Alias/Blaze Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Hele uz mi to tda asi funguje na full.Ale podle me ten server je na picu, jako mapy typu aim_farcry kde to je upe newyrovnany, de_godzila, mg_piratewars apod. rekl ze to je upe zbytecny a podle me by stacilo kdyby tam bylo asi tohle: DE: dust1,2 italy office, mozna este inferno a westwood07. AIMy: aim_ag_teture2,3mc_training_v2, aim_ag_texture city+nekolik knife, He map.Ale tohle je na P!cu.Hele jak chces klidne to tam nech, to uz musis posoudit sam mno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 no ale mohol by si tam hodit aj votemap...nech si hraci vyberu dalsiu mapu aku chcu nie? a inak si myslim aj keby si spravil dust2 only server by sa tiez mozno chytil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 jj nebo de_dust1 ten neni skoro zadnej ale tak mno uvidime, prece nemuzeem mit hned 3servery bo vic najednou ne?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 a inak problem je ze sa skusam pripojit z UK a strasne dlho mi to stahuje mapu...tak by bolo fayn keby si tam dal nejake co maju menej MB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 tjn ale ja mam rychlej net takze me se to stahuje rychle i z AM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja mam tiez rychly ale nechapem co to bolo za mapu ale nechcelo mi ju stiahnut...asi 2 minuty a nic nepribudlo...nvm co s tim je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 asi je zabugla a velka jako prase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Votemap apod tam je...akorat se vyskytl problem s mani_admin tak vydrzte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Takže jak řekl Alias tak mi to už jede. Jinak ty mapy-je jich tam fakt dost, ale sou to mapy nanic. Většina je nehratelná. ale třeba volleyball nebo dodgeball sou supr. ty si nemůžu vynachválit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 LOL fakt ten server by jsi mohl trochu poupravit hm STEAM je best ale davat za to 9kil je moc Proc tolik?? Ja to koupil i s CSS, Hl2-DM, DOD:SOURCE za 600. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Server je chvili a je toho na me trochu moc.... nehratelne mapy mazu.... to je samozrjeme privitali by ste knife mapu ala hockej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Klidně. Ten volejball je perfektní,m tak sem na to zvědav. Jinak CSko se steamem se dá koupit snad za 500 nebo 400 Když si koupíte základní balení HL2. EDIT: Tak ne. Starý balení ve kterym bylo HL2, HL Source a CS Source zrušili. A CSS opravdu stojí 900. I když před rokem a půl stálo 600. EDIT2: Když si ale CSS koupíte přes Steam tak stojí jenom 20 Eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 LOL kolik tech EDITU tam jeste bude?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Je sice hezký že tam je anti cheat ale už jsem tam pár chetrů viděl a docela mě to štve uplně jasný WH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 JJ presne treba v 3mc_training_v2 ihned na respu sem dostal hedu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 sysasysa : ja ho ve povanocni sleve koupil za 10eur (cca 270kc).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 sysasysa : ja ho ve povanocni sleve koupil za 10eur (cca 270kc).. A kde ? v JRC určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Tak lidi server uz je docela plnej :) parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Taky je to dobrej server. Akorát je tam trochu moc map. romazal si to už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 no to je fakt některý mapy jsou nehratelný, ale já bych přivítal víc map AIM a nějakejch těch třeba městeček nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 NJN ale tky ma Sennpu pravdu.Server je new a nedifte se ze ma s tim hodne prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 ja to taky koupil ten STEAM za nejakych 300 kc ale na aukro.cz a na tom serveru sem tam videl i w4rezze a spol :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 hel koupil jsem si před nedavnem steam a nainstaloval ho.včera jsem ještě smažil css na tom serveru ale dneska když chci zapnout hru tak mi to napíše eror. newite někdo co s tím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 A co přesně ti to napíše???Můžu pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Tak budu prodavat server tak nabizejte mate ho jetse na 2 mesice a neco stal me 840,- doufam ze me nechate jeste malim adminem aspon :D Duvod:mam v prdeli PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.