Zekeasakura Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 X-Plane: Airliner X-Plane: Airliner je jedna z troch hier edície X-Plane. Ako prvý vyšiel na iPhone letecký simulátor X-Plane 9. Bolo to skôr len tech-demo, ale aj tak ukázalo, čo sa dá na iPhone rozbehnúť. Neskôr vývojári túto hru rozvinuli a pridali rôzne letiská a mapy. Z tejto základnej hry boli odvodené hry X-Plane: Airliner a X-Plane: Helicopter a práve o hre X-Plane: Airliner budem písať. Zatiaľ čo v pôvodnom X-Plane ste lietali s malými osobnými lietadlami, tu máte na výber zo štyroch veľkých dopravných lietadiel. Hneď, ako si vyberiete lietadlo, počasie, hraciu dobu a rýchlosť vetra, môžete sa pustiť do lietania. Hra sa ovláda nakláňaním iphonu do rôznych strán a občas to dá naozaj zabrať. Pristať sa mi ešte nepodarilo ale verím, že s trochou cviku to pôjde každému. Na výber máte z mnohých pohľadov na lietadlo, z ktorých sú použitelné možno dva. Pri pohľade z vonka vynikne perfektná grafika, ktorá by mohla v pohode súperiť so staršími PC simulátormi. K dispozícii máte aj prepracovanú mapu letu, ktorá zo začiatku vyzerá ako veľký chaos, ale keď sa v nej vyznáte tak vám pri lete veľmi pomôže Všetky vlastnosti, ktoré má tento simulátor sa nedajú v recenzii popísať takže určite odporúčam vyskúšať aj keď priamo neobľubujete tento žáner hier. Hodnotenie: 85% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 sice Iphone nemam ...ale ocenuju ty recenze....posilam palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 tuto hru som otestval aj ja ale musim povedat pravdu, nebavila ma... lietal si si dokolecka par minut a vypol som to grafika scie pekna ale hra totalne nezazivna, krajinka ziadna atd... kto ma ale rad letecke simulatory tak by to mal skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 A nehral si nahodou povodne X-Plane ? tam sa len lietalo dookola ale tu mas dany start a ciel tzn. letiska kde mozes pristat a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 hej, teraz som si vsimol ze toto ma privlastok Airliner.... tak hej toto bude o nieco lepsie .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.