Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RECENZIA: X-Plane: Airliner


Zekeasakura

Recommended Posts

X-Plane: Airliner

img0014hy1.png

X-Plane: Airliner je jedna z troch hier edície X-Plane. Ako prvý vyšiel na iPhone letecký simulátor X-Plane 9. Bolo to skôr len tech-demo, ale aj tak ukázalo, čo sa dá na iPhone rozbehnúť. Neskôr vývojári túto hru rozvinuli a pridali rôzne letiská a mapy. Z tejto základnej hry boli odvodené hry X-Plane: Airliner a X-Plane: Helicopter a práve o hre X-Plane: Airliner budem písať.

img0015gk5.png

Zatiaľ čo v pôvodnom X-Plane ste lietali s malými osobnými lietadlami, tu máte na výber zo štyroch veľkých dopravných lietadiel. Hneď, ako si vyberiete lietadlo, počasie, hraciu dobu a rýchlosť vetra, môžete sa pustiť do lietania. Hra sa ovláda nakláňaním iphonu do rôznych strán a občas to dá naozaj zabrať. Pristať sa mi ešte nepodarilo ale verím, že s trochou cviku to pôjde každému.

img0013kt0.png

Na výber máte z mnohých pohľadov na lietadlo, z ktorých sú použitelné možno dva. Pri pohľade z vonka vynikne perfektná grafika, ktorá by mohla v pohode súperiť so staršími PC simulátormi.

img0016si1.png

K dispozícii máte aj prepracovanú mapu letu, ktorá zo začiatku vyzerá ako veľký chaos, ale keď sa v nej vyznáte tak vám pri lete veľmi pomôže

Všetky vlastnosti, ktoré má tento simulátor sa nedajú v recenzii popísať takže určite odporúčam vyskúšať aj keď priamo neobľubujete tento žáner hier.

Hodnotenie: 85%

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu