Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dolik

Houdis

Recommended Posts

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

zajdete s tim na policajty... vemte si vypis z uctu ze ste koupili neco, co nemelo adekvatni vlastnosti, ktere byly udavane... ze jste to kupovali pres internet a ze jse to koupili od borce s timto mobilem +420608823223... sami uvidite co vam reknou

nj,ale zas kdyz nekdo rekne policajtum "chci to vratit ptz mi to nejde flashnout"!!trochu blbej duvod , ne??a navic az zjisti co vubec znamena to flashovani !!!:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja vidim ty policajty jako jistotu, máme výpis, máme telefon sestry i jeho , máme adresu i když (kdo ví), trvat to bude asi dlouho (do te doby nebudou uz PSP ve foru ci 4,01 pujde tak aby se dali hrat i jiné hry)

druhá varianta je se spojit a zajet poprat hezke vanoce ci nový rojk do mostu (tady bych to videl na ICQ ci soukrome zpravy se domluvit) a vybrat si vanoce nazpet dodatecne

Odkaz ke komentáři

Těžko říct.Možná obětuju flash a vyměním ho za nové.Ale nevim,fakt nevim.

Určitě obětuju flash a vyměním ho za nové.

gejzir: radsi si ho chvilu nech, mozna dolik zmoudri a vrati vam prachy bo vam aspon vymeni psp za to co ste chteli:roll:
No,nemyslim si.Asi je to docela balík,který určitě už nemá vzhledem k tomu,že jsou Vánoce.
Odkaz ke komentáři

zajdete s tim na policajty... vemte si vypis z uctu ze ste koupili neco, co nemelo adekvatni vlastnosti, ktere byly udavane... ze jste to kupovali pres internet a ze jse to koupili od borce s timto mobilem +420608823223... sami uvidite co vam reknou

Pokud nemas potvrzeni o zaplaceni, nemas si vec prebirat. Pokud neni potvrzeni o zaplaceni, je obchod na cerno, dane nebyly odvedeny. Dolik nema pravo hromadne bez sprostredkovatele prodava, jelikoz neni podnikatel. Tudiz policie na ne muze leda ukazat fakac.

Ale ja si zase nechci delat problemy..:(

Hochu, v problemech uz ses, tohle se musi resit. Problemy tu bude ale mit hlavne Dolik, jak to tak vypada.

Jsem naprostý laik.Moje psp má tenhle firm. 5.00 M33-4 Je flashlý?

Je.

nj,ale zas kdyz nekdo rekne policajtum "chci to vratit ptz mi to nejde flashnout"!!trochu blbej duvod , ne??a navic az zjisti co vubec znamena to flashovani !!!:roll:

Policajtum si rekni co chces. Nic z nej ale nedostanes, nikde k tomu PSP a celkove o tom obchodu nic nemas.

ja vidim ty policajty jako jistotu, máme výpis, máme telefon sestry i jeho , máme adresu i když (kdo ví), trvat to bude asi dlouho (do te doby nebudou uz PSP ve foru ci 4,01 pujde tak aby se dali hrat i jiné hry)

druhá varianta je se spojit a zajet poprat hezke vanoce ci nový rojk do mostu (tady bych to videl na ICQ ci soukrome zpravy se domluvit) a vybrat si vanoce nazpet dodatecne

Vypis je ti na dve veci, kdyz ti poslu prachy na ucet a pujdu za policajtama podat trestni oznameni, ze jsi mi neco neposlal, tak co myslis? :-) Je to bezcenne, nemas sanci. Zde mas nadeji jen na druhou variantu, zde z pravnickeho hlediska nemate sanci. Byl to obchod nacerno a to je tak vse, nic vice, nic mene. Vy z toho nedostanete nic, jelikoz nemate zadne potvrzeni (paragon), ci smlouvu a nabyti veci. Nechci se tu hadat, jen rikam fakta. Tohle si muzete vyresit jedine osobne.

Uvedomte si, ze s zadnym prodejem/vymenou zde na foru neziskavate zaruku byvaleho majitele, nemuzete po nem nic chtit, je to jen a jen o duvere, proto je dost riskantni to resit pres postu. Pokud nekomu posles penize a dohodnete se na prodeji neceho a dotycny nic neposle, nemas proste sanci. Proc to na aukru vymahat lze? Protoze aukro je zprostredkovatel, firma, ktera je za timto ucelem registrovana v obchodnim rejstriku, maji na to zivnostenske opravneni, je to jejich vec podnikani.

Odkaz ke komentáři

Tak mě došlo flashlé aji s redukcí , ale je poškrábané vzadu na Umd dvířkách jsou škrábance to kolečko vypadá otřesně! Display se dá ale je tam taková malá škráblá tečka asi se udělala z převozu(špatně zabalené)! A jak jsme se domlouvali na PSP tak mě psal na icq že to budou bud funglovky,a nebo málo používané jako nové! A byli jsme spolu ještě domluvení že mě ještě dodá USB kabel s napájením za kilo! Měl prej 4 doma! Psal sem mu to ještě do té objednávací SMS! Peníze sem mu přidal na účet takže si ze mě asi udělal srandu a neposlal to! Nechápu jak za poštovné mohl chtít ještě k tomu 150kč!

Odkaz ke komentáři

Po vysvětlení od Ačka to vidim na druhou variantu - pravda po pravní strance jsme v .....

po stránce osobního kontaktu věřím že je šance se domluvit a vyřešit vše k plne spokojennosti obou stran ryhle a korektně. Myslím že by bylo rozumne se spojit (jak jsem psal pře sokrome zpravy či mobil - neřešit to dal tady na foru) bylo by pěkne se podívat i jinam mimo kraj či město než jsme se narodili.

Odkaz ke komentáři

Hele, ja bych navrhoval at nam da to co nam sliboval tyto PSP mu vratime a at doda nove flashle a v barve jake jsme si vybrali... Jinak to asi nevidim

S tim bych moc nepocital. Neflashnutelne PSP jste dostali prave protoze mu to jaksi nevyslo a jelikoz je kupoval az tak pozde, tak narazil jen na nove dodavky, ktere jsou uz i vsude po CR, tudiz sehnat nove flashnutelne slimko je prakticky nerealne. (leda pouzite a novy faceplate).

Odkaz ke komentáři

Takze nemam sanci ze mi da to co mi sliboval? A ja mu vratim to co mi poslal?

:(

Ano je to tak. Nove flashnutelne PSP se tedka na trhu sehnat uz nedaji. Dolik to troska neuridil protoze pocital ze v UK je jeste sezene, coz jak je videt mu nevyslo. Sehnal par bazarovych, ktere flashnul - takze jedine ze ti vrati penize (ale tady vznika risk toho ze mu posles PSP a nebudes mit ani novou sice neflasnutelnou ale porad PSP a ani penize).

Odkaz ke komentáři

To je zvláštní ,jak se z takového uživatele jako "byl" Dolik stane podvodník, Jak to vypadá ,vzal si na sebe víc ,než mohl unést ,i když nechápu proč se každého zvlášť nezeptal ,zda chce PSP z bazaru či neflashnutelné ,nebo si nechá vrátit peníze.

Nicméně ,asi má nějaký problém ,až přijde ,snad to dá aspoň částečně dohromady ,..

Lituji uživatele ,kteří mají kvůli němu zkažené Vánoce ,ale dárky nejsou všechno.

Odkaz ke komentáři

Takze Jestli se nekomu nelibila moje zasilka poslete ji z5 ve stavu jakem byla.TO znamena ze i ty uplne novy PSP budou jako uplne nove. A vratim vam plnou cenu i s postou..

Jestli se tohle nekomu nelibi tak si klidne prijedte a splnte si vyhruzne SMS ktere mi prichazeli vcera v praci kdyz sem nebyl schopnej jednu chvili zvedat telefony.

Podvodnik?Pro nekoho mozna jo...ja osobne si tak nepripadam. Ja sem pro ty PSP neletel a sestra mela pak uz malo cesu sehnat dalsi PSP a proto to dopadlo takhle.

Na to ze PSP nejdou flashnout psem prisel den pred odesilanim a sem zvedavej jak by ste to resili vy. Udelal sem jedinou moznost. Poslal PSP a kdo si je bude chtit nechat,tak si je necha.Jestli se to casem prolomi udelam gratis flash...

A prominte ze kdyz mi nekdo breci a skemra do telefonu abych si tam na nej udelal jeste misto a ze potrebuje a ze me to jedno PSP nezabije.. Kazdej dotycnej vi o cem mluvim a proste sem vam chtel vyhovet...

Odkaz ke komentáři

Promin, asi se ti muj post nebude libit, ale pokud predem o postovnem nic nepises a pak tady reknes, ze kazdemu nauctujes 150Kc, lidi musi cekat, dostavaji to az na posledni chvili pred Vanocema, v jinem stavu, nez jak jste byli domluveni, tak to JE neseriozni a JE to jednani podvodnika. Pokud se stav zbozi zmeni je povinnost obchodnika informovat o tom zakaznika, jestli tedy s prodejem souhlasi.

Ono je neco jineho, kdyz nekdo da penize za nove flashnute PSP a dostane stare neflashnute poskrabane slim, bez redukce na EU zasuvku, bez pametovky, s postovnym a jeste pozde.. Kupoval neco jineho, nez dostal = obchodnik je podvodnik, je to podvod; poslal neco jineho, v jinem stavu.

Nezlob se na mne, ale tak to je. Mel jsi tu vsechny narovinu PREDEM informovat jak se veci presne maji a ze dostanou neco jineho, nez chteli a zda to teda chteji :-) Byl by jsi usetrena mnoha vyhruznych SMS a telefonu, se kterymi jsi snad mohl pocitat, kdyz prodas nejakych 30 PSP, jinak, nez si je zakaznik predstavoval.

Komunikace je zaklad dobreho prodejce, coz ti asi zchazi.

Proc tu pisu, kdyz to neni muj problem? JE to muj problem, nekolik lidi mi tu s timto pise po PM a tyka se to fora (sekce), ktere mam na starosti.

EDIT: Tadyysek, ty jsi poseroutka, nejdriv tu brecis a pak tady rikas, ze je Dolik vlastne dobrej, ze je to vlastne ok.. Presne jak jsis sam uvedomil, kdyby tohle dal vedet vse, meli byste stale vetsi moznost sehnat flashnutelne PSP, s postupujicim casem se da flashnutelne PSP sehnat hure a hure (v dobrem stavu).

Odkaz ke komentáři

Promin, asi se ti muj post nebude libit, ale pokud predem o postovnem nic nepises a pak tady reknes, ze kazdemu nauctujes 150Kc, lidi musi cekat, dostavaji to az na posledni chvili pred Vanocema, v jinem stavu, nez jak jste byli domluveni, tak to JE neseriozni a JE to jednani podvodnika. Pokud se stav zbozi zmeni je povinnost obchodnika informovat o tom zakaznika, jestli tedy s prodejem souhlasi.

Ono je neco jineho, kdyz nekdo da penize za nove flashnute PSP a dostane stare neflashnute poskrabane slim, bez redukce na EU zasuvku, bez pametovky, s postovnym a jeste pozde.. Kupoval neco jineho, nez dostal = obchodnik je podvodnik, je to podvod; poslal neco jineho, v jinem stavu.

Nezlob se na mne, ale tak to je. Mel jsi tu vsechny narovinu PREDEM informovat jak se veci presne maji a ze dostanou neco jineho, nez chteli a zda to teda chteji :-) Byl by jsi usetrena mnoha vyhruznych SMS a telefonu, se kterymi jsi snad mohl pocitat, kdyz prodas nejakych 30 PSP, jinak, nez si je zakaznik predstavoval.

Komunikace je zaklad dobreho prodejce, coz ti asi zchazi.

Proc tu pisu, kdyz to neni muj problem? JE to muj problem, nekolik lidi mi tu s timto pise po PM a tyka se to fora (sekce), ktere mam na starosti.

