Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Mirrors Edge (Johnysko)

Připravil jsem si pro Vás takové review o nedávno vydané hře Mirrors Edge.Každého kdo je alespoň trochu znalý ve světě her,herních konzolí a podobně jistě nemohla minout alespoň malá informace o velice originální hře,která tu ještě nebyla a tvůrci tak museli vsadit na své vlastní nápady.Hlavním herním faktorem je ve světě se dost rozvíjející pojem Parkour.Jedná se původem o francouzský sport při kterém se jakékoliv překážky neobchází nýbrž se přes ně přeskakuje,leze a tak dále.A to je právě hlavní věcí jak se v Mirrors Edge budete pohybovat.Nejdříve si povíme něco málo o příběhu této hry.Pokud jste se milý čtenáři dostali až sem,máte o hře zatím jen málo informací a hra pro Vás může vypadat jako bezmyšlenkovité skákání sem a tam,ovšem tato domněnka je rozhodně mylná.V Mirrors Edge se vžijete do role hrdinky Faith,která je jednou z takzvaných runnerů(běžců) kteří jsou jedinou možností jak co nejrychleji a vlastně v tomto světě vůbec donést informaci tam kam chtějí.Nebudu zde již dlouze popisovat příběh hry a vrhneme se rovnou na základní věci hry což jsou rozhodně grafika,hratelnost a celkový dojem ze hry.Tvůrci hry zvolili trochu neobvyklé grafické zpracování a grafická stránka hry je složená jen z několika mála barev z nichž mohu jmenovat bílou,modrou,oranžovou a také červenou.Díky těmto barvám je hra opravdu dobře zpracovaná a není tak přeplácaná jako jsou veškeré dnešní hry.Rozhodně tím však hra neztrácí ba naopak je to přínos.Další otázkou,která zůstává nezodpovězena je ovládání.Tolik skákání,běhání a šplhání,to není možné půjde to opravdu jednoduše ovládat ? Odpověď zní ano.Tvůrci si s touto problematikou poradili na výbornou a tak lze přeskočit jakoukoliv překážky pomocí jednoho až dvou tlačítek,takže nemusíte používat nějaké zapeklité tlačítkové kombinace a pamatovat si co že vlastně mám zmáčknout abych tam vylezl.Svět hry je dá se říct dosti otevřený což znamená,že v mnoha případech máte možnost se dostat na místo určení několika způsoby a nemusíte se tak nudně řídit tím co Vám hra každou chvíli určuje.Další věcí o které se musím zmínit jsou souboje s nepřáteli.Jelikož nemáte žádně zbraně si musíte s ozbrojenými policisty a vojáky poradit "ručně".Vaše rychlost se proto v tuto chvíli musí stát vaší výhodou a lze tak jednoduše a elegantně odzbrojit a eliminovat nepřítele bez jediného výstřelu.Tato hra jistě někoho zklamala ale věřím,že dost lidí také nadchla a musíme brát zřetel na to,že se jedná o opravdu originální kousek,který jsme takto zpracovaný ve hře ještě nemohli vidět.Já osobně jsem touto hrou nadšen a hodnotím ji jako jednu z nejlepších her co nám mohli tvůrci tento rok přinést.

Plusy: Originalita,perfektní grafika a ovládání,volnost ve světě

Mínusy: Časem může být hra stereotypní,někdy je těžké se zbavit několika silně ozbrojených jednotek

EDIT: Je mi 18 let kdyby to chtěl někdo vědět.

Odesláno
no zas něco extra origo to není :) to je jak kdybych srovnával nhl 2009 a nhl 2k9 :) prostě :) pro mě ME není něco extra nového :) a měli dát raději třetí osobu (subjektivní pohled ) :)

no abych pravdu rekl me se ten pohled z vlastnich oci libi a nevim jak by ta hra vypadal kdyby byl ze treti osoby,ale to ted uz nemuzeme resit, hra totiz vysla :D

tvuj nazor na clanek ? nemyslim na rozdil mezi parkourem a free runningem :D

Odesláno

nwmproc by ten mag mel mit vetsi budoucnost nez pspmag ale budiz..dante se nezda ale napady ma dobre;)otazka esli to podle toho bude taky vypadat..verim ze jo..a taky v to doufam..a esli bys potreboval dobreho recenzera tak si precti muj clanek o freekout extreme freeride pro psp v pspmagu..nechcu se do niceho moc plest ale kdyby bylo volno sem k mani..GoO dante GoO

ENJOY:love:

Odesláno

tak Dante, zde je ta recenze

Midnight club:LA

Je to mu již asi půl roku co veleúspěšní vývojáři z Rockstar games předvedli jedno ze svých nejkvalitnějších děl. Nejsou však známí jen díky sérii gta , ale hlavně v Americe i díky další sérii a tou je pravě Midnight club .Již třetí díl z podtitulem Los Angeles, který čerpá stejně jak od svých předchůdců z velké rozlohy, nextgen grafiky a zajímavých soundtracků z pohodlí vašich miláčků.

Jak již název napovídá, Midnight Club :LA je závodní hra zasazená do plně otevřeného města, ve kterých se účastníte ilegálních závodů v superrychlých bourácích. (popřípadě motorkách) Můžete si být tedy jisti, že vám bude pár hodin trvat, než se ve městě zorientujete a objevíte alespoň ty důležité zkratky. Na druhou stranu nemusíte mít strach, že budete stále bloudit. I proto je vám k dispozici mapa města, ale právě na ní jsou znázorněné jen ulice. Pokud chcete poznávat, musíte jezdit a to ne zrovna povolenou rychlostí.

Závodění jako takové je zde propracované i do velice titěrných detailů. Jízda začíná vždy na semaforu, kde světlomety zablikáte na soupeře, ten zareaguje a závod může začít. Stejně jako v konkurenčních závodech začínáte s „holým zadkem“, vyfasujete největší pekáč a jdete do bitvy , která z Vás možná udělá krále města , nebo Vás donutí rozbít ovladač o nejbližší nábytek. Volba je jen a jen na Vás.

Počáteční krůčky , která to v konkurenci bývají jednoduché (NFS, JUICED), se zde stávají noční můrou a to myslím smrtelně vážně .Jelikož hra již na začátku stanoví laťku velice vysoko. Nepatrné selhání lidského faktoru a jste buď ve špatné ulici nebo v zadnici některého z chodců , kteří příjemně dotváří reálnost živoucího města.

Tolik k závodění a teď již samotný tuning, na který jsem se velice těšil. Není sice takový výběr jak ve druhých „Undergoundech“, ale díly jako křídla, spoilery, lišty , kola a jiné ,docela potěší ,vypadají totiž vkusně a reálně. Pak je tu samozřejmě vizuální a výkonnostní úpravy které se taky nemají za co stydět.

Po technické stránce hra nabízí vylepšenou grafiku oproti enginu z Gta, bylo přidáno více aut i chodci, tomu přikládám velké plus, jelikož se my za celou dobu nestalo, že by framerate nějak zakolísal.Na tak velké město teda klobouk dolů. Oceńuji i propracované pohledy z interiéru, kterých jsem nejvíce využíval. Hudební stránka opět skvělá, i když skladby ameri. raperů a jiné „havěti“ není zrovna můj šálek, ale je to prostě LA. Dávám 85%

Student, 20let,momentálně mám málo času!!

Odesláno

Naruto the broken bond

Je to již nějaký pátek co se mezi nás pouhé smrtelníky dostalo skvělé anime naruto podle kterého vyšla spousta her a z té spousty vyšli 2 na xbox360 naruto rise of a ninja a její

nablískaný nástupce naruto the broken bond o kterém si dnes povíme více.

Příběh náz zavede do vesnice Konohagature no sato skráceně Konoha k hlavním postavám

Uzumaki Naruto a Uchicha sasuke děj se odehrává od smrti 3tího Hokageho až po

odchod Sasukeho k mocichtivému Orochimarovi. Ve hře si zahrajete za široké spektrum postav od líného Shikamara přes nenažraného Chojiho až po samotného Naruta a

také jeho rivala Sasukeho. Každá postava má rozličná komba a jutsu a vlastnosti.

Ve hře využijete např Nejiho byakugan k odhalení pastí a nástrah nebo Sasukeho

chidori k odstranění zábran. Hra má výbornou hratelnost i když občas složitou na ovládání

ale většina hráčů jistě ocení ovládání paží postavy pomocí páček při tvoření pečetí pro

sformování jutsu. Grafika je v krásném anime stylu opravdu hra vypadá jak nakreslená

občas mimika obličeje jemně kolísá ale to je tak vše. Hudební doprovod přesně vystihuje seriál i hru i když je občas až moc dětinský. Celkově se mi hra velice líbí po všech stránkách

a zde přikládám hodnocení

Celkový dojem ze hry 9,5/10

Grafika 9,5/10

Hudba 9/10

Hratelnost 9/10 (za tu složitost)

Odesláno

Ahoj Dante, jestli ti to nevadí, rád bych pomohl ;) Se psaním recenzí mám nějaké zkušenosti, svého času jsem pomáhal s tvorbou PlayMobilu (později PlayUP). Na ukázku se můžeš mrknout na seznam mých recenzí, které Dreb hodil i na net. Napsal jsem toho mnohem víc, většina článků zůstala ale jen v časopise.

viz.: http://playmobil.cz/tiraz/martin-balaz/

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu