. Jestli to potřebuju jen dát na novější FW, pak mi prosím jen poraď jak to sehnat zadarmo :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jailbreak je taky neoficialni...to není od Applu :lol:

Ten update je zadarmo, byly by si proti sobe kdyby si nechali za update platit :)

Nekde delas chybu...v itunes proste klikni v zalozce vlevo na iPod a klikni na update...musi to by zadarmo :)

BTW: máš itunes účet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iPod to neohrozi a zaruku tiez nie lebo tymto tam nahravas originalny fw nie jailbreakovany.

Firmware si stiahni odtialto : http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ stiahni si rovno 2.2 . Ked ho budes mat stiahnuty tak pripoj ipod, pusti iTunes, V zalozke tvojho ipodu stlac Shift + restore, vyber ten fw co si stiahla a uz len cakaj :)

EDIT: a ked ti na tom inom fore nedokazali poradit tak uz tam ani nechod lebo vedet , ze aplikacie su az od 2.0 je zakladna vec :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strašně moc děkuju...jen ještě jeden, asi dost hloupý, dotaz...stáhla jsem to a šoupla do dokumentů, jenže když v iTunes stisknu Shift a restore, v dokumentech to není...nikde to není...jako bych to vůbec nestáhla...asi to bude nějaká blbost, ale vůbec netuším, jak to mám "najít" aby to šlo s tím iPodem...jinak normálně mimo iTunes to jde vidět v těch dokumentech. Prosím, co s tím? Buďte hodní na nebohé nováčky :cheesygrin:

EDIT: Takže už to mám, aplikace jsou tam, kde mají být a vše již funguje bez problému. Opravdu MOC vám všem děkuju, že jste pro mě obětovali čas. Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu