shadow.wizard Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Diskusia a otazky k hre tu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satark Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Tak jsem si to zahrál a fakt paráda - jenom mám takový hloupý problém jak se to dá uložit? Nějaké save pointy nebo někde v menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ^^ Savepointy su take cervene trojuholniky na stene (nemocnica, sanatorium, mesiaren atd.) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satark Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Díky moc už je to dlouho co jsem hrál SH a nebyl jsem si jistý co mám hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 Potreboval bych poradit jak udelam v tom sanatoriu ty budiky s tlakem nebo co to je. Fakt si nevim rady:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 pomozte v tom sanatoriu jak jsou ty louky jak jim tam strkate do pusy barevny tablety nevite někdo co s tim dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 tak sem si řekl že za váma zavítám silenťáci, včera jsem hru dohrál a už jsem ji načl znova :) mezičas začátek-sanatorium 15 m 14 s :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 ked sa ti bude chciet tak by si mohol urobit ake tipy a triky ako je to spravene na monster huntera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 tak sem si řekl že za váma zavítám silenťáci, včera jsem hru dohrál a už jsem ji načl znova :) mezičas začátek-sanatorium 15 m 14 s :) tak mi porad když si to už dohral:) jak jsou ty loutky jak jim tam strkate do pusy barevny tablety nevite někdo co s tim dik za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 já to dohrál taktéž včera .. jinak s těma loutkama, je jich pět, stajně jako těch pokojů(ke vkládání určitých tabletek je i předpis kterému pokoji přidělit onu tabletku patřičné barvy), z pokojů jsou odemčeny 3 z nich v tom prvním byl schízák s žiletkama, takže figurce s žiletkama dáš patřičnou tabletku (myslím že pro první pokoj byla jako červená) třetí odemknutý pokoj byl švadlenky :) takže figurce s šaty dáš pilulku žlutou , poslední 5té dveře jsou vychrtlíka, co nejí ... a tomu patří modrá pilulka ... zbyvající figurky představují pokoje 2 a 4 a těm patří modrá a zelená pilulka, ale teď si nejsem jistý komu co ... zkus a uvidíš jsou to pouze 2 možnosti ... jinak po dohrání jsem mám Savior Complete, Collector complete,Explorer complete (takže 3 ze 14 ) a jako bonusové předměty Moon Gauntlets ,obleky ... jinak zpřístupnilo se i bonusové možnosti .. jako extra krev,odstranění onoho filtru obrazu,krvavé stopy apod. určitě je důvod k opakovanému hraní ... už jen, že mám pouze splněné 3 veci ze 14 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c0bca Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 ještě otazka po tom sanatoriu kolik mi eště zbyva hry No já hru dohrál za cca 6 hodin čistého herního času .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 zkusím to speedem dohrát za hodinu a půl možná hodinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123xx Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Tak dnes sem se teprve dostal k tomu abych si to zahral. Podle doporuceni hry sem zhasl a nasadil sluchatka.. nikdo doma... pes spal v chodbe ... Přítelkyně ještě v práci...popravde moc na tohle nejsem a abych rekl pravdu ja se bojim !!! :) nesmejte se... Ted nevim jestli ja to vubec nekdy dohraju abych se u toho nepo... no uvidime. řada z vás to už dohrála a asi ste se nepo tak dnes v noci se do toho pustim asi naplno :) Držte pěstičky ať mi to můj svěrač udrží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 hej pls. mam otazku uz som vsetko spravil dostal som sa z nemocnice a teraz mam sa dostat do neakeho domu lenze.. vsade je odrezana cesta co mam robit? kade sa tam dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Muzete mi nekdo poradit, jak tuto hru ulozit? Nikde v options ani v menu jsem to nenasel... Dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 už to bylo xkrát řešeno :( červené trojúhelníky na zdech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razer Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Potreboval bych poradit jak udelam v tom sanatoriu ty budiky s tlakem nebo co to je. Fakt si nevim rady:D Přidal bych se k tomuto nesmělému dotazu. Taky teď nějak nevím jak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Přidal bych se k tomuto nesmělému dotazu. Taky teď nějak nevím jak dál. koukni se na navod nekde tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.johnny Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 já to dohrál taktéž včera .. jinak s těma loutkama, je jich pět, stajně jako těch pokojů(ke vkládání určitých tabletek je i předpis kterému pokoji přidělit onu tabletku patřičné barvy), z pokojů jsou odemčeny 3 z nich v tom prvním byl schízák s žiletkama, takže figurce s žiletkama dáš patřičnou tabletku (myslím že pro první pokoj byla jako červená) třetí odemknutý pokoj byl švadlenky :) takže figurce s šaty dáš pilulku žlutou , poslední 5té dveře jsou vychrtlíka, co nejí ... a tomu patří modrá pilulka ... zbyvající figurky představují pokoje 2 a 4 a těm patří modrá a zelená pilulka, ale teď si nejsem jistý komu co ... zkus a uvidíš jsou to pouze 2 možnosti .. Jenom bych lehounce doplnil, že ty druhé dveře jsou ohořelé a proto je jasné, že je to ten piroman s pohrabáčem v ruce :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paull Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Ahoj vsichni.mam v planu si koupit hru Silent Hill Origins,ale jak tak procitam ty vase clanky tak se bojim ze ta hra bude moc kratka.napiste prosim vy co jste hru dohraly bez navodu jak dlouho vam trvalo ji dohrat.doufam ze nejmin bude aspon 6 hodin.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Konecne jsem tuhle pecku zacal hrat.....uz se tesim, doufam ze to neni moc kratke, protoze me moc her na PSP nebavi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Ahoj vsichni.mam v planu si koupit hru Silent Hill Origins,ale jak tak procitam ty vase clanky tak se bojim ze ta hra bude moc kratka.napiste prosim vy co jste hru dohraly bez navodu jak dlouho vam trvalo ji dohrat.doufam ze nejmin bude aspon 6 hodin.diky no, poprve kdyz to hrajes tak se urcite nekolikrat v teto hre zaseknes a budes to hrat treba i 10 hodin, ale kdyz vis co delat tak to das v pohode do 2 hodin ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 ja to shodou okolnosti vcera dohral, hral sem bez navodu. cisty herni cas (podle hry) byl kousek pres 6 hodin. skutecny herni cas byl o neco vetsi, protoze sem opakoval nejake pasaze kdyz me zabili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Sorry ze sa tak kretensky pytam ale... AKO SA PANEBOZE UKLADA HRA :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 Sorry ze sa tak kretensky pytam ale... AKO SA PANEBOZE UKLADA HRA :cry: na Savepointech - cervene trojuhelnicky na stene (napr. ve vstupni mistnosti nemocncie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.