AngerCZ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 NVM proc, ale vypina se mi pc vzdy po cvili hrani...Tak po 3/4 hodince se vypne pri jakekoliv hre...Nevite cim to muze byt zpusobeno??THX za odpovedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Nepřehřívá se ti grafika ? A PC se ti vypne jako že se vypínají windowsy, nebo se prostě z ničeho nic úplně vypne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Koukni se, jestli nemáš zanešenej větráček u procesoru a grafický karty. Kdyžtak to pročisti. Klidně taky můžeš mít zasviněný OS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 mel sem stejny problem a ukazalo se ze to bylo spatnou Ramkou...nebo to muze byt prehrivani toho je fakt moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Mě to taky dělalo koupil jsem si za 150 Kč větráček a už je to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 OS jsem prave kvuli tomu preinstaloval a nic... Komp se mi vypne uplne, tak ho zapnu, zacnou se nacitat win a vypne se zas, pak se uz nactou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Může to bejt taky tím, že ti odchází zdroj když se to vypne hned ;). Anebo teda si pamatuju že někdy před 2 rokama mně to dělalo to samý a ukázalo se že mám vypojenej IDE kabel z mechaniky :D je toho víc, zkus se mrknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Přesně toto dělalo kámošoj ale ne po 45minutách ale po 2 u jakékoliv hry.Když byl ve Win tak OK ale zapnul hru a za 2 minuty OUT:D...tak jsem mu rozdělal kryt a první co mě napadlo byla grafika tak jsem na ní šáhnul a jau:D byla horká jako prase...tak jsme na CZC koupili novou Nvidia 8600 a od té doby ok;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 zdrij,gtafika,procesor,ramky...bud teploty nebo malo napeti...co mas za zdroj a jakou mas sestavu.? Ramky by mozna nezpusobily vypnuti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Hmm, spis si zkus zapnout v nastaveni systemu nerestartovat po chybe.. nebo jak to mrkvosoft nazval. Proste aby se PC automaticky nevypinalo po zavazne chybe (BSOD :dozey: ).. treba se dozvis cim to je. Treba to bude jen nejakej banalni ovladac, anebo se primo dozvis, jakej HW to zpusobuje, anebo se nedozvis nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Mel jsem stejny probelm.Delal to zdroj a zakladkovka..musis si od nekoho pujcit zdroja zkusit,kdyz bude delat musis zkouset dal,je toho vice jak rikaji ostatni,ale u me to byl zdroj+zakladovka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 je to stoprocentňbe zdrojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Máš v prderli zdroj(mě se to při zatíření restrtovalo) a bylo to tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AngerCZ
NVM proc, ale vypina se mi pc vzdy po cvili hrani...Tak po 3/4 hodince se vypne pri jakekoliv hre...Nevite cim to muze byt zpusobeno??THX za odpovedi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts