gejzir Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Poslal to v bublinkové obálce a přišlo to včera.Sice nějaká no name karta,ale jede v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boromir Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Poslal to v bublinkové obálce a přišlo to včera.Sice nějaká no name karta,ale jede v poho. Mě teda nic nedošlo!!!! Takže mě ju neposlal!!!!!! Nevim co si mám zas o tom myslet!!!!! Neposlal mě ju asi kvůli tomu že sem dostal flashnuty PSP takže ted už nemám nárok na kartu:D A co to je za kartu jako značku? Není to Fake že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 me dosla v klidu To Tadyysek: ty to psp mas flashli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boromir Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Tak je pátek a karta nedošla,on je nedostupný, jeho sestra je prej v Anglii a nic o tom neví! A to tady pan Doležal kdysi psal, že se jako podvodník necítí! Kartu sem si dneska objednal jinde,a od rodiny Doležalů budu chtít vrátit peníze:!: Pan Doležal by tady mohl dát info proč někomu karty neposlal!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 tak možna že ti ta karta prišla ja sem posilal psp a ono prišlo včas ale oni už nedaly do schranky ten listek tak byt tebou tak počkam do pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas232 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Také jsem byl držitelem jednoho neodblokovaného PSP od Dolika. Na začátku si stěžoval, že je málo lidí, které PSP chtějí a proto odkládal let, teď si stěžuje, že bylo hodně zájemců a že nešlo všem vyhovět. :( Před objednáním jsem se telefonicky ujišťoval, že PSP bude odblokované (věděl jsem, že nové verze nejdou odblokovat) - dohodli jsme se, že určitě bude a bude jako nové. Bohužel odblokované nebylo, pak jsem se telefonicky dohodl, že mu tedy to neodblokované PSP vrátím - hned 2.1 jsem ho zaslal zpět poštou. Od té doby se mi nepodařilo Dolíka sehnat - ani na ICQ, ani na telefonu, email neznám, na soukromé zprávy na fóru nereaguje (to není zrovna čestné jednání)... No uvidíme, ještě neházím "flintu do žita" a doufám ve zdárný konec této akce (buď peníze, nebo alespoň vrácení toho nového PSP které jsem nechtěl - ale lepší něco než nic...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boromir Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Také jsem byl držitelem jednoho neodblokovaného PSP od Dolika. Na začátku si stěžoval, že je málo lidí, které PSP chtějí a proto odkládal let, teď si stěžuje, že bylo hodně zájemců a že nešlo všem vyhovět. :(Před objednáním jsem se telefonicky ujišťoval, že PSP bude odblokované (věděl jsem, že nové verze nejdou odblokovat) - dohodli jsme se, že určitě bude a bude jako nové. Bohužel odblokované nebylo, pak jsem se telefonicky dohodl, že mu tedy to neodblokované PSP vrátím - hned 2.1 jsem ho zaslal zpět poštou. Od té doby se mi nepodařilo Dolíka sehnat - ani na ICQ, ani na telefonu, email neznám, na soukromé zprávy na fóru nereaguje (to není zrovna čestné jednání)... No uvidíme, ještě neházím "flintu do žita" a doufám ve zdárný konec této akce (buď peníze, nebo alespoň vrácení toho nového PSP které jsem nechtěl - ale lepší něco než nic...) Mě zase ještě nedošla karta,a také se sním nedá spojit!!! Akorát jeho sestra má zapnutej telefon,ale ta samozřejmě o ničem neví:? Ale zkus ji zavolat,uvidíš co ti řekne. Peníze posílals na její ůčet tak ji řekni at ti vrátí peníze. Její číslo je 608823223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 adresu máš pokud byla věc dražší než 5000 kč tak zkusím zajít na policii, domluvit se s ostatníma podaž žalobu nebo něco obdobného nevím jak se tomu nadává :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Souhlasím s Dantem podal bych žalobu! protože takhle by se jednat s lidmi nemělo. Ale na druhou stranu jak budeš vysvětlovat že si chtěl psp s cfw a no ti přišlo bez cfw. Bejt Váma tak se domluvim a podal bych tu žalobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prav Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Dolik je zlodej odeslal jsem mu to PSP 5.1.2009 a ma jak penize tak PSP, na mail neodpovida on ani segra , neberou mobily , neodpovidaj na ICQ ani na SMS je to šmejd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prav Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Jo v pondělí jdu na policii jestli se chcete někdo přidat tak spjeni mate ne mne 1vlado@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Power Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Dobry den, podali ste na policiu staznost? Nemozem sa pridat? Asi je to nemozne pretoze som slovak, no mam brata v Prahe a zije tam uz dlho, PSP mi doslo v poriadku, neskor som ho poslal jemu na opravu (kus za kus) no uz neprislo nic. Tak sa pytam ako ste na tom? Pripadne mi staci dat kontaktne udaje ostatne si uz vyriesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 žalobu určitě podejte.....nehledě na to že záleží na inteligenci každého člověka,aby rozeznal komu má věřit.....ja bych nikdy na takto rizikový obchod nepřistoupil....lidi sou svině,to uz byste mohli vědět....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.