luschak Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Cus. Bude mi stacit ten zakladni nebo mam koupit zvlast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 kup radsi nejakej zvlast..treba AC freezer 7 pro...prece jenom bude trochu topit..ten boxovanej by nestacil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Prosinec 26, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 staci zakladni... ten boxovanej by nestacil.. Takze oni prodavaji CPU s chladicem, ktery ho neuchladi? Dej si facku.... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 radim ti dobre,kup si nejaky poradny,nesetri na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Určitě bych ponechal základní a nahodil nějaký kontrolor teploty, třeba speedfan a kdybys sledoval nějaké výkyvy teplot výš než je dobré tak bych dokoupil nějaké dělo, jinak jak říká Rix, určitě by k tomu nedavali chladič, který to neuchladí. Podle mě je zbytečné kupovat nový, jestli ten základní stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Takze oni prodavaji CPU s chladicem, ktery ho neuchladi? Dej si facku.... :Pnepocitaj s tim ze ten pocitac (procesor) bude zatezovanej treba hrama..jenom hry dokazou poradne zatopit..co ty vis..treba bude taktovat..urcite si nebude davat takovej procesor do kancelarskyho PC..ten boxovanej chladic stoji za hovno..on to uchladi to jo..ale ja bych si ho tam nenechaval..proc by jinak prodavali jiny chladice.? proc nedelaj jen boxovany?...kopni se do kouli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Okej. Asi beru Scythe Ninja 1100 nejak tak se to jmenuje:-D nechci to psat cely :-D a samo to bude na hry ten PC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 zakladni je mrdka - tak to bylo, je a nejspis i bude ;) by me zajimala teplote na tom tvym q6600 @ 3GHz ;) ja pri burnu mam na Q9300@3GHz max 60 stupnu kdyz jsem mel predtim E6600 tak jsem ho koupil donesl jsem to domu, box jsem dal spolubydlovi na monitor s tim ze "tady mas novou antenu" a dal na to xigmatek 1284 a max spokojenost - vyhodil jsem ten low system uchyceni pres intel plastovy pačky a mam to upnuty pres system pruzinek pokud nechces taktovat tak si klidne nechej box, ale i tak to nebude mit prijemny teploty pri zatezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLAN Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Muzu doporucit Akasa AK965 mám ho na Core 2 Duo E8400 a mám na nejvbyšší otáčky i při plný zátěži 29C!! Fakt si ho kup je to nejlepší co de do 500Kš a seriovej mozna tak prodej neakymu chudakovi nebo vyhod, je to hroznená sraka.. s ní bys měl je teplota obcas i 59C. Fak to do toho, je černej a modrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANG Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 mas pravdu je to dobry, a aksa je dost dobrej vykon ale i kvalikta MAM ho a muzu jen doporucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.