EDIT: Tadyysek, ty jsi poseroutka, nejdriv tu brecis a pak tady rikas, ze je Dolik vlastne dobrej, ze je to vlastne ok.. Presne jak jsis sam uvedomil, kdyby tohle dal vedet vse, meli byste stale vetsi moznost sehnat flashnutelne PSP, s postupujicim casem se da flashnutelne PSP sehnat hure a hure (v dobrem stavu).

Jo jo mas pravdu ale posilat psp zpet?? to bych se zase bal o penize a pak bych mel hovno:)

Odkaz ke komentáři

Jj poslat nekomu aniz mu to reknes neco zcela jineho a doufat ze to vlastne nejak zkousne minimalne neni seriozni jednani.

Mimo to kdyz jsem si PSPcko osobne prebiral, tak mi jeste sl. Vinklerova rikala ze jsou flashnute, ackoliv v tu chvili uz bylo naprosto jasne ze tomu tak neni.

Co se tyce posilani PSP zpatky, tak dobirka je sice reseni, avsak kdyz si ji neprevezme tak to celou akci prodrazi jeste o dalsich 150Kc za poslanou dobirku :(.

Pokud ji poslete bez dobirky, tak riskujete ze se budete slozite domahat svych penez. (Prece jen 15x3600 (kdyby PSP vratilo 50% lidi) je 54k - coz si nejsem jist jestli nekdo kdo potreboval penize dopredu ma tuhle hotovost aby je mohl vratit. Takze vracet je zacne az PSP pripadne znova proda, coz po teto zkusenosti nevim kdo si je od nej koupi, zvlast kdyz uz bude vedet ze jsou neflashnutelne (protoze kdyby rekl ze nejdou flashnout dopredu tak minimalne 70% lidi si myslim ze rekne ze nechce aby jim to posilal a poslal rovnou penize, ktere v tu chvili nemel a tak to resil ze kdyz uz vam ji posle tak ji spis nevratite).

Takze jedine osobka v Moste - dat PSP - prevzit penize - bohuzel tohle zase bude stat nejake naklady na cestu do Mostu.

Je to tedka cele zacarovane. Kazdopadne Dolika bych asi vyradil ze seznamu duveryhodnych prodejcu o kterej se stara ice.

Ja si PSP nechavam minimalne pres svatky, kde pak zalezi na obdarovanem jak se s nim domluvim jestli si ji bude chtit nechat nebo ji vratit a pockat si az sezeneme nejakou flashnutou.

Odkaz ke komentáři

Takze Jestli se nekomu nelibila moje zasilka poslete ji z5 ve stavu jakem byla.TO znamena ze i ty uplne novy PSP budou jako uplne nove. A vratim vam plnou cenu i s postou..

Jestli se tohle nekomu nelibi tak si klidne prijedte a splnte si vyhruzne SMS ktere mi prichazeli vcera v praci kdyz sem nebyl schopnej jednu chvili zvedat telefony.

Podvodnik?Pro nekoho mozna jo...ja osobne si tak nepripadam. Ja sem pro ty PSP neletel a sestra mela pak uz malo cesu sehnat dalsi PSP a proto to dopadlo takhle.

Na to ze PSP nejdou flashnout psem prisel den pred odesilanim a sem zvedavej jak by ste to resili vy. Udelal sem jedinou moznost. Poslal PSP a kdo si je bude chtit nechat,tak si je necha.Jestli se to casem prolomi udelam gratis flash...

A prominte ze kdyz mi nekdo breci a skemra do telefonu abych si tam na nej udelal jeste misto a ze potrebuje a ze me to jedno PSP nezabije.. Kazdej dotycnej vi o cem mluvim a proste sem vam chtel vyhovet...

Já si za svojim postem stojím ,možná myslíš ,že ti ostatní ubližujou ,že to není fér ,ale neuvědomuješ si ,že někdo má kvůli "tvému" chování zkažené Vánoce ,..

Jen tvoje vina ,že si přecenil síly ,a eště se divíš ,že ti někdo nadává,..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu