AngerCZ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 NVM proc, ale vypina se mi pc vzdy po cvili hrani...Tak po 3/4 hodince se vypne pri jakekoliv hre...Nevite cim to muze byt zpusobeno??THX za odpovedi...
0 GameEs Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 Nepřehřívá se ti grafika ? A PC se ti vypne jako že se vypínají windowsy, nebo se prostě z ničeho nic úplně vypne ?
0 piggy Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 Koukni se, jestli nemáš zanešenej větráček u procesoru a grafický karty. Kdyžtak to pročisti. Klidně taky můžeš mít zasviněný OS.
0 kachnak Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 mel sem stejny problem a ukazalo se ze to bylo spatnou Ramkou...nebo to muze byt prehrivani toho je fakt moc...
0 N1cCo Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 Mě to taky dělalo koupil jsem si za 150 Kč větráček a už je to v pohodě
0 AngerCZ Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 OS jsem prave kvuli tomu preinstaloval a nic... Komp se mi vypne uplne, tak ho zapnu, zacnou se nacitat win a vypne se zas, pak se uz nactou...
0 GameEs Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 Může to bejt taky tím, že ti odchází zdroj když se to vypne hned ;). Anebo teda si pamatuju že někdy před 2 rokama mně to dělalo to samý a ukázalo se že mám vypojenej IDE kabel z mechaniky :D je toho víc, zkus se mrknout.
0 kruta Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 Přesně toto dělalo kámošoj ale ne po 45minutách ale po 2 u jakékoliv hry.Když byl ve Win tak OK ale zapnul hru a za 2 minuty OUT:D...tak jsem mu rozdělal kryt a první co mě napadlo byla grafika tak jsem na ní šáhnul a jau:D byla horká jako prase...tak jsme na CZC koupili novou Nvidia 8600 a od té doby ok;).
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 zdrij,gtafika,procesor,ramky...bud teploty nebo malo napeti...co mas za zdroj a jakou mas sestavu.? Ramky by mozna nezpusobily vypnuti..
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 Hmm, spis si zkus zapnout v nastaveni systemu nerestartovat po chybe.. nebo jak to mrkvosoft nazval. Proste aby se PC automaticky nevypinalo po zavazne chybe (BSOD :dozey: ).. treba se dozvis cim to je. Treba to bude jen nejakej banalni ovladac, anebo se primo dozvis, jakej HW to zpusobuje, anebo se nedozvis nic.
0 suicide_duck Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 Mel jsem stejny probelm.Delal to zdroj a zakladkovka..musis si od nekoho pujcit zdroja zkusit,kdyz bude delat musis zkouset dal,je toho vice jak rikaji ostatni,ale u me to byl zdroj+zakladovka..
0 benassy2 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 je to stoprocentňbe zdrojem
0 PodFuck3r Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2008 Máš v prderli zdroj(mě se to při zatíření restrtovalo) a bylo to tim
Otázka
AngerCZ
NVM proc, ale vypina se mi pc vzdy po cvili hrani...Tak po 3/4 hodince se vypne pri jakekoliv hre...Nevite cim to muze byt zpusobeno??THX za odpovedi...
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts