Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Chci se zeptat, kde se tady na fóru dozvím, kdy už bude možno si u nějakého flešera konečně nechat si flešnosut slim xbox 360 ? Vím, že FW už vyšel ale ještě toto nikdo nenabízí, četl jsem,že to bude hotovo do konce roku či krátce po, tak jestli už něco někdo nevíte...Díky

Kdepak jsi slyšel , že FW na slimka už vyšel ? Až bude , tak ho flešeři hned začnou nabízet . Informace najdeš také na :

www.xbooster.cz

• 0
Odesláno

Nemyslím přímo hru, ale konkrétní DVD... Mě např. originálka LotR BfME vrčela, jak kdyby měl XBOX vzlétnout, ale DVD už bylo obecně starší a dosti poškrábané...

A jinak samožřejmě, že se zahřívá a místo u větráku je horké... Proto tam také ten větrák je, aby odváděl veškeré teplo... Myslím si, že to moc řešíš, nemusíš se bát SLIM má ochranu proti přehřátí a RROD nehrozí :-)

• 0
Odesláno

Zdravím,

jestli to dobře chápu, tak toto ( http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-kinect-bundle-d188777.htm ), co mám doma je slimka? Ale nevím, jak poznám typ cdrom...? a zatím to tedy flashnout nejde, ale je to na cestě?

A pokud si stáhnu na ten můj HDD staženou hru, tak mi asi nepujde co?

Sry za blbý otázky, 1. konzole v životě :)

• 0
Odesláno
Pokud chcete hrát na LIVE je potřeba mít mít Gold kupon a 90% her co jdou přes LIVE maj přibalený různé druhy kódů jako VIP a nebo obyčejné cd klíče do MP. A pokud si myslíš, že když si třeba stáhneš Battlefield Bad Company 2, vypálíš podle návodu a připojíš se s tím na obyč Silver účet, bez vip passu, tak se teda šeredně pleteš

Je to pravda? Existují nějaké VIP passy a hesla abych vůbec mohl hrát?

• 0
Odesláno

OK, tak toho ,,Projektu´´ využiju ;)

Co znamená, když se mi točí kolečko na ovladači? :) Podle mě jsem si toho spíš nevšiml předtim (hraju tejden asi :D), ale od předevčíra registruju že se mi točí :D

Proč se ovladač sám vypne během hry (stalo se 2x) je to tím, že indikátor v menu ukazuje 1 čárku?

Jak vkládat a vysouvat bezpečně flash disk / hdd? Při zapnutém nebo vypnutém x-ku? :) Dnes jsem jej zapojil když byl vyplý, zapnul jsem a po chvíli se ukázala hláška něco jako, že paměť byla vyjmuta a bude třeba restart konzole přitom byl furt zapojenej :D

Kód pro online hraní který je na UFC 2010 lze použít jen jednou?

• 0
Odesláno
OK, tak toho ,,Projektu´´ využiju ;)

Co znamená, když se mi točí kolečko na ovladači? :) Podle mě jsem si toho spíš nevšiml předtim (hraju tejden asi :D), ale od předevčíra registruju že se mi točí :D

Proč se ovladač sám vypne během hry (stalo se 2x) je to tím, že indikátor v menu ukazuje 1 čárku?

Jak vkládat a vysouvat bezpečně flash disk / hdd? Při zapnutém nebo vypnutém x-ku? :) Dnes jsem jej zapojil když byl vyplý, zapnul jsem a po chvíli se ukázala hláška něco jako, že paměť byla vyjmuta a bude třeba restart konzole přitom byl furt zapojenej :D

Kód pro online hraní který je na UFC 2010 lze použít jen jednou?

Točící kolečko na ovladači -> signalizuje připojivání ke konzoli nebo vybité baterky... takže vyměň baterky a je to, ovladač se ti vypíná, protože dojde šťáva ;-) Doporučuju alkalický nebo lépe obyčejný nabíjecí baterie AA alespoň 2000 mAh

Flashdisk lépe zapojovat/vypojovat při vypnuté konzoli, každopádně je to plug & play, nemělo by to vadit, ale rozhdoně ne, pokud indikátor flash disku/HDD bliká nebo dokonce pokud konzole samotná píše "zapisuji na disk"

• 0
Odesláno
Točící kolečko na ovladači -> signalizuje připojivání ke konzoli nebo vybité baterky... takže vyměň baterky a je to, ovladač se ti vypíná, protože dojde šťáva ;-) Doporučuju alkalický nebo lépe obyčejný nabíjecí baterie AA alespoň 2000 mAh

Flashdisk lépe zapojovat/vypojovat při vypnuté konzoli, každopádně je to plug & play, nemělo by to vadit, ale rozhdoně ne, pokud indikátor flash disku/HDD bliká nebo dokonce pokud konzole samotná píše "zapisuji na disk"

Děkuji za odpovědi ;) Baterky musim najít dobíjecí, který tu snad mám někde zahrabaný :) Obyčejnýma nabíjecíma 200 mAh myslíš jak se prodávají originál x-box baterky do kterejch už se další nedávaj? :)

Ten kód by mě docela zajímal někde sem četl že je to až na 5 použití a někde jen 1?!

• 0
Odesláno
Děkuji za odpovědi ;) Baterky musim najít dobíjecí, který tu snad mám někde zahrabaný :) Obyčejnýma nabíjecíma 200 mAh myslíš jak se prodávají originál x-box baterky do kterejch už se další nedávaj? :)

Ten kód by mě docela zajímal někde sem četl že je to až na 5 použití a někde jen 1?!

No přímo pro xbox sice existuje toto http://www.alza.cz/sada-xbox-360-play-and-charge-kit-cerna-d79806.htm (bílý i černý), ale je to zbytečné. Stačí ti obyčejné nabíjecí baterie, které se běžně prodávají a dávají se třeba i do digitálních fotoaparátů, klidně i 4 kusy, abys měl na výměnu a dají se sehnat s kapacitou cca 1600 - 2800 mAh (možná i více nebo méně), samozřejmě, že čím vyšší kapacita, tím lepší, ty slabší moc dlouho nevydrží

EDIT: pokud ale žádné takové baterky doma nemáš a třeba i plánuješ koupit nový ovladač, dá se sehnat výhodně ovladač + ten kit, to by se vyplatilo

http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-wireless-controller-black-playcharge-kit-black-d181002.htm

(běžná cena bezdrátu je tak 900-1000 Kč)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu