Moki Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Při čekání na to, než se dočkám svýho prvního DSka, projíždím net a sháním hry, který mě nějak blíže zaujaly. Celkem si mi zalíbila hra Animal Crossing, která simuluje v real-time život na vesnici. Je to jedna z klíčových her od Nintenda, tak bych se chtěl zeptat, kolik z vás tuhle hru hraje / hrálo. I přes ťuťuňuňu zpracování se jeví celkem hratelně. Nejnovější a nejspíš jedinej díl na NDSko je Wild World, a zatím vypadá celkem slibně. Download: AC:WW 1.1 Odkazy: AC Wiki Český AC Web Český AC Blog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Já hrál... To byly casy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 A jaký to je?:) Vypadá to celkem propracovaně - eventy a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Thx za tip, urcite zkusim.. Ja zase doporucim Harvest Moon, to by te take mohlo bavit (dle popisu mi to prijde alespon vzdalene podobne).. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Harvest Moon vypadá dost slušně :) Jinak nejsem si jistej, jestli se nepletu, ale neznáte na DSku někdo takovou "physx" hru, kde stylusem namalujete objekty, který shazujete na kuličku a tím jí došoupete do cíle?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 WC je dokonala hra...Stravil sem u ni strasne moc casu...Zezacatku ma par ukolu ale pote si muzes delat co chces, na svatky jsou tam ruzne udalosti, pocasi se tam meni jako v realu, muzes hledat fosilie, chytat ryby, sbirat hmyz, povidat si s ostatnima obyvatelama, kdyz hru nejakej cas nezapnes vyroste ti tam vsude plevel, muzes nakupovat a prodavat veci, v urcity den (treba jen v sobotu) prijede umelec ktery prodava obrazi, pri kazde New Game se vytvori jine usporadani mestecka,............... Tisice veci co delat....Bavi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Jednou jsem tu hru hral ale pak sem ji zavrhl ale jak vas tak slysim tak ji este asi skusim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 A hlavně to má funkci ppřes WFC že se můžete navštěvovat ve městečkách vašich kamarádů. takže jesli máte Wifi tak pište FC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Chtěl bych se vás zeptat jestli existuje nějaký animal crossing na GBA? Tady je video z youtube: http://cz.youtube.com/watch?v=3SaWGqF4P_g Nevíte pls kde to stáhnout nebo koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadlus Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Zklamu tě ale žádný AC na GBA není, je to napsáno i v popisu toho videa. Jedná se jen o ukázku toho jak v GC verzi změnit pomocí propojení s prázdným GBA(bez hry) jednu herní lokaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Ja vždycky když se dívám na obrazky ACWW Tak vidím tento obrázek http://bonusweb.idnes.cz/ds/recenze/animal-crossing-wild-world-d0y-/fotka.52645.idn Ale u me na DSku to takove neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Co tam takový není? Já to mám myslím stejný (i když sem ho zatím moc nestíhal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Taky sem nepochopil co tim myslíš, ale takhle ta hra teda vypadá. akorát trochu líp, ten screen má špatnou kvalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Třeba u mě to vypada takhle: A u te co tady psal Mirage takto: A jeste jsem nasel nejakou jinou: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Bude to screen ještě z testovací verze, promo, beta, alfa, RC.. Kdoví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Hlavně jestli sis vimnul tak je to z japonský verze a většinou ty se lišej od ostatních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lithia Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Není to obrázek z GC verze? Vypadá to tak...Jinak já AC:WW hrála, asi dva měsíce, bylo to super...ale teď tak nějak přestávám, začíná mě to nudit...to samé pořád dokola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Ahoj mohl by mi nekdo pomoct.Cetl jsem s tady tu recenzi:http://woodbins.blog.cz/0807/ds-recenze-animal-crossing-wild-world a prisel jsem na to ze na jedne karte muzu mit az 4 postavy za ktere muzu hrat jak se to dělá? A jak muzu dosahnout posledního stupne u Toma Nooka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Zkus kouknout na tu CZ stránku, co sem psal na první stránce prvním příspěvku. animalcrossing.cz tušim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Jo ale tam sem nic nenasel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Je tam diskuse, tak zkus napsat tam, ten borec co to vede ti poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Už jsem přišle na to jak si udělat postavičku musíš dat new resident w menu a pak yes.Jukni se na: http://www.animalxing.com/faceguide.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Uz sem na to prisel sam asi pred týdnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 AC dobra hra ale bohuzel sem ji stratil:( Jak si rikal ze ten ze to takovy nemas jak tam bykl ten screen tak to je kdyz si v cizi vesnici po wifi a muzes si s nim takhle psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Tak si jí stáhni. :) Když jí měls v originále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.