p.a.c.o Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2009 návod je úplně perfektní, ale nějak mi to nemůže najít tu mechaniku či co. Čipset mám od Nvidie, myslíte, že je to tím nebo vistou ?? Díky za odpovědi //edit: ještě jsem si vzpoměl, že při spuštění na mě vyskočí tohle chybové okno pro jistotu ještě přidávám screen z junglu Při vyřešení problému odměna jistá ve formě credits i thanks Citovat
toms19 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2009 to PACO: měl sem podobný problém no zkus to flashnout přes iprep není to zas tak těžký návod zde http://console-forum.net/showthread.php?t=18383 a konec návodu v tomto topicu pokud ti to nepůjde ani přes něj tak máš asi špatnou základní desku (ve smyslu špatnou na flash) ale nejspíš to bude Jungle Flasherem přece jenom je to beta EDIT:eště zkontroluj jestli máš net freamwork Citovat
p.a.c.o Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2009 to PACO: měl sem podobný problém no zkus to flashnout přes iprep není to zas tak těžký návod zde http://console-forum.net/showthread.php?t=18383 a konec návodu v tomto topicu pokud ti to nepůjde ani přes něj tak máš asi špatnou základní desku (ve smyslu špatnou na flash) ale nejspíš to bude Jungle Flasherem přece jenom je to betaEDIT:eště zkontroluj jestli máš net freamwork dik za radu, stačilo stáhnout nejnovější iprep a bylo po problému Citovat
peppyczek Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2009 @paco - je to vistou, nesel mi nainstalovat IO driver, ani manualne. na xpckach v pohode Citovat
Shero Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2009 Vím že to bude znít asi blbě, ale dá se xbox poskodit tím že bych třeba nějak pokazil flash .. hl. nejsem si jistej jestli je to BenQ nebo Lite-On, ale pokud by to bylo lite-ono jungle by mi asi vyhodil error už na začátku a k chybě by dojít nemělo ne? jediný co jsem pochopil že u toho strávím dost času než to flashnu a nikomu to svěřit nemůžu pač v okolí nikdo neflashuje:-( osobně znám jen jednoho člověka z okolí co má x-box a ten to řešil chipem.... dík za rychlou reply (klidně i PM) a sry za spam, lamám zdar :) Citovat
JarinoRS Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 ci mas liteon alebo benq zistis celkom jednoducho, ked sa uz hodlas dat na cestu flashovania aj tak musis xko rozobrat a vtedy uz uvidis urcite ci mas liteon alebo benq, je to na mechanike napisane ;) kazdy flash je svojim sposobom risk, ktory ale dodrzanim vsetkych postupov eliminujes na uplne minimum, 99% "pokazenych" je sposobene nedodrzanim resp. preskocenim nejakeho kroku Citovat
saza Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 @paco - je to vistou, nesel mi nainstalovat IO driver, ani manualne. na xpckach v pohodeIO driver nainstaluješ i pod Vistou ale musíš vypnout UAC. Citovat
Rozan Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 Zdravim mam problem s jungleflasherem a ms28kou .... neni nekde navod na flash tady na foru jsem ho nenasel Citovat
N3o21 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 IO driver nainstaluješ i pod Vistou ale musíš vypnout UAC. Vypínat UAC je samozřejmě blbost... Stačí spustit instalaci jak administrátor... (pravý klik a ...) Samozřejmě to musí být 32b Visty. Citovat
stifmayster Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 čau mám problém flashuje Benq a když kliknu na Device ID tak mi to vihodí chybu vendor faild nevíte někdo co s tím a ještě když mám 1.4 musím nejprve nahrát orig firmware nebo můžu navázat na nenahrávat original firmware Citovat
topmen Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2009 Otazka : Ked spravim vsetko podla navodu tak by sa mi box nemal pokazit , ze ? Citovat
tekken90 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2009 topmen jako u všech návodů... :roll: (teda pokud se návod nejmenuje "Jak si podělat Xbox") Citovat
