ssx4 Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Prosím, potřeboval bych poradit dvě věci. Předem se omlouvám, jestli to tady už bylo. Ta první je, že teď mám firmware 3.03 a když si Downgradnu na 1.50 budu moc hrát hry originální hry z UMD, který vyžadují vyšší frimware, jako třeba GTA:VCS? Protože mám hodně originálek a nerad bych přišel o jejich funkčnost. Ta druhá věc, když si Downgradnu z 3.03 na 1.50 dá se to nějak poznat? Kdybych šel PSP reklamovat, protože mám vadu display, poznají, že jsem downgradonul firmware, i když tam pudu reklamovat kvůli něčemu jinému, co je evidentně výrobní vada? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarsx Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 mno tak hry ti pojedou vsechny, pokud to hodis na 1.5 a upgradnes na 3.03 OE-C tak to ti pojedou vsechny orig. UMD a s tou reklamaci staci kdyz z toho Customu pak DG na 1.5 a popripade to hodis na nakej vyssi FW(ale podle me nemusis staci kdyz tam budes mit tu 1.5) a jinak nepoznaj ze si DG :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Díky, a ještě prosim tě, 3.03 OE-C je co??? To je nějaká homebrew emulace FW 3.03??? Nevim co znamená OE-C. Ale nerad bych kvůli chvilce hraní zase zvišoval firmware a pak ho zase DG na 1.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 je to custome firmware... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Jo, díky a sorry, že se tak blbě ptám, sám to nemám rád, ale co je custome firmware??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 upravený fw na kterým jdou hrát ISO hry...myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330&start=0 tady to vsechno mas vcetne linku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssx4 Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Supe, je tam fakt všechno. Díky moc, včera jsem to celé nastudoval a už vim všechno, akorád mám poslední dotaz, na kterej jsem tam nějak nenašel odpověď. Když si dám 3.03 OE-C, jak pak DG na 1.50, je to stejný, jako u normálni 3.03, nebo je na to nejakej speciální DG?? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 mno dělá se to trochu jinak.. nahraješ EBOOT.PBP s firmware 1.50 do složky X:/PSP/GAME/RECOVERY a potom to v recovery menu spustíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.