xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ok a jaký přesně typ je na to nejlepší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Jinak tu češtinu můžes importovat z PC verze hry vetšinou. Já si chtěl přeložit Hunted, a koukám slot na češtinu tam je, akorát je to tam napsaný anglicky. ;) Tak jsem to tam hodil z PC, protože ta s češtinou vyšla. ;) Jinak já mam LITEON iHAS 124-19 B ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 ok a jaký přesně typ je na to nejlepší ? Novy firmware pro vypalování imax burner je napsaný pouze pro vypalovačky Lite-On řady iHAS 124-XX typ B (nebo místo 124 může být 224 až 624, jedná se o označení modelu řady, kdy přibývají další funkce, stačí základ nejlevnější 124). Důležité je ověřit, že je to typ B (napsáno na štítku)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PastorTroy Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ahoj, muzu se zeptat v jakym programu muzu zkonvertovat .ISO na .DVD ? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ahoj, muzu se zeptat v jakym programu muzu zkonvertovat .ISO na .DVD ? Diky za odpoved Nechápu dotaz - můžeš upřesnit o co jde a proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PastorTroy Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Stahnul jsem si hru ale je ve formatu .ISO a tady na foru jsem cet ze mam vypalovat pouze .DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 To je v pořádku, pokud to je XGD2 hra tak ji projeť v ABGX, pokud XGD3 tak si soubor .dvd vytvoř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PastorTroy Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Diky,uz jsem to nasel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shpoogle Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Čus, už sou to asi dva roky co sem si pořídil x360 a od tý doby sem se přestal nějak zajímat o všechen ten technickej vývoj a jenom sem pařil :D teď sem dostal zálusk na slim a kinect a chtěl bych se zeptat na pár věcí, tak se omlouvám za svoji neznalost...snažil sem se hledat ale nenašel sem odpovědi na všechny svoje otázky..hodně sem zaspal dobu a co si tak pamatuju je že mám flash nějakou verzi 1,6 a že pro hry od 4th wave dál sem používal aktivační disk kde sem měl jakýsi activate iso...teď sem koukal že do slimu se dává LT+ 2.0 tak se chci zeptat jestli mi všechny moje hry bez problému půjdou? a jestli se kinect hry musej nějak speciálně vypalovat případně s nima něco speciálního provádět? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Hry ti půjdou všechny a na vypalování si aktualizuj ImgBurn na 2.5.6 . Hry na Kinect se vypalují jako ostatní - žádný rozdíl není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Cau našel jsem doma HDD, ale jelikož nemám ted xbox, tak se chci zeptat jestli se dá nějak zjistit jakou má kapacitu a jestli je funkční ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Cau našel jsem doma HDD, ale jelikož nemám ted xbox, tak se chci zeptat jestli se dá nějak zjistit jakou má kapacitu a jestli je funkční ? Bez xboxu a nebo adapteru na připojení k PC to nezjistíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se mi vyplatí kupovat zlatý členství na Xbox Live, když mám rychlost internetu 11,0Mb/s. Nebude se mi lagovat Battlefield 3 když budu chtít hrát online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 záleží jakou máš odezvu serveru, zkus třeba zadat do cmd ping www.seznam.cz -t a napiš odezvu, jestli je stabilní, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 No tak jsem to zadal, nevím co přesně z toho bych měl vyčíst, ale jako důležíté mi přijde tohle: Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách: Minimum = 31ms, Maximum = 1143ms, Průměr = 310ms Co to tedy pro mě znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Prosím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Chvilku vyčkej na odpověď a nepiš hned další příspěvek, nejsme roboti. 31ms je relativne velká odezva, ale na hry by to mohlo stačit, pakliže ping bude stabilní a nebudou výpadky, zkus to testovat aspoň hodinu, zda-li nějaké jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Promiň, dík zkusím to. Když hraju třeba CS: S na PC tak mám ping hodně kolísavý chvilku 12 a pak to najednou z ničeho nic skočí na 3000 a pak to jen pomalinku klesá až na 12 a pak znovu. Kdybyste někdo věděl co by mohlo být špatně, tak každou radu přivítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KUBIZN Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Zdravím. Potřeboval bych radu ohledně posledního update. Mám flash LT+ 1.9 a dash 2.0.13146. Nyní jsem si stáhnul KINECT SPORTS 2 a hra po mě chce nový update. Chci se tedy zeptat jestli ho můžu provést a nebo jestli mi vymaže flash. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Můžeš , flash se ti už nesmaže - jen ti potom nepůjdou hry s ochranou AP25 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Promiň, dík zkusím to. Když hraju třeba CS: S na PC tak mám ping hodně kolísavý chvilku 12 a pak to najednou z ničeho nic skočí na 3000 a pak to jen pomalinku klesá až na 12 a pak znovu. Kdybyste někdo věděl co by mohlo být špatně, tak každou radu přivítám. dej si rychlejší net se stabilním pingem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 sry, pls delete this Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kopy Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 mam jen takovej jednoduchej dotaz, tady na foru mi to vyhledavac nenajde ana googlu jsem nasel jen hodne stary odkazy, na forech treba odpovedi z roku 2009, jak je to dnes s tim, kdyz dostanu ban, tak mi to zabanuje i HDD a nemuzu ho pouzivat ? Ptz predtim to tak myslim bylo, ne ? Pak se psalo, ze kdo to tak ma tak mel updatnou na jakousi verzi DB a to pomohlo. Dneska kdyz dostanu ban tak mi to banne i hdd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 mam jen takovej jednoduchej dotaz, tady na foru mi to vyhledavac nenajde ana googlu jsem nasel jen hodne stary odkazy, na forech treba odpovedi z roku 2009, jak je to dnes s tim, kdyz dostanu ban, tak mi to zabanuje i HDD a nemuzu ho pouzivat ? Ptz predtim to tak myslim bylo, ne ? Pak se psalo, ze kdo to tak ma tak mel updatnou na jakousi verzi DB a to pomohlo. Dneska kdyz dostanu ban tak mi to banne i hdd ? To už dávno ( od update na DB 9199 ) neplatí . Takže když dostaneš ban , tak se jen nepřipojíš na live a konzole ztrácí záruku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 muze nekdo poradit, jak dam do chodu hhd ve slimakovi? Strcil jsem to tam a stale mi to ukazuje tech mej 4gb. Mam neco jeste nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.