vojtas_Cz Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2009 Mám pár lama dotazů. Když si to flashnu podle tvého návodu tak: 1)Jakmile to napíš Write was succesfull už dále pokračovat nemusím,flash je hotový ? 2)Můžu flashovat ještě neflashnutou mechaniku? 3)V čem je tedy lepší ten Iprep? 4)Můžu s tim potom hrát hry přes xbox live aniž bych dostal ban? 5)Půjdou v tom potom ještě hrát originály ? Určitě mě někdo pošle do jiného topicu,ale hledal jsem a nic jsem nenašel. Díky :) Citovat
marty2088 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2009 Lze tento navod nejak castecne pouzit i na flash Hitachi mechaniky ? Citovat
dzcjo11 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2009 Potřeboval bych poradit. Zasekl jsem se hned na začátku. Xbox rozdělal atd. spustil PortIO32 ale pak se mi nechce spustit Jungle Flasher. Vždycky to napíše nějakou chybu. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za radu! Citovat
bonoman1 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 Takže jsem tu pochopil, že můžu mít intelácké PC a v něm SATA kartu na PCI VIA 6421 a pujde flash??? Citovat
Muthor Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2009 Ahoj, jen jsem se chtěl zeptat: za a) funguje tenhle návod i na Benq VAD6083 ? za b) půjde mi udělat flash i na hodně starém PC s via chipsetem a sata? nebo to může bý jen VIA 6421? Mám Via 8237R integrovaný SATA RAID řadič. Díky za odpovědi:) Citovat
baguvik Odesláno Říjen 15, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2009 dobrý den. Mam problem chtel jsem si podle navodu udělat flash mechaniky samsung. Naistaluji se mi ovldače mechaniky . Pak zapnu jungle flasher dam mtk flash 32 a dám sammy un lock a hodi to chybu : Failend at stage 1. Poradte prosim Citovat
Jakub91111 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 ahoj, sory za znovuotvorenie starej temy bude tento navod fungovat aj pri re-flashy z 1.5 na 1.6 ? dakujem za info Citovat
romik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 ahoj, sory za znovuotvorenie starej temy bude tento navod fungovat aj pri re-flashy z 1.5 na 1.6 ? dakujem za info ano bude, jen nemusíš odemykat mechaniku, ale po status 072 můžeš dát rovnou "read" a přečíst klíč. Edit: ...pokud 100% nevíte co děláte, neflashujte si sami xbox:!: ...můžete si nadělat více škody, než užitku... Citovat
Khandar Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 ahoj, dneska sem timto postupem flashoval svoje xko s BenQ mechanikou z 1.1 na 1.51 pomoci JungleFlashera 1.70 pod Win 7 64bit... vse naprosto ok vse faka... jenze pak sem si rek ze to kopnu rovnou na 1.60 abych nemusel patchovat isa a najednou jsem narazil na problem... zaboha ted nemuzu precist Device ID, vzdy to vyhodi eoor: "MTK Vendor Intro Failed" takze mi to nedovoli ani Erase. googlil sem jak silenej a veskery reseni tohohle erroru byly pro DosFlashe ale pod junglem sem reseni nikde nenasel... chyby v zapojeni,radici, junglu atd. jsou vylouceny jak rikam ani ne pred hodinou jsem uspesne flashoval... dikec za jakykoliv info EDIT: Problem solved pri nacitani device id rychle zapinat a vypinat konzoli dokud se nechytne Citovat
dvbman Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2010 No, podle mého se to tváří, jako by to neviděl... Máš to opravdu na tom samém SATA portu ? Zkoušels to připojit na jinej SATA port na řadiči ? Jo a proč si tam nedáš rovnou 1.61 ???? Citovat
rytmy Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2011 takze ja na FLASH nepotrebujem nic ine ako len prepojit mechaniku s Xka s PC ? Citovat
AnarkiSKW Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2011 Flešoval sem benq a po procesu erase my vypli proud zalohu omf samozřejmě mám,ale mechanika je hluchá neni v ní žadnej firm po zapnutiPC mi jí nic nenajde dá se to nějak zachránít nebo mam sehnat novou:ziped: Citovat
romik Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2011 Flešoval sem benq a po procesu erase my vypli proud zalohu omf samozřejmě mám,ale mechanika je hluchá neni v ní žadnej firm po zapnutiPC mi jí nic nenajde dá se to nějak zachránít nebo mam sehnat novou:ziped: Intro device ID, Erase, pak flash, jestli to nebudeš umět, klidně mi to pošli Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.