Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
čuz, zajímá mě pár věcí...

1. nejlepší tenisová hra na Wii

2. jsou na to speciální "držáky" (nevim jak to říct)

3. jak to funguje? smímá to jen pohyb rukou nebo i pohyb těla?

4. když tak mě nasměruj, kdy je to třeba podrobně, jsem v tom úplný amatér

2. jsou to pouze nástavce na ten hlavní ovladač aby se to ovládalo lépe.

EDIT : sry za double post neuvědomil sem si to

• 0
Odesláno
Ahoj,nejde mi udělat hb.chanel, je to proto že mam 3,4e ?díky

Predpokladam ze mas originalni hru The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Pro verzi 3.4 je urcena jina verze twilight hacku nez pro jine predchozi firmwary. Ta spravna verze pro tebe je ZDE.

Predpokladam ze postup jak na to znas, kdyz jsi se pokousel o twilight hack (jinak receno instalaci hb channelu). Pokud ne, upresni kde je chyba, u ceho jses zasekl nebo co vypisuje Wii.

• 0
Odesláno
Predpokladam ze mas originalni hru The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Pro verzi 3.4 je urcena jina verze twilight hacku nez pro jine predchozi firmwary. Ta spravna verze pro tebe je ZDE.

Predpokladam ze postup jak na to znas, kdyz jsi se pokousel o twilight hack (jinak receno instalaci hb channelu). Pokud ne, upresni kde je chyba, u ceho jses zasekl nebo co vypisuje Wii.

Ahoj,díky moc.mam origo zeldu a mněi jsem asi špatnou verzi twi h. ted jdu zkusit tu verzi od tebe zatim díky.loonn

• 0
Odesláno
Ahoj,díky moc.mam origo zeldu a mněi jsem asi špatnou verzi twi h. ted jdu zkusit tu verzi od tebe zatim díky.loonn

tak jsem na kartu naformátovanou nakopíroval soubor co jsi mi dopor.v sejfn. zeldě smazal orig save nakopíroval soubor z karty-tam bylo eur,usa,jap,dal jsem tedy eur.atd spustil zeldu šel jsem si popovídatatd.spustila se instalace hb.ch a na obrazovce naskákaly nějaký info a uplně dole předposlední řádek--failed to read boot.elf -1! a poslední řádek---no code found to load. hanging. tak jsem to po chvíli vypojil ze sítě,zkusil to znovu a to samé.tak nevim.díky

• 0
Odesláno
Chyba nejspis bude ze nemas pametovou kartu naformatovanou na FAT (ne FAT32)

Nicmene zkus se ridit presne podle navodu

cesky http://www.wiihack.cz/157/twilight-hack/

a anglicky http://wiibrew.org/wiki/Twilight_Hack

mam ji naformátovanou na fat(16) na to jsem dával zvlášt pozor a podle toho návodu jsem to dělal původně ale to nešlo vůbec.no díky uvidim co s tim provedu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu