Electropunker Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Moze mi niekto povedat ake je heslo od toho boxu? :) Nemozem na tie cisla prist... Zatim jsem to jeste nenasel, ale box uz ano, urcite to bude nekde napsane na zdi nebo tak nekde, musis hledat, nebo to bude ve 3 patre, nikdy nedavaji k silentu hadanky a vylusteni hned vedle sebe...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Lol idem to skusit ale ja sa dost bojim takychto veci mozno si pri tom aj puknem :oops: :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Moze mi niekto povedat ake je heslo od toho boxu? :) Nemozem na tie cisla prist... AMY 31, LUCY 23, SARAH 19 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 AMY 31, LUCY 23, SARAH 19 ;)JJ tie 2 uz som nasiel :) pecka... potrebujem este srdiecko aby ten ujo otvoril oci :lol: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 kde si našel plíce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Miluji na SH ty jeho hadanky, kdyz neco najdete jak zacne hrat jina hudba, myslim si, ze tohle bude fakt velke peklo! Ja to demo za chvili dohraju a to fakt nechci...... At uz je full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 kde si našel plíce? Plice jsou v mistnosti kde se promenujes do jine peklelne reality.....jsou hned v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 dík a ještě jeden dotaz, kde je LOAD game? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ludia neviem najst tie cisla..dajte mi hint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Tak to nevim ja si to ulozil a take nevim kde je LOAD, snad na to nekdo prijde, musel jsem to odlozit, protoze to nechci dnes dohrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Dohrane... Atmosfera + Grafika + Hadanky = 90% zazitok z hry (Dema)... uz nech je full :) EDIT: ziaden LOAD neexistuje... bohuzial... a ked som to dal do Sleep modu tak som to musel hrat od znova, nic nenabehlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ludia neviem najst tie cisla..dajte mi hint Cisla jsou na zachode kdyz sse promenis do normalniho sveta, dalsi je hned u te figuriny kdyz rozsvitis svetlo na rndgrnovy obrazek a dalsi je v mistnosti kde najdes klic od mistnosti kde sestavujes panaka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Dohrane... Atmosfera + Grafika + Hadanky = 90% zazitok z hry (Dema)... uz nech je full :) EDIT: ziaden LOAD neexistuje... bohuzial... a ked som to dal do Sleep modu tak som to musel hrat od znova, nic nenabehlo... JJ take jsem to musel hrat 2x jen kdyz das pauzu tak se to vypne....a pokud neni ani LOAD tak to musim zahrat po 3 jupiiiiiiiiii, ale musim to dohrat cele Edit: Konec je za dvermi kam dam ty oci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 JJ take jsem to musel hrat 2x jen kdyz das pauzu tak se to vypne....a pokud neni ani LOAD tak to musim zahrat po 3 jupiiiiiiiiii, ale musim to dohrat celeEdit: Konec je za dvermi kam dam ty oci? No nie uplne... zabijes este 2 obludy a jedneho miniBossa :) potom pride "holcicka" a "That... Isn't.... Happening..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 EDIT: ziaden LOAD neexistuje... bohuzial... a ked som to dal do Sleep modu tak som to musel hrat od znova, nic nenabehlo... tak proč tam maj SAVE :D aspoň si to zahraju od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 mna zabili tie ***** a od zaciatku to uz hrat nejdem.. dpc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 wow, du to zkusit, SH mam na PS i PC dohranyho nekolikrat a to vsechny dily... je to druha nej hra...hned po falloutovi, toho mit na PSP tak uchca*am :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Vypadá to že to demo asi stáhnu bavil mě silent hill 4 tak doufám že bude dobrej i silent hill origins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 hotdog: SH4 se to moc nepodobá. mnohem víc se to podle mě podobá prvnímu a druhýmu dílu, který jsou ale naprosto burtální!:) muj dojem z dema: kua já chci full!:) hrál sem to v jednu v noci, když už všichni spali a se sluchátkama. v jednu chvíli jsem myslel, že se doopravdy poseru. skvělá atmosféra megapuzzley jako vystřižený z prvního a druhýho dílu, plus velmi velmi velká dávka strachu. tohle bude hit a nemůže to dopadnout špatně:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 http://www.meganova.org/dltor/d02d8b21299de135fe45ff61979ce8baa4775431/PSP+-+Silent+Hill+%5BUSA+PSX-PSP%5D%5Bwww.torrentspain.com.torrent nebo zkus torrent, hraju silent hill z psx na psp a je to mega nářez, doporučuju v noci se sluchátky, humus :roll: :roll: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 jsem trouba, vždyť to je torrent...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 wow, tak jako pecka hra, uz se tesim na full, akorat mi chybi tlacitko sprint... a ten posledni boss byl krutej :D no a je to docela lehky, doufam ze ve full bude moznost vyberu obtiznosti souboju a hadanek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 wow, tak jako pecka hra, uz se tesim na full, akorat mi chybi tlacitko sprint... a ten posledni boss byl krutej :D no a je to docela lehky, doufam ze ve full bude moznost vyberu obtiznosti souboju a hadanek... sprintuje se když podržíš čtvereček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakilulu Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 v ktorej miestnosti sa sklada ta babika....a jak sa do nej dostanem?? uz mama j pluca a aj tu vec z tej rkabice na heslo asi este potrebujem oci...jak ich ziskam? a kde sa ma skladat ta babaika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Ja chci na PSP World Of Warcraft : Northrend :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.