Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Já osobně používám SD 2GB Apacer' date=' a je v pohodě. Hry mám na hdd ... myslím, že je v celku jedno, jakou kartu používáš, ale co jsem slyšel, tak ideálně je použít sd kartu do 16gb ...[/quote']

no ja prave bych chtel mit treba dve tri hry na tom SDcku a zbytek normal na hadru v komplu..a dvougigova SD karta mi prijde mala, tak snad teda bude ta 16ti gigova v pohode...

• 0
Odesláno

Ahoj lidi,

mám starší Wii s čipem D2C (made by Kanalizator) a s fw 4.3E. Používám pouze zálohy her na DVD, až na pár ojedinělých kousků vše šlape. Teď mi to po zasunutí hry Harry Potter & the deathly hallows part 2 hlásí, že to chce provést update konzole. Otázka zní - mohu update bez obav provést, aniž bych přišel o schopnost pouštět hry na DVD-R ?

Díky!

• 0
Odesláno

jj dík. já to vytáhnul asi po roce ze skříně a úplně jsem zapomněl že to nezvládá hd. zkusil jsem MPlayer CE, ten teda má možnost načtení z NTFS zdroje ale to už je passé. hd mkv na tom pouštět nebudu a 4GB avi je blbost. ale zajímala by mě teda ještě jedna věc - MPlayer ani ten původní přehrávač kterej jsem našel v Homebrew channelu neumí přehrát celej adresář s videama nebo aby to automaticky po přehrání jednoho souboru pokračovalo na další (pouštím na tom malýmu pohádky tak abych nemusel pořád běhat pouštět ručně další díl...:)) a ještě - dá se pro přehrávač vytvořit samostatnej channel? aby se nemuselo přes HBC

• 0
Odesláno
Ahoj, jak odstranit update, prosím?

Spuštění přes USB loader jsem udělal, ale jedná se hru EA sports active2, která potřebuje USB přijímač pro snímače pohybu. V jednom USB je HDD(USB loader GX) a druhý USB slot je mrtvý... nevíte jak rozchodit i druhý slot?

Díky moc za rady.

Asi te ma rada moc nepotesi ale vzhledem k tomu ze mas USB prijmac tak mas nejspis i original... hrej to proste z DVD... pokud po vlozeni DVD chce wiicko update tak to jde vypnout pres priiloader (nejspis jsi ho instaloval) a tam staci zablokovat update z DVD :)

• 0
Odesláno

Ahoj, díky za odpovědi!

Origoš mám, kupoval jsem to právě k vůli hardwearu ke hře... Wiičko jsem kupoval už "flashnutý", takže tam možná něco takového jako priiloader je, mezi kanály teda ne... měl by být v homebrew? Nebo jak ho případně do wiička dostat?

Nevíš, prosím, proč nefunguje ten druhý USB slot? Cokoliv do něs zapojim tak žádná reakce...

Díky moc!

• 0
Odesláno

Ten druhy slot je umrtveny softem... nevim presne o co tam jde (nerozebiral jsem to a nemeril) ale existuji soubory ktere ho dokazi pro urcite veci zprovoznit (treba na prehravani her z HDD) problem je podle me v tom ze v japonsku nepocitali s tim ze by k wii nekdo pripojoval 2 nejaka slozitejsi zarizeni (podle me pocitali max s 2 mikrofony nebo kamera a mic)

Kazdopadne ten druhy neni uplne mrtvy :) jen neni plnohodnotny :)

Priiloader jde zapnout i tak ze vypnes wii... potom podrzis RESET na wii a zaroven ho zapnes pres tlacitko na konzoli... pokud bylo uz flashnute tak je hodne pravdepodobne ze tam je nainstalovany... v tom priiloaderu se pak pohybujes vetsinou pomoci tlacitek primo na konzoli (ted pro ilustraci...POWER bude neco jako NEXT ... RESET neco jako kliknuti... EJECT neco jako krok zpet)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu