Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypaleni orig. DVD v PS3 nefunguje

Mystik

Otázka

Zdravim Vas

Mam tu jeden problem pres FabDVD jsem stahl do PC origo film z DVD a nasledne pres Nero 8 vypalil. na klasickem DVD rekorderu panasonic funkcni 100% ale kdyz si ho chci pustit v PS3 napise to CHYBU 80029941

nevi nekdo co s tim ?

diky za rady

PS: jedna se o dvd Ratatouille

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No mozna jsem zapomel napsat ze mam asi 300 vypalenych dvd starsich ale ted jsem dotahl domu tohle novejsi dvd a nejede.

jinak jsem vypalil i Residen Evil zanik a jede na 100% v PS3 a vypaloval jsem ho stejnou cestou

tak proto se ptam jestli se to nekomu taky treba nestalo

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja si myslim, ze to bude proste jako s kazdou beznou mechanikou a palenym DVD. Nekdy proste nefunguje a pricinu lze tezko odhalit. Ja mam doma docela kvlitni DVD rekorder, ktery prehraj temer vse, ale dve tri DVD v nem proste nechodi. Paradoxne mi dve z nich jdou spustit v PS3. Asi t nezbyde, nez testovat na vice mediich a mozna i s ruznymi kompresemi DVD.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nebo dej v Neru,po vypálení zkontrolovat disk,a když tam bude chyba,tak ti jí ukáže.Jinak na PS3 mi jedou všechny pálený filmy bez problémů.Část jsem mněl už i na PS2.Ty rady vyzkoušet jinou značku média jsou dobrý,párkrát sem to musel taky udělat.Jinak pálím v Nero 7,a bez problémů

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu