Jojo Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2008 Nic mi do toho není, ale není lepší si za pár stovek koupit nový kryt na PSP a ten poškrábaný vyhodit, než mít PSP bez možnosti flashe? Sice se říká že časem se všechno prolomí a situace okolo PSP tomu dosud dávala za pravdu, ale aby to "časem" nebylo třeba v příštím desetiletí. Je jasný že výrobci přitvrzují. PS3 nikdy flashnout nešla, nový XBOX360 už taky nejdou, pokud nedáte modchip a Wii snad taky bez modchipu neflashnete. Osobně si myslím, že slabá bezpečnost prvních PSP byla jen díky tomu, aby napomohla PSP v rozšíření mezi hráči. Přeci jen je to první handheld Sony a pokud by první pokus nevyšel, tak by to pro ně bylo dost nepříjemné (nejen finančně). A prosadit se proti Nintendu, které má v tomto segmentu s Gameboyi dlouhou tradici rozhodně není jednoduché. Osobně bych se vůbec nedivil, kdyby následující generace konzolí vůbec flashnout nešly (alespoň v době kdy to bude pro hráče zajímavé). Citovat
gejzir Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2008 Nic mi do toho není, ale není lepší si za pár stovek koupit nový kryt na PSP a ten poškrábaný vyhodit, než mít PSP bez možnosti flashe?Sice se říká že časem se všechno prolomí a situace okolo PSP tomu dosud dávala za pravdu, ale aby to "časem" nebylo třeba v příštím desetiletí. Je jasný že výrobci přitvrzují. PS3 nikdy flashnout nešla, nový XBOX360 už taky nejdou, pokud nedáte modchip a Wii snad taky bez modchipu neflashnete. Osobně si myslím, že slabá bezpečnost prvních PSP byla jen díky tomu, aby napomohla PSP v rozšíření mezi hráči. Přeci jen je to první handheld Sony a pokud by první pokus nevyšel, tak by to pro ně bylo dost nepříjemné (nejen finančně). A prosadit se proti Nintendu, které má v tomto segmentu s Gameboyi dlouhou tradici rozhodně není jednoduché. Osobně bych se vůbec nedivil, kdyby následující generace konzolí vůbec flashnout nešly (alespoň v době kdy to bude pro hráče zajímavé). Jo,myslim,že máš v něčem pravdu a co jsem trochu vychlad,tak o tom dost silně uvažuju. Citovat
xDante1986 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2008 joj váš postoj.....chtěl bych ho mít souhlasím se všema protože, každej se dívá na to jen ze svého pohledu jak dolik tak všichni ostatní.....myslím, že je otázka času než to prolomí....je to na vás ale já osobně jsem rád, že jsem psp prodal a chtěl bych vidět jak byste se zachovali ve chvíli kdy by se vám tohle stalo a den předem zjistili, že budete mí 20 psp které nikdo nebude chtít :D myslím, že dolik udělal to co by udělalo 90% lidí...možná i víc....udělal vám rozumnou nabídku a to že vrátí peníze ...nechci se zastávat ani jeho ani vás....a co říkal s tím brečením je holá skutečnost....vy byste měli být rádi, že se vám o to vůbec staral....posralo se to ale to nemohl vědět...kdyby to dělal s úmyslem tak je to něco jiného on nemusel vám co ste mu škemraly vyhovět....uvědomte si kdo z vás se tak choval...a snažil se vyhovět....takže být váma tak bych se rozumně domluvil a přestal tu dělat problémy.... Citovat
laco2009 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2008 jo otázka času taky to nemusí prolomit vůbec a budem všichni v pr... jo kdyby ty hry stáli aspoň 200 jenomže co pak s hrou kterou jsem dohrál takhle jí můžu smáznout a hrát jinou a navíc tam jdou různé aplikace které na origoš fw nejdou a to mě taky docela štve takhle je to všechno na p...... Kdyby to šlo tak by se mohli ti co maj nový psp spojit a nějak pomoct k tomu prolomení ale nevím jak tomu pomoct no nezbývá než čekat Citovat
xDante1986 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2008 a co? tady v čr bys stejně sháněl těžko.....při vašich znalostech které tu denně ukazujete ani nepoznáte, jestli jde nebo ne....takže co by vám zbývalo? se štěstím objednat? doufat, že půjde flashnout? jako nic proti ...ale stát se tohle může...jaj a používání? :) no pokud to flashoval v ne čistém prostředí ty škrábance mohl udělat sám..... to co mě poslalo prodejher.cz a to je eshop...bylo 10x horší :) Citovat
Návštěvník Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 a co? tady v čr bys stejně sháněl těžko.....při vašich znalostech které tu denně ukazujete ani nepoznáte, jestli jde nebo ne....takže co by vám zbývalo? se štěstím objednat? doufat, že půjde flashnout? jako nic proti ...ale stát se tohle může...jaj a používání? :) no pokud to flashoval v ne čistém prostředí ty škrábance mohl udělat sám..... to co mě poslalo prodejher.cz a to je eshop...bylo 10x horší :) Tak nakonec jsme my podvedení blbci a Dolik borec. Ty chytráku právě že to nepoznám tak jsem se obrátil na odborníka Dolika a jak to dopadlo. O nic jsem neškemral bral jsem to jako seriozní obchod. Někdo psal že při osobním odběru mu slečna tvrdila že je flashuté to nebyl úmysl? Citovat
Návštěvník Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 nevim co to tu melete, pokud to chcete resit tak to reste a nebrecte tady, to vam nepomuze. dohodnete se kdo vsechno byl podvedenej, kolik komu zpusobil skody, sepiste to a dejte trestni oznameni pro podvod, je vas dost na to aby dali za pravd vam a ne jemu a jeho sestre. S vypisem samozrejme uspejete, protoze je to dukaz o zaplaceni castky kterou budete vymahat vcetne postovneho, pokud by poprel ze vam neco prodaval je to dukaz pro nedovolene obohaceni. meli jste objednane NOVA PSP takze minimalne ti kteri dostali pouzita maji sanci a to dost velkou. o tom flashovani by tobyllo o dost slozitejsi. navic ho rovnou napraste za kraceni dane a cla, krypla jakysiho...enjoy Citovat
xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 a kde jsem řekl, že ty....a kde jsem řekl, že to není dolikova chyba zamysli se nad tím co píšeš.... Citovat
Návštěvník Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 nevim co to tu melete, pokud to chcete resit tak to reste a nebrecte tady, to vam nepomuze. dohodnete se kdo vsechno byl podvedenej, kolik komu zpusobil skody, sepiste to a dejte trestni oznameni pro podvod, je vas dost na to aby dali za pravd vam a ne jemu a jeho sestre. S vypisem samozrejme uspejete, protoze je to dukaz o zaplaceni castky kterou budete vymahat vcetne postovneho, pokud by poprel ze vam neco prodaval je to dukaz pro nedovolene obohaceni. meli jste objednane NOVA PSP takze minimalne ti kteri dostali pouzita maji sanci a to dost velkou. o tom flashovani by tobyllo o dost slozitejsi. navic ho rovnou napraste za kraceni dane a cla, krypla jakysiho...enjoy Já tady nebrečim akorát mě sere když někdo ze mě dělá vola. Citovat
Jojo Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 No tak je mě až smutno z toho, že někdo může být tak blbej jako ty nitro. Takže i když mě do celé kauzy nic není, tak mě nedá abych ty nesmysly cos tady napsal uvedl na pravou míru. 1. V prvé řadě Dolík navrhl, že kdo není spokojen, ať pošle zboží zpět a dostane peníze. Což je jedna z věcí, díky které do případné soudní pře žádný právník nepůjde, protože není co žalovat. A i kdyby jsi podal trestní oznámení a případ se nakonec dostal k soudu, tak soud ho nemá za co odsoudit, protože ty(vy) jste nevyužili jeho návrhu k vyrovnání, takže by to skončilo maximálně tím, že by soud nařídil aby vrátil peníze, což nabízí už teď, ale pozor, náklady soudního řízení a právníka, by jsi zaplatil ty, což je částka přesahující cenu několika PSP. O tom, že se soudy v ČR vlečou léta nemluvě. 2. O krácení daně a cla nemůže být ani řeč. Jednak daně z příjmů za rok 2008 jsou splatné až do března 2009, což by v pohodě stihnul. Druhak od té doby co jsme v EU se žádné clo při dovozu zboží z UK neplatí. Takže ti dám dobrou radu: Přestaň se dívat na americké seriály kde se soudí každý s každým, přestaň hrát hry a začni se učit, protože zatím je to dost bída! Citovat
kingondra007 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 no maš trochu mezery jojo ale jinak maš pravdu tou mezerou se myslel tu dan neplatí se pouze do njakich nwm 3500 myslim to nitro:si vážně pako pokud nemaš něco kde je dolíkuv potpis nebo plná moc tak si mužeš vilízát .... protože dolíkovy muže byt jedno jestli si mu polal peníze on rekne že je to tvuj problém že mu jen tak posílaš peníze a pokud maš emailovou konverzaci tak ta se taky nedá dokázet sms ta jo pres operátora ale nezjistíš jakí měla text takže tam klidněmohlo být že si spolu chcete za.... tim nechi jakoliv pohoršovat tvou zaměřenost je to jen priklad Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2008 Hmm.. ne, v EU se dan neplati vubec :roll: Citovat
Návštěvník Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2008 hele bylo to s nadsazkou, ale v podstate si za tim stojim...to clo jsem si neuvedomil ok a to ze dolik chce vracet penize jsem doted nevedel. ale v pripade ze by me osral jak nektery tady a nechtel penize vratit tak bych se trestniho oznameni nebal zvlast pokud by nas/vas bylo vic...to je vse co jsem tim chtel rict tak neslovickarte, myslim ze se chapeme... a ten exot co psal cosi o hrani a uceni at si zamete pred vlastnim prahem....i tak s nim ale v nekterejch vecech souhlasim... jo a s tema penema na ucet...to rict muze ze je to tvoje bblbost ze mu nekdo posila penize ale to nic nemeni na tom ze si je nechat nesmi Citovat
liftic Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 Dnes sem dosel z posty, a co mne doma cekalo kdyz sem s usmevem otviral krabii protoze sem o tehle te diskuzi nevedel?? krabici otviram, ano uz sem ji otevrel, tak a vidim pro mne sok. velka krabice, v ni psp lezelo jen tak na dne a okolo dva papiry o baracich (predpokladam ze mi asi poslal abych vedel do jakeho se bude stehovat). PSP jen tak tam polehava, bez nicehoz nic, a okolo jen velika krabica, od neoriginalni nabijecky... mno tak to me dostalo, rikam si snad aspon to psp bude k necemu kdyz mabyt nove, tak snad nebude tak znicene. Chytnu pspo do ruky a chce se mi blejt. uprimne je tam spiny jak kdyby to lezelo v hov*e nez to posall. Zaprasene by mi ani nevadilo, se umije, ale poskrabane jak cert. Sam sem uz psp mel, ale to byla lahoda, ne jak toto. Mel sem ho dva roky a nikde ani skrabanecek, a ted toto... no, opravdu nadhera. Osobně jsem z celeho prodeje uplne otravenej, a cele vanoce co sem se na psp tesil, bych ted nejradeji ani zadne nechtel. Co budu delat nevim, ale rozhodne ho nechci. Snad bude s panem Doležalem nějaka reč. Jinak opravdu nevim....je mi to cele lito. viz foto neninej kvalita takze neni nic videt a psp vypada good, ale opak je pravda. psp me zklamalo a nabijecka jk by smet. horor: http://www.jpeg.cz/view-915_DSC00001.jpg foto fakt je videt jen nabijecka, a psp jsem uz 2drhl hadru... Co mně ovšem ale nejvíce irituje, je to že jsem panu doležalovi, jeste vcera psal a rikam mu. Hele tak co poslal si ty psp. a jeho odpoved byla jj a jsou ve skvelem stavu. Doufam že dolik toto nemyslel važne,protoze timto se mi zveda drenalin na premiru. PS: PSPo ted momentalne lezi kdesi za skrini. a myslim ze tam i dlouho jeste bude... jj a abych nezapomnel, co mne nejvic namychlo bylo 150kč za postu ktera mela byt gratis a ja to kamosce na poste musel davat v korunach skoro... v tu chvili mi ji bylo lito... no myslism ze nepravem, ta to aspon zkousla pocitat ale ja:D ja se smeju pac sem se musel jit zhulit bo toto je na potlamně doliku. Finalní hodnoceni uživatele Dolik: Za krasné a vesele vanoce mu samozrejmne dekovat nemuzu, to sem jeste psp nemel, ale za krazne zku*veny novy rok ano. Nikde nebylo psane ze PSP budou i z bazaru i kdyz jen malo pomlacene, nikde!! Nikde nebylo ani pismenem zmineno, ze by snad mohlo byt neco v neporadku nebo dokonce neoriginalni dily, nikde nebylo receno ze bude postovne, nebylo receno, ze psp bude poslano tak aby hoČeská pošta zničila. Nikde nebylo řečeno že BUDEME MÍT ZKAZENÉ VÁNOCE NEKTERI, A NEKTERI JEN NOVEJ ROK. Kdyby pan dolezal aspon to psp utrel a neposlal ho jeste s hov*ama.... Citovat
conter Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 liftic...taky si myslím že jedním z nejdůležitějších věcí je flash PSP... jak už někdo nade mnou psal tak se dá koupit kryt atd atd, myslím totiž že vám nejvíce šlo právě o ten flash...vím že je to žalostné ale alespoń napiš jestli máš flash, pokud ano,řekl bych že můžeš být aspoň "trochu" rád :);) btw. jsem rád že jsem si PSP koupil jinde :) Citovat
liftic Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 Mno conter, to je dalsi vec kterou jsem nezminil, ale pokud jsem dobre videl, kdyz to psp letelo za skrin, tak mam fw 4.01, cili zadny cfw, ale je to psp 2003 cili bazar tak si ho flashnu sam, s pomoci baterky co sem si radej nechal:) ale me nejde o to ze je zniceny, s tim si poradim ze si kryt vymenim, ale ze nevim jak bylo s psp doted zachazeno. Nevim kolikrat spadlo, jak s nim nekdo mlatil a tak.... navic ja mel rekrasny dva roky stary fatko, ani skrabanec, a chtel jsem ble.... tak to stacilo taky jen kupit origo kryt za 1000kč.... mno ja nevim musimi to cele jeste projit hlavou, musim to rozdejchat a pak asi mno ja nevim.... Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 PSP 2003 neznamena bazar.. 200 znamena Slim 1. generace (PSP 2. generace) a ta 3 je region.. vubec to nema nic spol. s tim, jak je stare... A ze by bylo treba z 3.71 nebo 3.95 etc.. updatovano uzivatelem prave na 4.01? To se mi nezda ;) To by bylo moc nahod.. spis ocekavej nejhorsi, ze flashnout nepujde. Toto (viz. citace nize) musim vyzdvihnout, jelikoz proti tomu Dolik a jeho zoufali zastanci nemuzou namitat nic, jelikoz je to holy fakt! Co mně ovšem ale nejvíce irituje, je to že jsem panu doležalovi, jeste vcera psal a rikam mu. Hele tak co poslal si ty psp. a jeho odpoved byla jj a jsou ve skvelem stavu. Finalní hodnoceni uživatele Dolik: Za krasné a vesele vanoce mu samozrejmne dekovat nemuzu, to sem jeste psp nemel, ale za krazne zku*veny novy rok ano. Nikde nebylo psane ze PSP budou i z bazaru i kdyz jen malo pomlacene, nikde!! Nikde nebylo ani pismenem zmineno, ze by snad mohlo byt neco v neporadku nebo dokonce neoriginalni dily, nikde nebylo receno ze bude postovne, nebylo receno, ze psp bude poslano tak aby hoČeská pošta zničila. Nikde nebylo řečeno že BUDEME MÍT ZKAZENÉ VÁNOCE NEKTERI, A NEKTERI JEN NOVEJ ROK. Kdyby pan dolezal aspon to psp utrel a neposlal ho jeste s hov*ama.... Kazdopadne vsechny zucastnene (az na samotneho podvidnika) Dolikova podovodu lituji.. Vim, jak jim musi byt, kdyz cekaji neco jineho a kdyz jim prijde neco jineho a tudiz pak nalada jde pekne do haje a cele nadseni z PSP take.. At byl Dolik drive sebelepsi prodejce, at kdokoliv jakkoliv skemral, at na to nemel cas, at do posledni chvile nevedel, jake ty PSP jsou, tak se proste zachoval dost blbe, jako sprosty podvodnik. A uprimne, zakaznikovi jsou u rite tve problemy s "dodavatelem", ty jsi proste nedodal, co jsi mel. Chtel bych videt, jak by jsi reagoval, kdyby ti v nejakem shopu dali napr. rozkrupane LCDcko a oni by ti rekli: "Ale pane, co jste cekal, kdyz jsme to kvuli vam museli objednavat, bylo posledni, nebyl cas, skemral jste... ". Vzdyt tve argumenty a argumenty tvych zastancu jsou proste smesne. Citovat
liftic Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 Pokud vam nekomu pride me jednani nebo to co pisu jako ze se citim dotcen tim co jsem dostal do rukou, samozrejmne se omlouvam, a priznavam ze fnukam.... nejsem proste spokojen.... Tímto se obracín na vás na vsechny kteri mate psp od nekoho jineho nez od dolika, a budete prodavat napiste mi pm, ale jen flashly, bily psp, a lepsim stavu nez sem dostal.... sry za malou inszerci ale snad prominete:D Jinak dik Any: poprve si mi dal za pravdu, je to pro mně čest... :) :cry::cry::cry: Navíc, pokud mame mit pochopeni pro pana dolezala, musi mit pochopeni on pro nas. Nemohl pocitat s tim ze to jen tak projde bez povsimnuti. Pokud mu opravdu sestra dovezla tyto psp a nebyl to zamer nam dovezt bazarove, o cemz pochybuji ze by zamer nebyl, urcite bazarove psp nestaly 3650kč. I z tohoto duvodu pe pro mne nepochopitelne proc nam psp bylo zaslano na dobirku, udajne za postu protoze se psp prodlazilo, s cim by i uzivatel dojik mel predem pocitat ze necotakoveho mohlo nastat, i tak po tom co se dozvedel ze to takto bude, nas mel vsechny informovat o stavu zasilky, co se s ni stalo a take co hodla udelat. mel senas dotazat zda opravdu chceme psp zaslat nebo zda chcemena psp slevu nebo vratit penize, mel nas informovat o stavu psp alespon dopisem v lepe zabalene postovni krabici, kde mnel o vsem co se stalo informovat, mel nam rici jak hodla tento problem resit, mel nam poslat nejake penize zpet na ucet a nebo primo poslat penize v krabici. myslim ze by sleva a dopis s vysvetlenim spouste lidem dalo vice za pochopeni,co se vlastne stalo. alespon takto bych resil problem ja. rozhodne se nas pan dolezal nemuze divit ze misto dekovnych sms mu chodily vyhruzne sms, ze byl neustale bombardovan dotazy cose deje. Tyto tri kroky, by napomohly lepsi spolupraci a urcite i tomu ze by pyn dlik nebyl obvinovan a alespon trochu by znej byla smyta spina. Bohuzel nic takoveho se nekonalo. Pan dolezal zrejme asi spolehal na svoji minulost, kdy mu bude za to vse prominuto. Je to skoda. spatna komunikace, neochota o jednani, a spoustu dalsiho dovedlo tento obchod do kelu. Škoda. Navíc, bych opravdu chtel videt v jakem stavu byly psp predane osobkou. Citovat
gejzir Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Nevíte někdo co je s kartama?14 dní je pryč,karty nikde a komunikace veškerá žádná. Citovat
Dutch Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Tohle bych teda fakt nečekal. Tys nechal sestru koupit 40 PSP? Já teda nevím, ale když jde o takovou investici, tak si jí pořádně ohlídám a ne že se mi stane tohle. Vrchol všeho je tebou zaručený bezvadný stav PSP, ale namísto toho budoucí majitel občasně obdrží oprejskaná PSP s neflashnutelnou deskou! To je do nebe volající. Skutečně akt podvodníka. Tohle bych od tebe vážně nečekal... ....a chtěl bych vidět jak byste se zachovali ve chvíli kdy by se vám tohle stalo a den předem zjistili, že budete mí 20 psp které nikdo nebude chtít :D myslím, že dolik udělal to co by udělalo 90% lidí...možná i víc....udělal vám rozumnou nabídku a to že vrátí peníze ...nechci se zastávat ani jeho ani vás....a co říkal s tím brečením je holá skutečnost....vy byste měli být rádi, že se vám o to vůbec staral....posralo se to ale to nemohl vědět...kdyby to dělal s úmyslem tak je to něco jiného.... Nevim kdo by nechal sestru hromadně nakoupit 40 PSP. Sakra dyť to snad není ani možný. 40 kousků už stojí nějaký peníz, tak si pořádně ohlídam ne? A i kdyby se něco takového nedejbože přihodilo, tak se budu zaručeně řadit mezi tvejch 10% lidí, co by aspoň předem oznámili jak se věci mají a sakra rozhodně bych nezačal hromadně rozesílat natěšeným kupcům Vánoční dárky o_O! Jediné pozitivum tohohle topicu, je příspěvek od liftica xD, kterému zato dávám THX. Citovat
Sada23 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2009 Co je SAKRA s TEMA KARTAMA!!!!!!!!!!!!:psp: Citovat
Boromir Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 Co je SAKRA s TEMA KARTAMA!!!!!!!!!!!!:psp: Řekl bych, že je pošle až jak budou další vánoce! Citovat
Dolik Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 Karty dneska poslany. Doma je mate do stredy. Dolik ostatni info pres email Citovat
kingondra007 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2009 V neděli není pošta nikdeale když se pošle obchodní balík tak by to melo byt do 2 dnu ale nwm jestli bude posilat kartu poštovním balíkem kde stojí poštovné cca 80kč Citovat
Boromir Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2009 V neděli není pošta nikdeale když se pošle obchodní balík tak by to melo byt do 2 dnu ale nwm jestli bude posilat kartu poštovním balíkem kde stojí poštovné cca 80kč Řekl bych že to posílal v obálce,takže jenom dopis a ten by měl dojít do 2 dnů, ale mě ještě nic nedošlo! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.