Shifter960 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Senpu upni mi někam ten song library nebo jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Senpu upni mi někam ten song library nebo jak to je mas ho ve slozce slozkascss/csstrike/admin_plugin ... tam to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 jo super dik EDIT:tak dnes mi to šlo z posledního místa v ranku jsem to dal až na 8 :D ouje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Tak navhuju aby všichni z C-F.net si dali za jmeno nebo před jmeno nějaký znak že je z c-f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 koukni sem: http://console-forum.net/showthread.php?t=42758&page=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Takze server se uz v plnem proudu rozjede zitra! budou tam mapy ktere ste si moc nezahraly jako treba AWP Monopoly apod...Shiftere tobe sem zprovoznil ty sutry.. ;) Takze tesim se Zitra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Doufam ze mi to pude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 jsme z5 online 89.185.242.231:27050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 můžu vám jak už jsem říkal poskytnou 2 server pokud bude zájem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 můžu vám jak už jsem říkal poskytnou 2 server pokud bude zájem .... ja bych byl pro ... :) ale jakej mod je na tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 a co kdyby to byl server i na CW a TG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 můžu vám jak už jsem říkal poskytnou 2 server pokud bude zájem .... ja se hlásím na ADMINA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Hele jestli bys tam dával nějakej mod, dal bys tam WCS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 ja som za tu 3tiu variantu...si zoberte zer je to tak trochu fun...a aj by sa mozno ten server chytil..ved predsa vzdy =na zaciatku mapy taka rozohravka na noze a HE je sranda :) a male mapy mozu byt tiez...nieco ako shotty alebo take cosi...hlavne tie oranzove mam rad xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Sennpu oprav ten Gametracker. Hlásí Server not found. Nebo server je O6 mimo provoz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Hele Saitek mohl by bejt ten tvuj server fun? Ze by tam byl WCS mod treba.Jestli by ti to newadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 je porad online..podivam se na to :) jiank ten FUN se docela chytl + small maps uvidime.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Tak nevim co si s tim udělal ale dneska mi ten tvuj server fungoval bez problemu. akorat sem tam byl sam... EDIT: Tak sem to zkoušel znova a zase to nejde. Jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Tak nevim co si s tim udělal ale dneska mi ten tvuj server fungoval bez problemu. akorat sem tam byl sam...EDIT: Tak sem to zkoušel znova a zase to nejde. Jakto? a mas nastavene rates? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 joa nektere mapy ti nejedou traba AWP lego tak si to oprav jinka uz se ti to zase rozjelo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 zitra si lidi jedu pro steam. a sennpu určitě na tom tvojem serveru budu pařit:psp:8)8) ps:::steam je !!best!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 zitra si lidi jedu pro steam. a sennpu určitě na tom tvojem serveru budu pařit:psp:8)8) ps:::steam je !!best!! hm STEAM je best ale davat za to 9kil je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Nemám. to se nastavuje jak a na jakou hodnotu?? Dneska odpol to brachovi zase šlo tak nevim co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Nemám. to se nastavuje jak a na jakou hodnotu?? Dneska odpol to brachovi zase šlo tak nevim co to je. tak to o rates nebude... poptam se co s tim muze byt... jinak sem pridal nove mapy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.