Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dolik

Houdis

Recommended Posts

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Poslal to v bublinkové obálce a přišlo to včera.Sice nějaká no name karta,ale jede v poho.

Mě teda nic nedošlo!!!! Takže mě ju neposlal!!!!!! Nevim co si mám zas o tom myslet!!!!! Neposlal mě ju asi kvůli tomu že sem dostal flashnuty PSP takže ted už nemám nárok na kartu:D A co to je za kartu jako značku? Není to Fake že ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je pátek a karta nedošla,on je nedostupný, jeho sestra je prej v Anglii a nic o tom neví! A to tady pan Doležal kdysi psal, že se jako podvodník necítí! Kartu sem si dneska objednal jinde,a od rodiny Doležalů budu chtít vrátit peníze:!:

Pan Doležal by tady mohl dát info proč někomu karty neposlal!!!

Odkaz ke komentáři

Také jsem byl držitelem jednoho neodblokovaného PSP od Dolika. Na začátku si stěžoval, že je málo lidí, které PSP chtějí a proto odkládal let, teď si stěžuje, že bylo hodně zájemců a že nešlo všem vyhovět. :(

Před objednáním jsem se telefonicky ujišťoval, že PSP bude odblokované (věděl jsem, že nové verze nejdou odblokovat) - dohodli jsme se, že určitě bude a bude jako nové. Bohužel odblokované nebylo, pak jsem se telefonicky dohodl, že mu tedy to neodblokované PSP vrátím - hned 2.1 jsem ho zaslal zpět poštou. Od té doby se mi nepodařilo Dolíka sehnat - ani na ICQ, ani na telefonu, email neznám, na soukromé zprávy na fóru nereaguje (to není zrovna čestné jednání)...

No uvidíme, ještě neházím "flintu do žita" a doufám ve zdárný konec této akce (buď peníze, nebo alespoň vrácení toho nového PSP které jsem nechtěl - ale lepší něco než nic...)

Odkaz ke komentáři

Také jsem byl držitelem jednoho neodblokovaného PSP od Dolika. Na začátku si stěžoval, že je málo lidí, které PSP chtějí a proto odkládal let, teď si stěžuje, že bylo hodně zájemců a že nešlo všem vyhovět. :(

Před objednáním jsem se telefonicky ujišťoval, že PSP bude odblokované (věděl jsem, že nové verze nejdou odblokovat) - dohodli jsme se, že určitě bude a bude jako nové. Bohužel odblokované nebylo, pak jsem se telefonicky dohodl, že mu tedy to neodblokované PSP vrátím - hned 2.1 jsem ho zaslal zpět poštou. Od té doby se mi nepodařilo Dolíka sehnat - ani na ICQ, ani na telefonu, email neznám, na soukromé zprávy na fóru nereaguje (to není zrovna čestné jednání)...

No uvidíme, ještě neházím "flintu do žita" a doufám ve zdárný konec této akce (buď peníze, nebo alespoň vrácení toho nového PSP které jsem nechtěl - ale lepší něco než nic...)

Mě zase ještě nedošla karta,a také se sním nedá spojit!!! Akorát jeho sestra má zapnutej telefon,ale ta samozřejmě o ničem neví:? Ale zkus ji zavolat,uvidíš co ti řekne. Peníze posílals na její ůčet tak ji řekni at ti vrátí peníze. Její číslo je 608823223

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...

Dobry den,

podali ste na policiu staznost? Nemozem sa pridat? Asi je to nemozne pretoze som slovak, no mam brata v Prahe a zije tam uz dlho, PSP mi doslo v poriadku, neskor som ho poslal jemu na opravu (kus za kus) no uz neprislo nic. Tak sa pytam ako ste na tom? Pripadne mi staci dat kontaktne udaje ostatne si uz vyriesim...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu