vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Taky se vám stalo, že když jste si koupili tento kabel k LCD monitoru, tak jste neměli zvuk? Link na kabel: http://www.okcomputers.cz/kabel-hdmi-dvi/d-55023/ Vůbec se nemusí kupovat drahý microsoft kabel zvuk a hdmi-dvi. Stačí předělat original kabel na zvuk jak končí 3 činči, který je originálně dodáván k xboxu (arcade). Dále tu koncovku "rozlouskneme" šroubovákem. -Tento postup je úplně jednoduchý, nic se s tím neporuší, dále obalíme nějakou izolační páskou. -Teď můžeme připojit hdmi-dvi kabel společně se zvukem. reupload pic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 SUper. přesně něco takového jsem potřeboval. a přemýšlel jsem nad koupí originálního Dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jsem rád, že někomu jsem mohl tento problém pomoci vyřešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 hele ještě dotaz? ten kabel respektive, ta koncovka co je na vystupu u xboxu, tekovej ten plast co jsi z toho sundával? to pak pujde ještě vrátit nebo se to tím nějak zničí úplně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Nene to jde vrátit, schoval sem si to.... :-D Jde to nacvaknout nazpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 pokud mate kabel primo na monitor tak ten není tak vypouklý a nemusíse nic sundávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jakej kabel přímo na monitor? Myslíš, že ten můj neni přímo na monitor? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ne myslim ten vga kabel ten co je na jedne strane jako origo ale tensi a na druhe strane D-SUBa cinche na zvuk jinak super hcvalim sice jednoduche ale ucine :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jo takhle, ale tenhle je taky klasickej na monitor, akorád neni tam ten na zvuk, proto sem přidám tento návod, protože klasicky se tam nevejde HDMI kabel s tim originálnim činčem, protože je moc velikej, proto tahle úprava, aby se tam mohli dát oba kabely ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepindo Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 díky ušetřil jsi mi 600 kč :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Tak to jsem rád ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Cau zkousel jsem to udelat jak jsi psal, ale nejde mi to oddelat, mam verzi Elite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Cau zkousel jsem to udelat jak jsi psal, ale nejde mi to oddelat, mam verzi Elite. A nemá verze ELITE už tu redukci na 2 cinche a optiku (ZVUK) a HDMI ?? viz. http://www.playcentrum.cz/gamespic/_orig/4883.jpg SORRY za OT ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stekkk Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 elite to má no ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cena Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 hele prosimte jak to mam udelat me taky nejde zvuk a ze tvyho navodu sem to nepochopil poradim pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stekkk Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Co na tom neni k pochopeni?? Piš konkrétně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 ahoj, chtěl jsem se zepat když udělám vše podle návodu tak jak ty 3 tři cinche napojím na nějaký reprák s jackem 3.5 mm ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 No pouzivaji se z toho jen 2 , bily a cerveny , zluty ne , ten je na obraz. A napojis to normal pres redukci . Koupis redukci 2x cinch to jack a spojku na jacky : http://sat-dvb-t.nej-ceny.cz/6787/ednet-stereo-redukce-2xcinch-1xstereo-jack-m-f.html http://sat-dvb-t.nej-ceny.cz/37292/spojka-jack-3-5st-3-5st.html To je priklad , koupit se to da i v nejakym slusnym elektru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonx Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Jj muzu jen potvrdit romena takhle to mam udelany ja a funguje to perfektne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagoc Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Lze tohle udelat i s koncovkou u premium verze? ta ma v sobe vstup pro optical digital audio. Pres HDMI to DVI to chci pripojit k LCD monitoru a pres ten digital audio to chci pripojit k domacimu kinu. Pujde to? Vyzkouseno: a funguje. jen ty koncovky jsou v xboxu trochu vyhnute. Aby se tam vesly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 pagoc: Takže když si přpojím u Premium verze hdmi->DVI kabel tak se mi tam zároveň vleze i ten component( 5 cinchu) kabel, bez žádného rozlouskávání krytu?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Zozen si ten adapter na zvuk, co ponuka MS spolu s HDMI kablom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 To se mi zas nechce, otázka zněla jinak, jdou u Premium verze strčit oba kabely zároveň?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 To se mi zas nechce, otázka zněla jinak, jdou u Premium verze strčit oba kabely zároveň?:) Ked sa ti nechce, tak chyt kladivo do ruky a potom uz urcite oba kable strcis :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 A nemohl byste někdo reuploadnout to foto toho postupu? Nevíte teda někdo jestli to jden i s tím kabelem od Premium? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts