Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dárek pro holku ... na zitra... specha !!! :D

manousp

Recommended Posts

^^

par prispevku nahore me pobavilo..ale tu holku nechapu :) nebo je mozny ze je to vztah kazdopadne ste me pobavily :D

k tematu...ja ji koupil vibrator ptze si o nej sama rekla :) jinak narliza ma dobry napad s tim pradlem..parfem ji radsi nekupuj teda pokud nevis jakou ma rada vuni..fakt je tezky koupit holce parfem aby svedcil jejimu nosu..jinak kytky na vanoce??to bych nedal a taky sem to ani neslysel :)

jo a Sony nechtel bys napsat nejake "doznani" (proste vic infa??) :) me by to zajimalo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proste vic infa :D Neverime ti nikdo, jestli jsis nevsiml.. Mnozi si s nekym pisi na ICQ, pricemz se s nim seznamili po libimseti/lide etc.. a videli se maximalne 1x, kdyz uz.. zadnej pomer mezi nima nebyl a rikaj tomu, ze spolu chodej a ze je to jeho holka/kluk.. lol xD To mne vzdy dostava..

Vsechny holky maji radi starsi.. 14 let? To by jsi musel vypadat jako rambo, nebo bejt syn Billa Gatese, aby si te nejaka vsimla xD :D

Odkaz ke komentáři

Tak to já k narozkám jí zavázal oči, přivedl domu kde jsem měl připravený svíčky prostě romantika koukali jsme na její oblíbený fil pak jsem jí dal plišáka xD a pak asi víš co bylo xD

Proste vic infa :D Neverime ti nikdo, jestli jsis nevsiml.. Mnozi si s nekym pisi na ICQ, pricemz se s nim seznamili po libimseti/lide etc.. a videli se maximalne 1x, kdyz uz.. zadnej pomer mezi nima nebyl a rikaj tomu, ze spolu chodej a ze je to jeho holka/kluk.. lol xD To mne vzdy dostava..

Vsechny holky maji radi starsi.. 14 let? To by jsi musel vypadat jako rambo, nebo bejt syn Billa Gatese, aby si te nejaka vsimla xD :D

nebo tak xD

Odkaz ke komentáři

sony, nikdo tě nechce urážet, možná opravdu takovou máš, jen to prostě všem přijde zvláštní, já jsem se s tím nesetkal třeba ..

dobře, že holka, který je 18 chodí s 30-ti letym, budiš, znám takové případy, je to extrém, ale nakonec, už jsou oba dospělí ;) (alespoň ,,papírově")

ale 14 a 23 ? promiň, vždyt přece máte trošku jiný zájmy, absolutně jinej pohled na svět, od života chcete něco lehce jinýho :) ..

nechme toho, jen mě to zaráží (a nejen mě, jak tak pozoruju :)) )

Odkaz ke komentáři

jak tak vidíš všechny holky ne ..... je mi jedno jestli mi věříte nebo ne ..... neseznámili sme se po icq .... známe se už dlouho ... je to původní kámoška mí ségry ..... který je ted 20 ..... a vidíme se přinejmenšim jednou tejdně páč studuje v praze a já sem v ústí....

Odkaz ke komentáři

No Sony asi ti to nemuzeme vyvratit, ale me to porad prijde jako moc ujetý... co na to rodice? Vzhledem k tomu ze jej i 23 tak predpokladam ze ma urcite potreby ktere je mi jasne ze rad uspokojis, ale rodice z toho asi moc nadseny nejsou..teda jestli nemas takovy ty rodice "nezajimam se o sve dite"...

Odkaz ke komentáři

zrejme je tva divka v tom avataru ze?

No a ?? nezavíď taky tu mám menší ulet mno asi to je teď IN :D

mám rodiče co se zajímají o svý dítě .... ale takový rodiče který si myslej že sem v životě neměl holku......

no právě možná kdyby věděli že máš takovoudle holku tak by se hodně věcí změnilo

Odkaz ke komentáři

Ve tride je kamos jemu 16 chodi z 21letou je to rozdil oproti 14 a 23 xD..ae i tj mozne..jinak co ctu tak Woko ty mas nejlepsi prispevky xD..

Kup ji to co si myslis ze pro ni bude nejlepsi a nespolehej se na lidi ktery nevedi co ta tva chce..Jinak kup ji auto to holky radi xD..

Odkaz ke komentáři

Kup ji to co si myslis ze pro ni bude nejlepsi a nespolehej se na lidi ktery nevedi co ta tva chce..Jinak kup ji auto to holky radi xD..

jojo nejlíp auto r. v. před 1993 ještě líp bez katalizátoru to by tě asi fakt milovala :wohow::wohow::wohow::wohow: doslova dárek za všechny prachy :wohow:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu