Alias/Blaze Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 LOL. Co se ti s tim stalo?? (kupovat ho nechci, ale klidne bych tam byl admin jelikoz mi to uz fajci xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 LOL. Co se ti s tim stalo?? (kupovat ho nechci, ale klidne bych tam byl admin jelikoz mi to uz fajci xD) grafika+procesor = nove PC ktere ted neplanuju.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 grafika+procesor = nove PC ktere ted neplanuju.... :D LOL aha tak to pak jo BTW funguje ti uz Wi-Fi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Tak asi neni zajem :D .. kdyz tak se ozevte ke konci dubna kdo by me chtel zastoupit (a platit server) nerad bych kdyby skoncil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 CS:S console-forum.net server má nového majitele a tím jsem já........ Budu se snažit ať server nadále funguje a ať je vše bez problémů:) Budou noví admini..... Jestli máte zájem tak napište pm/sz Zde prosím nepište,bude nové téma:wohow: Současný tým: Sennpu(Hlavní admin až do doby než vše na 100% zvládnu a jestli bude chtít tak zůstane na trvalo) Negto(nový majitel a hlavní admin) Sadet(Admin Junior) Rey 5757(Admin Junior)(má,ale podmínku...Zákaz spamů Sennpu Vám to odpoledne potvrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Jasne... potvrzeno ale doporucoval bych admine aby jsi nikomu pak nedaval heslo na FTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Neboj:lol: Vše do středy dořešíme a dozvíte se budoucnost serveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Super konečně už opět pojede ..... (byl jsem na něm závislý a musel my vystačit zaparit small maps) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Neboj:lol:Vše do středy dořešíme a dozvíte se budoucnost serveru jak to myslíš s tou budoucností serveru???? jako že by se mohl i zrušit?????????když už tak jsem zasadně proti!!!! :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 To v žádném případě,jenom výběr adminů atd....... 100% vše by mnělo jet od pondělka. Za chvíli založím nové téma a proto prosím o lock tady toho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Lock prosím......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Podle mě se nikdo nestará o Sekci Ostatní diskuze, stejně jako o DS sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Téma pšesunuto zde http://console-forum.net/showthread.php?p=517417#post517417 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Tema bylo přesunuto takže žadam o LOCK!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Rey,o tuto sekci se nikdo nestará tak lock tady asi nebude..... Už to tu jednou bylo psáno.. Psal jsem schválně poslední příspěvek aby to bylo přehledné tak prosím aby už zde nikdo nepsal............. Téma pšesunuto zde http://console-forum.net/showthread....417#post517417 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.