Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
čus lidi mam takovy maly problem stahl jsem si hru two words 2 v cz a jak ji zapnu tak je hra jakoby "ořezana" ze všech stran takže napřiklad vidim jenom polovinu minimapy v rohu a tak zkoušel sem v nastaveni hry i v nastaveni samotneho x-boxu hledat něco co by pomohlo ale nic sem nenašel diky za odpověd :D

Menu hry/Nastaveni/Grafika/Pouzivat v interface bezpecnou oblast a tu vybrat "Zap." a stlacit/potvrdit tlacidlo "A" (jednoducho treba mat to zapnute).

• 0
Odesláno

No verzi flashe bohužel nevim (mam ho flashnutej tak rok), každopádně když jsem to vypálil rovnou bez patchnutí, tak se dvd vůbec nenačetlo a když jsem to patchnul na nižší wave, tak jsem to alespoň nainstaloval, tím jsem si vysvětlil, že to k něčemu bylo. Je mi právě divný, že to nainstaluju normálně a nepustim. Třeba s Bulletstorm sem udělal stejnej proces a šlo to bez problému.

• 0
Odesláno
Dobrý den,mam problém jak mam připojit pohybový senzor Kinect s xboxem 360 Arcade ???Arcadéčko nemá vstup na kinect port ....

A aky kinect si kupil? Z balenia X360Slim? Tak tu sa nepribaluje USB adapter pre starsie revizie...V samotnom Kinecte sa tento USB adapter pribaluje. http://kinect360boards.com/2010/11/09/kinect-standalone-power-supply-now-being-sold/

• 0
Odesláno
Cauvec,Mam problem.Po te co sem si udelal flash na LT+ 1.1 a kdyz strcim do xboxu vypalenej HALO Reach tak se to nacte a kdyz zmacku 'A' tak se to roztoci ,ale zcerna obrazovka a kousne se.V cem to je nebo jak se to da vyresit.

Musíš si stáhnout program ABGX360 zde a tam v autofix si nastav level 3 (musíš před každou kontrolou) a najdi si v programu .ISO hry . Dej launch a až bude vše hotovo tak můžeš vesele vypálit a hrát :).

Pokud chceš konkrétní důvod proč hra nejede. Tak ten je to,že hra Halo Reach má ochranu AP 2.5 ....

• 0
Odesláno

Už mě docela nebaví čekat na to kdy půjde flešnout xbox slim. Kupoval jsem ho v říinu s tím, že byly informace, že do konce roku půjde flešnout. Pak, že na začátku ledna, pak února, pak března a te´d nové informace jsou, že klidně až za půl roku..Nejvíce mě štve, že ho teď budu muset byť je soro nhraný prodat hlubocce pod cenou :-( že by přece jen byl xbox větší problém flešovat než PS3 ? Kdyby byl kinect na PS3 tak neváhám a xbox ani nekupuju. Na PS3 se dá dělat pomalu cokoliv díky Jealbreiku a na Xbox Slim už se jen přes půl roku musí prášit..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu