zlatokop.zas Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jednoznačně Sim3to všechno ti k sobě ladí a prostě je to pěkný xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=19393 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dekaard Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 nejhezci ma Erik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ae...pro mě je citově zabarvenej (tzn. nejsem objektivní)... takže já to říct nemůžu :-D (dík) :-D (plně souhlasím :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 já si myslim že nejhezčího avatara měl má a bude mít vždycky tekken90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Na druhou stranu alespoň tušíš, s kým máš tu čest;-) To je pravda, když tak vidim ten jeho Avatar tak bych se snim do krizku dostat nechtel :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 nejhezci avatar ma morror :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 je to divny,ale vzdycky se mi libil Battlestar Galactica avatar Dutche,nevim proc ale nak sem z nej nestihal xD to woko: hah,tak to je drsny,aspon ze se najdou lidi co nejsou suchari a nedelaj si vrasky z takovyhle srandy jako jiny fnukacove co to nechapou a kvuli takovyhle srande se nastvou,ale to ze jim nekdo krade prachy,jako stat napr.,to neresej :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 mě se líbí perryho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 KONEC DISKUSE: NEJLEPSI AVATAR MA EvilSta.... nashedanou a Stastny a vesely a hezkej novej rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 rozhodne erik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Nejhezčí má mootoo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 no ja davam hlas tekkenovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 evilsta avatar rulezz :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ja bych taky rek ze tekk90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Sůhlasím siki, ale ty máš taky hustej ;-) (doslova :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 nejhezci ma podle me Wartryton..fakt luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 EvilSta :D jinak se svojim sem spokojenej :love::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 vy jste ale vlezdoprdelky :D nejlepší má cloudmaster,škoda jenom že jsem zapomněl jméno tý holky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 ted už má nej jedině narli xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Souhlasim se zavorkou....narliza :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 jj taky si myslim ze narliza :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 taky se mě líbí narlizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mě se líbí od Wolf.cz a Sim3to :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 popremyslim............ nikoho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.