Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CS:S console-forum.net server

Senpu

Recommended Posts

Hele uz mi to tda asi funguje na full.Ale podle me ten server je na picu, jako mapy typu aim_farcry kde to je upe newyrovnany, de_godzila, mg_piratewars apod.

rekl ze to je upe zbytecny a podle me by stacilo kdyby tam bylo asi tohle: DE: dust1,2 italy office, mozna este inferno a westwood07. AIMy: aim_ag_teture2,3mc_training_v2, aim_ag_texture city+nekolik knife, He map.Ale tohle je na P!cu.Hele jak chces klidne to tam nech, to uz musis posoudit sam mno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 164
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Klidně. Ten volejball je perfektní,m tak sem na to zvědav. Jinak CSko se steamem se dá koupit snad za 500 nebo 400 Když si koupíte základní balení HL2.

EDIT: Tak ne. Starý balení ve kterym bylo HL2, HL Source a CS Source zrušili. A CSS opravdu stojí 900. I když před rokem a půl stálo 600.

EDIT2: Když si ale CSS koupíte přes Steam tak stojí jenom 20 Eur

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Guest rey5757

hel koupil jsem si před nedavnem steam a nainstaloval ho.včera jsem ještě smažil css na tom serveru ale dneska když chci zapnout hru tak mi to napíše eror. newite někdo co s tím???

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu