Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

rrod co ted??

Otázka

Odesláno

hojda, prosím Vás o radu. Před půl rokem jsem si koupil od klučiny flahnutej xbox s HDMI, ale puvodni FW od mechaniky neměl( takže nemám ani já). žádnou účtenku od toho taky nemám. datum výroby 2007-07-14 (na to by se záruka snad měla vztahovat ne?) . mechanika Benq Teď se mi po týdením občasným seknutí objevil RROD. Zajímalo by mě jestli někdo dokaže nahrát "původní fw mechaniky" i když ja ho nemám abych ho mohl poslat microsoftu v nezměněném stavu. Nebo jestli to mám poslat s flashem tak jak to je a doufat že tu mechaniku nebudou zkoumat. jedná se o poruchu 4142. myslíte, že zjištují, jestli je to flashlé, když je rrod ?? (napadlo mě že to bude asi trochu závažnější porucha a že by mohli poslat treba novou konzoli. nebo to mám zkusit dát někam opravit, jestli to je možné?? koupil jsem si k tomu new monitor a mám smahlých asi 50 her tak se s tím nechci nadobro rozloučit. nevím jak mám postupovat, jsem v pekerné situaci se mi zdá :cry: . díky za radu

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ja si to s tím fw taky myslím ale za zeptání nic nedám. co by mi udělal microsoft když by zjistil že mám flashlou mechaniku?? neopravil, opravil a zaplatil bych ci by me zavreli??nebo by mi to ani nevratili?a jeste jedna technická?? šla by ta moje benq dát do novyho xboxe místo lite-on?? pokud by mě jestě uznali záruku, zkusil bych nejdrív reklamačku. dík moc za názory a zkušenosti

• 0
Odesláno

muj osobni nazor...

ze by ti mel stacit jakej koliv originalni FW.... a pak zjistit klic mechaniky... a prepsat v tom origo FW ten klic mechaniky na tvuj.. (kdyz mate i upravenej FW tak by mel jit zjistit klic ne ? ) ... ale je mozny ze ne...

------

navic myslim ze to MS nekontroluje a v pripade RROD dava rovnou novou konzoli (protoze aby u kazdy konzole zjistovali jestli ma upravenej FW nebo ne se mi zda dost uchylny...)

------

v pripade reklamace by ti meli zpet poslat konzoli (A ze si porusil jejich podminky atd...) a muzou ti nauctovat dopravu... (aspon si to myslim)

----

pokud to co sem napsal je blbost tak dekuju za vyvedeni z omylu :D

• 0
Odesláno

Flash u RROD nekontrolujou,kontrolují chipy , pokud je to chyba 4142 tak hned dávají novou desku (nač se tím zabývat když maj desek milion) . Je možné že ti vymění i mechaniku za tu co je zrovna na skladě a pokud nebude zrovna lite on (sčímž bych nepočítal) tak budeš mít štestí . Každopádně by ti měli reklamaci uznat pokud nemáš poškozené plasty a plombu.

• 0
Odesláno

me slo o to jestli to jde nejak vyresit i když nemám puvodni FW. S tou pastou bych to treba zkusil ale ja do toho list nebudu a i kdyby jestli to neni jen docasny reseni. neni lepsí kdyz by mi uznali reklamacku, dali treba novej xbox a nechal bych lite-onku bud flashnout nebo vymenit? nevim jestli už treba dnešní xka nedělej líp než toto jeden a pul roku stary i když ma hdmi a mít pokoj. děkuji všem , Izmail360 zvláště

• 0
Odesláno
ano ... meli by mit novou desku ... kde maji upravy vuci RROD (ted nejak to zacli delat) ale zatim jich par bylo v USA ... a mozna i tady... ale nevim jestli bys dostal xko... s tou novou deskou zatim asi este ne....

jinak newim myslim ze od zari 2007 (???) maji upravy v chlazeni

Ani jaspery a falkony nejsou proti RRoD 100% odolny. Vzdycky je urcita sance, ze RRoD budes mit.

EDIT: Jinak s Dantem musim souhlasit, spoustu lidi chce po me flash LiteOnky, misto aby si priplatili 1000 kc za vymenu mechaniky a meli tak zaruku, setrej, kde nemaji :)

• 0
Odesláno

to sice ano ale jaspery by meli mit pomerne hodne uprav (pres 1700) aby k RROD nedochazelo ;) ...

nicmene jak si psal ... nic proti RROD neni poradne odolny xD

izmael >> u me to treba neni o setreni... ale jde o to ze zaruku sice mam.... ale kdyby se mi z xkem neco podelalo tak s tim budu mit zase behani aby mi flasher vymenil mechaniku ... nez bych se tam dostal byl by tejden pryc... atd... me ani nejde o setreni ale o to s*ani s tim.... :/

• 0
Odesláno

nevim co jsi tim myslel dante, to že mám rrod a chtel bych to vyreklamovat mi prijde uplne normálni, abych pri tomto postupoval tak , že pujdu druhy den do obchodu pro novy xko a dal dalsich 6 litru jen tak a jedeme dal mi uplne normalni neprijde. spis rozmazlenost.a to že nevim jak to funguje s tema klicema a treba pastou, hold nejsem takovej ded vseved, když ty tomu všemu tak rozumíš, mohl jsi mi to vysvětlit jasně ty. a co se tyče liteonek, ty 2 litry bych za tu upravu dal, i když jsem taky nejřív přemýšlel jestli by nestačil jen flash. ja chci xko abych mohl věřit i v jeho budoucnost nejenom měsíční

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu