Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rada


ssx4

Recommended Posts

Prosím, potřeboval bych poradit dvě věci. Předem se omlouvám, jestli to tady už bylo. Ta první je, že teď mám firmware 3.03 a když si Downgradnu na 1.50 budu moc hrát hry originální hry z UMD, který vyžadují vyšší frimware, jako třeba GTA:VCS? Protože mám hodně originálek a nerad bych přišel o jejich funkčnost. Ta druhá věc, když si Downgradnu z 3.03 na 1.50 dá se to nějak poznat? Kdybych šel PSP reklamovat, protože mám vadu display, poznají, že jsem downgradonul firmware, i když tam pudu reklamovat kvůli něčemu jinému, co je evidentně výrobní vada? Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno tak hry ti pojedou vsechny, pokud to hodis na 1.5 a upgradnes na 3.03 OE-C tak to ti pojedou vsechny orig. UMD a s tou reklamaci staci kdyz z toho Customu pak DG na 1.5 a popripade to hodis na nakej vyssi FW(ale podle me nemusis staci kdyz tam budes mit tu 1.5) a jinak nepoznaj ze si DG :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Supe, je tam fakt všechno. Díky moc, včera jsem to celé nastudoval a už vim všechno, akorád mám poslední dotaz, na kterej jsem tam nějak nenašel odpověď. Když si dám 3.03 OE-C, jak pak DG na 1.50, je to stejný, jako u normálni 3.03, nebo je na to nejakej speciální DG?? Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu