white Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ...působícím na mladé. Pokud vás to zajímá a nemáte co na práci, doporučuji. Přehrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Zajímavý :) asi z tebe fakt něco bude... dobrej nápad;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ale jo, dobry :D premyslim, ze bych udelal neco podobnyho :D z toho byste se asi posrali smichy :D ... ale problem je v tom, ze bych asi musel byt strizlivy :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Zajimavé videjko.....dobrej nápad ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Každej pátek když někam jdeme tak chlastám, jenže tenhle jsem měl antibiotika tak jsem měl důvod si zkusit jeden pátek bez chlastu. A vůbec mi to nescházelo, připadal sem si víc jako člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.