Mystik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Zdravim Vas Mam tu jeden problem pres FabDVD jsem stahl do PC origo film z DVD a nasledne pres Nero 8 vypalil. na klasickem DVD rekorderu panasonic funkcni 100% ale kdyz si ho chci pustit v PS3 napise to CHYBU 80029941 nevi nekdo co s tim ? diky za rady PS: jedna se o dvd Ratatouille Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 to je jako joke? sice ps3 nemám ale řekl bych, že pálené věci celkově nebere...takže těžkospustit půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Paleny dvd filmy bez problemu prehrava, takze v tom problem neni. Mystik: To puvodni dvd ti tam prehrat jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mystik Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 No mozna jsem zapomel napsat ze mam asi 300 vypalenych dvd starsich ale ted jsem dotahl domu tohle novejsi dvd a nejede. jinak jsem vypalil i Residen Evil zanik a jede na 100% v PS3 a vypaloval jsem ho stejnou cestou tak proto se ptam jestli se to nekomu taky treba nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Ja si myslim, ze to bude proste jako s kazdou beznou mechanikou a palenym DVD. Nekdy proste nefunguje a pricinu lze tezko odhalit. Ja mam doma docela kvlitni DVD rekorder, ktery prehraj temer vse, ale dve tri DVD v nem proste nechodi. Paradoxne mi dve z nich jdou spustit v PS3. Asi t nezbyde, nez testovat na vice mediich a mozna i s ruznymi kompresemi DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Je to tak. Stejne jako format avi. Mam komplet Akta X a sem tam se najde dil kterej to proste nevezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thrakath Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Jedna se o chybu cteni disku, resenim by melo byt prepaleni na jine medium (pouzit jinou znacku treba). Taky ho muzes zkontrolovat v nero DiscSpeed, jestli nema nejake vadne nebo slabe sektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lempl Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Nebo dej v Neru,po vypálení zkontrolovat disk,a když tam bude chyba,tak ti jí ukáže.Jinak na PS3 mi jedou všechny pálený filmy bez problémů.Část jsem mněl už i na PS2.Ty rady vyzkoušet jinou značku média jsou dobrý,párkrát sem to musel taky udělat.Jinak pálím v Nero 7,a bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 není to dvd třeba regionálně uzamčený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mystik
Zdravim Vas
Mam tu jeden problem pres FabDVD jsem stahl do PC origo film z DVD a nasledne pres Nero 8 vypalil. na klasickem DVD rekorderu panasonic funkcni 100% ale kdyz si ho chci pustit v PS3 napise to CHYBU 80029941
nevi nekdo co s tim ?
diky za rady
PS: jedna se o dvd Ratatouille
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.