Senpu Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 ja myslim ze stranka neni potreba kdyz jsme console-forum.net ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Hoj mám server css non steam ale já mám steam a mohl bych ho spokytnou kapacita je 24 osob ... tak jesli by byl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Hoj mám server css non steam ale já mám steam a mohl bych ho spokytnou kapacita je 24 osob ... tak jesli by byl zájem Myslis na CW/TG popripade chtel by si za to neco ? xD nebo se k nam pridas EDIT: 89.185.242.231:27050 jsme z5 online xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Hele mohl by to bejt nas druhej srvr ze by tam byliy jiny mapy a nebo ze by to byl jen pubmapy ale tak to se musime dohodnout plz napis IP a chces k nam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 nic za to chtít nebudu ale na cw to je nesmyslny kdyz to ma 24 kapacitu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 jj připojim se steam mam : Saitek192 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 mam napad mohl by to bejt normal public a kdyz by bylo CW TG tak by sme to zaheslovali a dali by sme si tam ty zapasy co vy na to? EDIT: ale na public je 24 slotu moc,, na 24 slotu je dobre bud ZM (treba escpae mapy) nebo Deathmach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja budu mmit steam takže bych do toho taky šel......teda jestli by to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 rick: jj ok a napis pak sem jakej mas nick at si te dam do frendu OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 je hezký že budem hrát zápasy ale se podivejte kolik nás je měly by jsme si někdy celej tým zahrát vybrat ty nej co by byly základní a pak by se vidělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 jj.....ten, kdo chce byt v klanu, at napise do CSS KLAN CLUBU a kdyz tam neni (nedostal pozvanku), tak at mi napise pm(sz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 rick: jj ok a napis pak sem jakej mas nick at si te dam do frendu OK? dobře v ponděli si jedu pro steam takže to sem potom napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ok. DOBRE lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 a chodte na ten sennpikuv server lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 jak vybrat admina : ja bych dal hlasovani do tohoto tematu, napsal bych tam vsechny z nas.. a podle hlasu by se vybralo, kdo bude admin..souhlasite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 to by slo to je dobrej napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 au! Hele klidne, ale muze se stat, ze vyberem admina bez zkusenosti a tky je to SENNPUV server, on rozhoduje koho udela admine, tim padem je vase diskuze uplne zbytecna. LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 ty si bavis o adminovi na serveru, ale my se bavime o Clan Leaderovi! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 jaj...mam reinstal komp... grafika v prdeli (proste vse) takze.. newim mno xD (sotva napisu tohle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 jaj...mam reinstal komp... grafika v prdeli (proste vse) takze.. newim mno xD (sotva napisu tohle) no jo sennpu ale kdy to budes mit opraveny prej ti tam vcera ppřišel domu nejakej typek kterej ti to prej opravi.a nebo budes mit novej comp??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ja bych sel mate steam ja teda jo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ja bych sel mate steam ja teda jo xD ja ma steam nově Ale jeste mi chybi neco stahnout takze mi jeste chvili potrva nez ten steam bude plně v provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 a nejakej server teda je ? ze bych si svama zahral hraju s awem kdyz je zakazany tak se scoutem x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 ja bych do toho sel a mam steama xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 PLz ti co maj steam napiste nick, at se mame na vzajem ve frendech ne?? Muj nick: Taziik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.