Slippy Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Jde to i s kabelem od Premium prostě vemeš šroubovák strčíš ho do té mezery v té krytce a prostě to rozlouskeš, nic těžkýho ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Jednoducho napisane: "Demontaz kabla" :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Musis kabel rozlousknout, sundat ten plasotvej obal, cele jsem to obalil elektrikarskou izolepu. a vedle toho mam strceny hdmi. jsou tam trochu natestno. ale v pohode. Takze kdyz je zabrana televize tak mam obraz pres LCD u pocitace a zvuk mi jede pres opticky audio do domaciho kina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 dotaz: asi se mi to nepovede udělat nějak abych ty plastový části nepoškodil ??? kdybych náhodou musel uplatnit záruku... EDIT: tak už to mám hotovo... rozlousklo se to překvapivě snadno bez poškození... posílám thanks a par kreditků za snahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Obrazky uz tu nejsou a ja vubec nevim, do jaky mezery mam ten sroubovak strcit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Obrazky uz tu nejsou a ja vubec nevim, do jaky mezery mam ten sroubovak strcit :D Tak toto je konecna :cheesygrin: Tak ked strcis hocikde do poliacej medzery a mierne vyvinies tlak, tak uvidis na ktorych miestach to drzi. A potom na tom mieste to rozluskni. Nemaznaj sa s tym, ako s zenskym ceckom :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Tak toto je konecna :cheesygrin: Tak ked strcis hocikde do poliacej medzery a mierne vyvinies tlak, tak uvidis na ktorych miestach to drzi. A potom na tom mieste to rozluskni. Nemaznaj sa s tym, ako s zenskym ceckom :cheesygrin: Na rozdil od zensky mam o svuj Xbox strach xDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Na rozdil od zensky mam o svuj Xbox strach xDD Ja som myslel, ze chces ten kabel rozlusknut a ty rovno konzolu :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ale jo, povedlo se a vsechno funguje jak ma, to jsem ani necekal ;) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 caute nemužu to rozdekat už sem to domrdal ten obal ale nechce to vyskocit mam kabel od arcade dik za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 caute nemužu to rozdekat už sem to domrdal ten obal ale nechce to vyskocit mam kabel od arcade dik za pomoc Ja som ho rozluskol, tiez z Arcade. To nevies skrutkovacom pekne postupne po celom obvode prejst? Kolko mas rokov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 me to proste nejak nejde zkousel jsem to sroubovákem nozem drží to jako prase 17 ale i otec to zkousel je to nejake divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 No já jsem dnes ráno na základě tohohle topicu vzal šroubovák a jal se otevírat ten konektor. Nutno říct, že se mi to povedlo. Nejdříve to šlo těžko, ale pak jsem zkusil vyvíjet nátlak i na druhou stranu (když vložíš šroubovák do mezery, můžeš vyvíjet nátlak nahoru, nebo dolů) a po chvilce to povolilo. Nakonec jsem to tam šoupl jen tak tak, protože nemám klasický HDMI konektor, ale velkou redukci HDMI-DVI samice, každopádně to už funguje. Jednoduše vzít šroubovák a nebát se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Prosím- reuploadni ty fotky- bez nich se to pochopit skoro nedá...prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Prosím- reuploadni ty fotky- bez nich se to pochopit skoro nedá...prosím Ake fotky potrebujes? Potrebujes fotku k textu: rozlusknut koncovku na kabli? Ved si ju rozluskni, nic tazke, a odfot :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Prosmin ale takhle to jde za sebou: rozlouskni šroubovákem a pak stačí zalepit izolačkou....to proste nepobiram....pls fota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Prosmin ale takhle to jde za sebou: rozlouskni šroubovákem a pak stačí zalepit izolačkou....to proste nepobiram....pls fota :cheesygrin: Ked rozlusknes plast-kryt okolo konektoru, ktory sa zastrkuje do konzoly, tak budes mat hole kable. Takto bez toho krytu sa uz zmesti kabel do konektoru nad HDMI. Ak chces, tak si tie kable oblep izolackou, aby neboli hole, ked tam ten kryt uz nie je. A prosim ta, nehraj tu blbeho :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Sakra jak ja nerad dekuju arogantnim blbcum. Ale tvuj navod mi pomoh....dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Sakra jak ja nerad dekuju arogantnim blbcum. Ale tvuj navod mi pomoh....dik To som rad, ze ti pomohol. Ty nie si aspon ten arogantny...ale to druhe ti patri, ked si kladol take otazky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GiGaB4yt Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Moc díky za tento návod. Mám ušetřené peníze a mohu si zahrát i vklidu svého pokoje a nerušit v obýváku, super :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 ted sem to taky udelal a pohoda takze dikas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Zdravím .. Když ten kryt rozlousknu , půjde to potom někdy vrátit do původního stavu ? (mám xko v záruce a vcelku by mě nasralo kdyby mi ho nevzali jen kvuli tomu že tam není třeba ten kryt) Dík za odpověď :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Zdravím ..Když ten kryt rozlousknu , půjde to potom někdy vrátit do původního stavu ? (mám xko v záruce a vcelku by mě nasralo kdyby mi ho nevzali jen kvuli tomu že tam není třeba ten kryt) Dík za odpověď :) Tim, že rozebreš kabel nepřijdeš o záruku na Xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 tak jsem vše udělal a jede :D děkuji moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=82992 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts