Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silent Hill: Origins

UnholyU

Recommended Posts

Moze mi niekto povedat ake je heslo od toho boxu? :) Nemozem na tie cisla prist...

Zatim jsem to jeste nenasel, ale box uz ano, urcite to bude nekde napsane na zdi nebo tak nekde, musis hledat, nebo to bude ve 3 patre, nikdy nedavaji k silentu hadanky a vylusteni hned vedle sebe......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ludia neviem najst tie cisla..dajte mi hint

Cisla jsou na zachode kdyz sse promenis do normalniho sveta, dalsi je hned u te figuriny kdyz rozsvitis svetlo na rndgrnovy obrazek a dalsi je v mistnosti kde najdes klic od mistnosti kde sestavujes panaka.....

Odkaz ke komentáři

Dohrane...

Atmosfera + Grafika + Hadanky = 90% zazitok z hry (Dema)...

uz nech je full :)

EDIT: ziaden LOAD neexistuje... bohuzial... a ked som to dal do Sleep modu tak som to musel hrat od znova, nic nenabehlo...

JJ take jsem to musel hrat 2x jen kdyz das pauzu tak se to vypne....a pokud neni ani LOAD tak to musim zahrat po 3 jupiiiiiiiiii, ale musim to dohrat cele

Edit: Konec je za dvermi kam dam ty oci?

Odkaz ke komentáři

JJ take jsem to musel hrat 2x jen kdyz das pauzu tak se to vypne....a pokud neni ani LOAD tak to musim zahrat po 3 jupiiiiiiiiii, ale musim to dohrat cele

Edit: Konec je za dvermi kam dam ty oci?

No nie uplne... zabijes este 2 obludy a jedneho miniBossa :) potom pride "holcicka" a "That... Isn't.... Happening..."
Odkaz ke komentáři

hotdog: SH4 se to moc nepodobá. mnohem víc se to podle mě podobá prvnímu a druhýmu dílu, který jsou ale naprosto burtální!:)

muj dojem z dema: kua já chci full!:) hrál sem to v jednu v noci, když už všichni spali a se sluchátkama. v jednu chvíli jsem myslel, že se doopravdy poseru. skvělá atmosféra megapuzzley jako vystřižený z prvního a druhýho dílu, plus velmi velmi velká dávka strachu. tohle bude hit a nemůže to dopadnout špatně:)

Odkaz ke komentáři

nebo zkus torrent, hraju silent hill z psx na psp a je to mega nářez, doporučuju v noci se sluchátky, humus :roll: :roll: :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu