Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Já taky....muzes jit na to ICQ? nebo napiš až to udeš mít updatly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 na icq jsem neviditelny tak klidne pis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 zahral by ted nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Cau,mohl by mi nekdo rici jaka hra z techto dvou je lepsi FIFA 08(09) vs. PES 08(09), uvazuju o koupi a nemuzu se rozhodnout lepsi gragika je v pes a ve fife je lepsipropracovani manazerky a je to v cestine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.