Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silent Hill: Origins

UnholyU

Recommended Posts

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak sem si řekl že za váma zavítám silenťáci, včera jsem hru dohrál a už jsem ji načl znova :) mezičas začátek-sanatorium 15 m 14 s :)

tak mi porad když si to už dohral:)

jak jsou ty loutky jak jim tam strkate do pusy barevny tablety nevite někdo co s tim

dik za odpověd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já to dohrál taktéž včera .. jinak s těma loutkama, je jich pět, stajně jako těch pokojů(ke vkládání určitých tabletek je i předpis kterému pokoji přidělit onu tabletku patřičné barvy), z pokojů jsou odemčeny 3 z nich v tom prvním byl schízák s žiletkama, takže figurce s žiletkama dáš patřičnou tabletku (myslím že pro první pokoj byla jako červená) třetí odemknutý pokoj byl švadlenky :) takže figurce s šaty dáš pilulku žlutou , poslední 5té dveře jsou vychrtlíka, co nejí ... a tomu patří modrá pilulka ... zbyvající figurky představují pokoje 2 a 4 a těm patří modrá a zelená pilulka, ale teď si nejsem jistý komu co ... zkus a uvidíš jsou to pouze 2 možnosti ... jinak po dohrání jsem mám Savior Complete, Collector complete,Explorer complete (takže 3 ze 14 ) a jako bonusové předměty Moon Gauntlets ,obleky ... jinak zpřístupnilo se i bonusové možnosti .. jako extra krev,odstranění onoho filtru obrazu,krvavé stopy apod. určitě je důvod k opakovanému hraní ... už jen, že mám pouze splněné 3 veci ze 14 ..

Odkaz ke komentáři

Tak dnes sem se teprve dostal k tomu abych si to zahral. Podle doporuceni hry sem zhasl a nasadil sluchatka.. nikdo doma... pes spal v chodbe ... Přítelkyně ještě v práci...popravde moc na tohle nejsem a abych rekl pravdu ja se bojim !!! :) nesmejte se... Ted nevim jestli ja to vubec nekdy dohraju abych se u toho nepo... no uvidime. řada z vás to už dohrála a asi ste se nepo tak dnes v noci se do toho pustim asi naplno :)

Držte pěstičky ať mi to můj svěrač udrží :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
já to dohrál taktéž včera .. jinak s těma loutkama, je jich pět, stajně jako těch pokojů(ke vkládání určitých tabletek je i předpis kterému pokoji přidělit onu tabletku patřičné barvy), z pokojů jsou odemčeny 3 z nich v tom prvním byl schízák s žiletkama, takže figurce s žiletkama dáš patřičnou tabletku (myslím že pro první pokoj byla jako červená) třetí odemknutý pokoj byl švadlenky :) takže figurce s šaty dáš pilulku žlutou , poslední 5té dveře jsou vychrtlíka, co nejí ... a tomu patří modrá pilulka ... zbyvající figurky představují pokoje 2 a 4 a těm patří modrá a zelená pilulka, ale teď si nejsem jistý komu co ... zkus a uvidíš jsou to pouze 2 možnosti ..

Jenom bych lehounce doplnil, že ty druhé dveře jsou ohořelé a proto je jasné, že je to ten piroman s pohrabáčem v ruce :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Ahoj vsichni.mam v planu si koupit hru Silent Hill Origins,ale jak tak procitam ty vase clanky tak se bojim ze ta hra bude moc kratka.napiste prosim vy co jste hru dohraly bez navodu jak dlouho vam trvalo ji dohrat.doufam ze nejmin bude aspon 6 hodin.diky

no, poprve kdyz to hrajes tak se urcite nekolikrat v teto hre zaseknes a budes to hrat treba i 10 hodin, ale kdyz vis co delat tak to das v pohode do 2 hodin ;-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu