Luker Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 K tem titulkum... Stahnete si VobSub a titulky by se meli zobrazit spravne. Pokud vam to bude delat nejake problemy (zdvojene titulky nebo prevraceny obraz), tak pri konvertovani videa kliknete pravym mysidlem na ikonku VobSubu (vpravo dole), zvolte DirectVobSub a pohrajte si s nastavenim. Ja to mam takhle a vse funguje v poradku, ale u nekterych videi musim zaskrtnout "hide subtitles", protoze se mi zobrazuji dvakrat. Snad jsem pomohl ;) EDIT: Pokud vam to presto nepujde, tak doporucuji homebrew aplikaci PMPlayer AdVanCe, ktera v pohode zvlada titulky zobrazit (pri sekani videa nastavte primo v nastaveni aplikace procesor na 333 MHz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 pomocte mi me to nejde konvertovat bo mi to pise at si stahnu nejakou vec protoze program nedokaze neco dekodovat. Pred instalaci z xp na visty jsem neto program mel a fungoval bez problemu ale ted se to dupe tak please poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 To mi opravdu nikdo neporadi kdyz tak aspon nejaky jiny program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martygo Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 K té rychlosti kódování- XVID4PSP používá novou generaci formátu videa tzv, AVC (jako Advanced Video Coding).Jedná se o novou generaci formátu videa, který vyniká kompresí, kvalitou a zátěží systému při encodování.Přeloženo do češtiny-video je nesrovnatelně kvalitnější,ostřejší než u převodu ve výše uvedenem WinAVI MP4 Converteru.Už kvuli své kvalitě trvá jeho převod o něco déle,pravdou ale je, že pokud srovnáte film v MPEG4 a v AVC je rozdíl v kvalitě nepopiratelný (samozřejmě ve prospěch AVC).<br>Více na :<br> <a href="http://amv.anime.cz/pmwiki/pmwiki.php/AMV-Tv%C5%AFrce-K%C3%B3dov%C3%A1n%C3%AD-Kodeky/MPEG">http://amv.anime.cz/pmwiki/pmwiki.php/AMV-Tv%C5%AFrce-K%C3%B3dov%C3%A1n%C3%AD-Kodeky/MPEG</a><br><br> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martygo Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Hmmm tak ten odkaz mi nějak neklapl omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.